keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Top 10 lemppareimmat lakat

Oon jo vähän odotellutkin, että haastaakohan mua kukaan tähän haasteeseen ja eilenpä sitten sain Cotton Candylta haasteen ja pääsin pähkäilemään lempparilakkojani!

Säännöt haasteessa ovat siis nämä:
1. Ilmoita keneltä haasteen sait. Linkitä.
2. Listaa kuvat top 10 kynsilakkasi satunnaisessa järjestyksessä.
3. Jaa haaste eteenpäin viidelle bloggaajalle.

Tästä se lähtee, top 10-lakat! :)


China Glaze - Strawberry Fields
SF on ihana kultakuparishimmerinen lakka, jonka sävy on erikoinen, ei pinkki eikä punainen, vaan jotain siltä väliltä. Ihana.

Orly - Halley's Comet
HC on yksi ehdottomasti upeimmista omistamistani lakoista. Tämä ei koskaan ihan näytä koko upeuttaan kuvassa, vaan tämä pitää nähdä livenä. Sinivihreä duochrome, jossa kultaa enemmän kuin laki sallii.

Models Own - Pinky Brown
PB on myöskin duochrome ja sävy, josta kuvittelin etten ikinä innostuisi. Niin vaan innostuin, yhdistäkää mihin tahansa sävyyn pinkkiä niin mä oon myyty!

Color Club - Wicked Sweet
WS on sininen, shimmerinen ja tuoksuva. Vannoutunut sinisten välttelijäkin saadaan hamuamaan sinisiä kun niihin lisätään ihana toffee-mustikkatuoksu.

China Glaze - Pink Rox-E
PR-E onpi vaaleanpunainen, kultaista shimmeriä sisältävä tyyppi, joka on nykyään melko vaikeasti saatavissa. Vaikeasti saatavissa as in, sitä ei e-tailereilla myydä, mutta eBaysta yms. kyllä löytyy vielä. Tämä on China Glazen Strawberry Fieldsin sekä saman merkin White Capin söötti, hattaranvärinen sukulainen.

Color Club - Hot Like Lava
HLL onpi metallinen, fuksia ilmestys, joka kynnellä näyttää erittäin voimakkaalta ja peittää hyvin. Parhaita kokeilemiani metallisia sävyjä uskomattoman toimivan levittyvyytensä ansiosta.

China Glaze - Love Marilyn
LM on ehdoton nappivalinta sellaiselle, joka ihastelee edelleen Marilyn Monroe elokuvia ja rakastaa glitteriä.

China Glaze - Cha Cha Cha
CCC, vihreä lakka minun top kympeissä? Kyllä vaan, tämä kolahti ja kovasti. Tykkään tämän laadusta ja siitä, miten se ei ole oliivin vihreä eikä myöskään tumma vihreä vaan kirkkaan vihreä, olematta neon. Tottakai plussaa kultaisesta shimmervyörystä.

China Glaze - 108 Degrees
108 D on ihana. Lakassa on magentakultasinishimmeriä, joka ei nyt tässä kuvassa halunnut näyttäytyä yhtään. Yksi parhaista lakoista ikinä, siksi tällä tehdyt kynnet ovat myös päässeet banneriin asti.

OPI - Lucky Lucky Lavender
LLL on juuri sopiva sävy iholleni, vaalean maitomainen ja levittyypi hyvin. Mulla ei vaan oo mitään moitittavaa tästä ja koska sävy on täysi kymppi, joten tämä ansaitsee pääsyn top 10-lakkoihin.

Oon tosi huono haastamaan kun tuntuu aina että kaikki on tän tehnyt, mutta keksinpäs sittenkin ketä haastan!
Haastan:
- Sallan, josko se vaikka palailis postailemaan blogiinsa tämän myötä (!! Niin Salla !!)
- Toisena Sallan myöskin ;D
- hannelen
- Hantan
- H:n 

Jos nyt ootte tän jo tehneet niin pahoittelen. :)

Onko teillä samoja suosikkeja tai mietittekö kenties jonkun näistä ostoa? Voin kertoa näistä toki lisääkin jos jokin juttu kiinnostaa näissä, joten kommenttikentät ovat aina auki. :)

51 kommenttia:

  1. Minun mieleisiä värejä tässä on nuo 1,4,5,6,7,9 ja 10 :)

    VastaaPoista
  2. 108 Degreesistä tuli mieleen, että osaisitko sanoa Dependin 69-sävyä (1.bp.blogspot.com/-hFXC8b__voI/Tc8E4yi0EaI/AAAAAAAAD-I/pzuFd2nRGvs/s1600/Depend%2B%252369.jpg) vastaavaa lakkaa? 108 Degrees kuulostaa kuvauksen perusteella vähän erilaiselta, Dependin on erittäin kylmä, sinishimmerinen fuksianpunainen, joka nappaa jopa pinkki-inhoajalle. Siksi olisi kiva löytää samanlaista isommassa putelissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä osaa sanoa yhtään valitettavasti. :/ Limbo Bimbo China Glazelta on jotain tuonnepäin, mutta ei siinä ole kyllä samanlaista shimmeriä muistaakseni.

      Poista
    2. Tackar, vaikutti tsekkaamisen arvoiselta googlauksen perusteella. Btw kuvauksesi Halley's Cometista sai aikaan vakavan ostomanian. Kolmeen Cosmic FX:n lakkaan vakavasti rakastuneena olen jo aiemmin pohtinut komeetan hankkimista trion jatkeeksi, ja tunne vain vahvistui.

      Poista
  3. Onko kaikissa Coloc Clubin lakoissa tuoksukin? :-o Enpä ole tiennyt, enkä omista yhtään sen merkin lakkaa :( Kannattais ilmeisesti, sait mut innostumaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kaikissa tuoksua, Wicked Sweet ja Copy Coats -kokoelman lakoissa vain. :)

      Poista
  4. Kaikki lakat on kyllä kauniin värisiä, tykkään etenkin tosta models ownin lakasta :)

    Tuli mieleen yks kysymys jota oon pähkäillyt jo pidemmänkin aikaa. Mulla on yks La femmen harmaa lakka joka on tosi vanha ja se viim. käyttöpväkin on mennyt jo monta vuotta sitten. Onko mahdollista että vanhaksi mennyt lakka värjää kynsiä kellertäviksi, vaikka käyttää aluslakkaaa (itse käytän mavalan sitä semmosta suojaavaa lakkaa)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kellastuminen on ihan normaali ilmiö jos lakkaat paljon, vaikka käyttäisitkin mitä vaan aluslakkaa (ainakin oman kokemukseni mukaan ei ole väliä mitä aluslakkaa käyttää). Aluslakka ei auta, en tiedä tarkalleen mikä kellastumista aiheuttaa mutta jos lakkaat paljon niin sitä vain tapahtuu. :/

      Poista
  5. Mulle kyllä kelpais kaikki =D Kivaa luettavaa

    VastaaPoista
  6. Jeeee!! Aattelin just tätä lukiessa että saakeli nyt jos ei ala kukaan haastaa mua tähän niin teen sen sitten omin päin. :D Kiitos! Hot Like Lava näyttää muuten aika kiehtovalta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah! :D Hyvä sitten jotta haaste meni oikeaan paikkaan! ;D

      Poista
  7. Ihania lakkoja kaikki. <3 Eikä mulla tietenkään ole yhtäkään noista. Mutta nyt on ihan pakko kuunnella Katri Ylanderin Mansikkamäki ja HIMin Wicked Game noiden nimien kunniaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! :D Mullekkin tuli heti tarve kuunnella tuo jälkimmäinen kun mainitsit. ^^

      Poista
  8. Toi color clubin sininen näytti kivalta ;)

    VastaaPoista
  9. Toi color clubin sininen näytti kivalta ;)

    VastaaPoista
  10. Näiden Beetle Juice-kokoelman lakkojen kanssa on ollut saatavuusongelmia, eli varmaksi en mene sanomaan löytyykö Seppälästä, osassa näitä on kuulemma ollut hyvin saatavilla ja toisiin ei ole tullut ollenkaan. :o

    VastaaPoista
  11. Color Club - Hot Like Lava on tosi kivan värinen :)
    Mietin tässä, että mistä saat hommattua nuin kauniin värisiä lakkoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lueppas täältä FAQ-osiosta, sieltä löytyy tietoja ostopaikoista. :)

      Poista
  12. :DDD kiitos, haastoitko mut kostona kaikesta siitä mitä viime yönä sulle vuodatin :D

    Pistetään salla sitten blogggaamaan ja pohtimaan että mitäköhän kaikkia lakkoja sitä laatikoista löytyy... Musta tuntuu et tää on toivoton yritys jo nyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mää ikinä kostaisi! ;D Mielelläni mä sua kuuntelen. Mutta hei, ne top lakat onki semmosia että sun ei tarvii miettiä omistatko vaan sä tasan tiedät omistavasi ja rakastavas niitä ja parhaassa tapauksessa sulla on ne Ranskassa mukana tietty! ;) Jos et muista omistavas jtn lakkaa ni ei se voi olla top kympissä!

      Poista
  13. Ihania kaikki!
    Mullakin pääsee Color Clubin Wicked Sweet top kymppiin<3

    VastaaPoista
  14. En siis olekaan ainoa kenelle tulee Wicked Sweetistä mieleen HIMin Wicked Game- kappale :D Omistan 2/10 eli Wicked Sweetin ja Pinky Brownin. Joensuun Seppälästä ei tuota BJ kokoelmaa enää saa, vaan tilalle on tullut se uusin Kaleidoscope. Tuo Love Marilyn näyttää aika kivalta, vaikka glitterilakkoja inhoankin niiden poistamisen takia, mutta silti niitä tulee vain hankittua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh. ;D Juu glitterit on joskus aika hankalia, mutta foliomenetelmän kanssa ihan siedettäviä poistettavia. :)

      Poista
  15. Oi oi tuo mansikkapelto olisi kyllä ihana lakka! Tilasin nyt sitten muuten catherine arleyn lakkoja. Hirmu halpaa, mutta saa katsoa kuinka tulee perille.. pitää tutkailla kuinka paypalilla invoice maksetaan, kun en sitä oo ennen tehnyt. Ja haaste jäi taas saamatta, taitaa sekin jäädä tekemättä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, toivottavasti niillä on nyt toimitusaika parantunut ja pakkaaminen! :D Ja eikös se invoice makseta ihan vaan siitä invoicessa olevasta linkistä, jonka he lähettävät sähköpostiin?

      Poista
    2. Joo niin se vain olikin. Ei tullu kalliiksi kaheksan lakkaa! Vaan 20e kaikkineen. Toivotaan, että on nopeemmin perillä kun sillon sun tilaus!

      Poista
  16. Aarg tuo Strawberry Fields meni niin ehdottomasti omalle ostolistalle nyt heti! En vain tarvitsisi uusia lakkoja mutta näyttää ihanalle :D
    Hauska nähdä että meillä molemmilla on top kympissä Cha Cha Cha <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cha Cha Cha ansaitsee ehdottomasti paikkansa top kympsisä! ;)

      Poista
  17. yhdyn edelliseenn ,mansikkapelto on ihana! ja Lucky Lucky Lavender oiih! Oikein hieno TOP 10 keikenkaikkiaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mansikkapelto on kyllä jotain niin ihanaa. :)

      Poista
  18. Moiii!! Kiitos haasteesta! :)) Oon jo jonkun aikaa toivonu, että mäkin saisin tän :)
    Sub valitsemat lakat on kaikki tosi ihania. Tää vois yhtä hyvin olla mun lista, paitsi että en vaan satu omistaan yhtään noista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että meni sitten haaste oikealle henkilölle! ;D

      Poista
  19. Orlyn Halley's Comet aivan mahtavan värinen lakka, samoin CG cha cha cha!
    Ja tuli näin btw mieleen, kun teet kynsiä blogiin, lakkaatko molemmat kynnet? Sulla nimittäin ilmestyy niin tiuhaan tahtiin näitä kynsiä, niin luulis niiden menevän huonoon kuntoon kun melkeen joka päivä lakkailee. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lakkaan juu molemmat kynnet, teen blogiin kynsiä joita siis ihan oikeasti itse pidän, eli en vain lakkaa toista kättä blogia varten. ;D Ja mun kynnet ei oo kyllä yhtään kärsineet tiheästä lakkaustahdista, en tiedä onko syy aluslakoissa joita käytän vaiko sitten vaan kynnen laadusta.

      Poista
  20. Toi China Glazen Love Marilyn on ihanan värinen ! voi taivas... taitaa päästä hankintalistalle.. :s :D

    VastaaPoista
  21. Toi sininen kuullosti tosi hyvältä :) Tuoksuuko se tolleen sekä lakkausvaiheessa että kuivuneena kynsissä? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekä että, tuoksuu sekä märkänä että kuivettuaan, mutta oikean tuoksuinen on kuivana ilman kynsilakan omia pahoja hajuja. ;D

      Poista
  22. Sun blogis on todella suosittu ja tunnut tietävän näistä kynsistä jotain, ni oisko sulla vastaus mun kysymykseen ? :D
    http://www.naturalnailss.com/2012/02/tiikerikuosia.html
    Kiitos jo etukäteen. :)

    VastaaPoista
  23. Hei onks toi Strawberry Fields kuinka peittävä? Olen nimittäin sitä pähkäillyt ja löytyy tuolta "täytyy saada" listala, mutta se näyttää jotenkin kauheen lirulta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 2-3 kerrosta riittää täyteen peittävyyteen. :)

      Poista
  24. ihania lakkoja. Multa löytyy tuo cha cha cha, itsekin varmaa listaisin top kymppiin. Ja halley's comet on niin ihana, himoitsen sitä ihan hirveesti. Harmi vaa, että oon mennyt "lupaamaan" etten osta lakkoja pariin kuukauteen ihan siitä syystä, että multa menee kauheesti rahaa ihan lakkoihin kun keksin koko ajan uusia ihania lakkoja mitä mun on pakko saada. Tosin musta tuntuu, ettei se lupaus pidä, niin haikeasti tuijottelin eilen netistä parin model's ownin lakan kuvaa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, ymmärrän! :D Varsinkin blogit on kynsilakkojenostolakolle petollisia..

      Poista
  25. Aivan ihania lakkoja! Pinky Brown ja Hot Like Lava tuntuu oleva aika monen suosikkilistalla. :) Kävin muuten eilen Cesarsin avoimilla ovilla ja hankin arkin niitä ihania perhosen muotoisia water decalseja, joita olen sun blogissa ihastellut. Jee, nyt vaan kun pääsis testaamaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, totta. ;D Ja oi, ne onkin tosi ihania, oon kohta käyttäny koko arkin. ;D

      Poista
  26. voi ei ihania lakkoja, rakastuin kaikkiin ! jealous or something ? :( nyt tuli kamala lakkojen ostofiilis .. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii, sitten vaan shoppailemaan lakkoja! :)

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)