tiistai 10. heinäkuuta 2012

Geelilakkaus pt. 2

Nyt on taas elämä lyöty ranttaliksi kynsien suhteen, nirhasin kynnet tynkämittaansa ja laitoin geelilakkauksen. ;D

Testasin Cesarsilta saamaani Sinan Pink Sparkle -geelilakkaa tällä kertaa. En tähän niin pitkästi kerro noista geelauskokemuksista, sillä niistä oon selittäny jo pitkät pätkät tänne.


Nyt olin jo vähän viisaampi noiden lakkausten kanssa, mutta edelleen mua vähän harmittaa miten se geelilakka jotenkin kutistuu kärjistä. Se on kuulemma normaalia että geelilakka kutistuu uunissa hieman, mutta olisi kiva siltin saada kärjet paremmin peittoon. Jos jollakulla on antaa vinkkiä tähän juttuun, niin kuulisin mielelläni. :)


Jos mä jaksan niin ajattelin kokeilla pitää näitä nyt vähä kauemmin kun edellisiä ja koristella näille jotain. ;D Nää on ollu nyt 2 vai 3 päivää ja ovat ihan kuin uudet, kuten oletinkin. Kestohan näillä on kai vähän kynsistä riippuen suunnilleen 2-3 viikkoa. Yks juttu joka mua eniten näissä geelilakkauksissa kiehtoo on tuo järjettömän kiiltävä pinta!



Tämä Pink Sparkle on tosiaan tuollainen ihana vaaleanpunainen geelilakka, jossa on kimalletta seassa. Varsinkin ulkoilmassa tosi nätti, tällä saa kivan huomaamattoman lakkauksen, semmoisen siistin, että kynnet näyttää huolitelluilta, muttei ylilaitetuilta.

Jälleen kerran about tunnin verran meni näiden lakkausten tekoon. Kaikki välineet saatu Cesarsilta testiin, he myyvät siellä nykyään valmiita paketteja näiden tekoon, jossa kaikki tarpeellinen ja geelilakkasävyt saa valita itse. Paketit löytyy täältä, niitä on kaksi erilaista, eritehoisilla uuneilla. Mulla on tuo 12 w uuni ja on riittäny mainiosti tähän tarkoitukseen. :) Täällä tosiaan mun aiemmat kokemukset ja ohjeita näiden lakkausten tekoon.

Oletteko te innostuneet näistä geelilakkauksista? :)

35 kommenttia:

  1. Tosi ihana toi väri! Ja geelilakkaukset näyttää mun mielestä muutenkin tosi hienoilta :)

    VastaaPoista
  2. Geelilakkaus kiinnostaa, mietityttää vaan just se tulisiko niitä käytettyä. Kuitenkin maksaa suhteellisen paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, onhan se kertaostona iso investointi jos ei omista uuneja tai muuta ennestään, mutta sitten taas toisaalta maksaa itsensä aika hyvin takaisin jos vertaa että ottaisi geelilakkauksia vaikka jossain kynsistudiolla. ;D

      Poista
  3. Onhan tuo kestävyys aika kiehtova juttu. Ainakin jos lähtee jonnekkin reissuun missä ei halua haaskata aikaa kynsien korjailuun tai muuten sattuu olemaan kovin kiireistä. Normaalioloissa sma lakka kynsissä kolme viikkoa voisi kuitenkin alkaa kyllästyttää.

    Tuo siis ilmeisimmin kuitenkin lähti kohtalaisen helposti pois? Se itseäni ehkä näissä eniten epäillyyttää. Joitakin vuosia sitten päätin koittaa geelikynsiä ja niiden poistaminen kotikonstein ei ollut mikään mielyttävä projekti. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on joo, innolla odotan että miten hyvin nää pysyy, jos maltan pitää sen 2-3 vkoa. ;D Mä viimeksi sain hyvin nämä pois asetonillisella kynsilakanpoistoaineella liottamalla (Xtran kynsilakanpoistoaine). En tiedä miten suositeltu tapa tuo on, ilmeisesti näiden poistoon on jotain removereitakin olemassa, mutten oo niihin tutustunut. :o

      Poista
  4. Ihanat!

    Itseäni kiehtoo geelilakkaus aika paljon, mutta sitten tarvikkeet maksavat aika paljon..

    VastaaPoista
  5. Ohoh, mullahan on koht pitemmät kynnet ku Sonnella, en ois kyllä ikinä uskonu :D
    mut mun mielestä geelilakkauksia ois just kiva kokeilla, koska kaikki niitä niin kehuu :) harmi vaa et on vissiin vähän hintavia tarvikkeet :<

    mut ihanan, kuten aina ja tykkään väristä :))

    VastaaPoista
  6. syötävän sulosen väriset! kovasti toi geelilakkaus systeemi on houkutellu mutta tosiaan se hinta on se mihin mullakin tyssää..

    VastaaPoista
  7. :o
    Miten mä voin tottua tohon pituuteen >.< joo se on _sun_ päätös, mutta näyttääpi hieman oudoilta. Syynä kuitenkin aika varmasti on, etten oo nähnyt sulla ton mittasia kynsiä. :D

    Tosiaan, kutistuipa päistä todella. :o Ihana väri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, näyttää varmasti. ;D Etteköhän te totu jos mäkin totun, tuntuu tää oudolta mustakin vielä. ;D

      Poista
  8. Ihana lakka! Itse oon saanut kärjet piiloon, kun lakkaan sen kärjenkin kynsilakalla, ja sitten tasotan vielä päältä ettei tule sitä "kumpua" siihen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä mäki oon koittanu, mutta kutistuu niin kovasti että silti jää kärjet paljaaksi. :/

      Poista
    2. No höh :/ Mulla kävi ekojen kanssa niin, ettei sitä päällyslakkaa varmaan tullutkaan tarpeeksi, näytti hyvältä kun tuli uunista ulos, mutta kun putsasin tahmaa pois lähti väri kärjistä. Nää on vähän henkimaailman juttuja ;)

      Poista
  9. Ootko kokeillu levittää tuota geeliä myös ihan tuohon kynnen kärkeen jos se vähän estäis tuota kutistumista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon toki laittanu kärjen kunnolla piiloon, mutta se kutistuu niin paljon joka puolelta, että silti jää näkyville, hmm. Teenköhän mä jotain väärin. :

      Poista
  10. oi miten söpö tuo lakka :3 miulla on kans geeli lakka, mut ei ongelmia kärkien kanssa (toisin kun kestämisen, mulla oli ehkä viikon ja rapsahteli kelmuina irti..tosin voi johtua siitä etten käyttänyt minkään näköistä 'primeriä') :o! aiotko nyt kuitenkin koristella noita kynsiä, vai tuleeko tauko :O?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo. :o Aion koristella kyllä tai sitten otan nää pois ja lakkailen normilakoilla. ;D Eli ei tuu taukoa ainakaa sen puolesta.

      Poista
  11. Tuo geelilakkaus vaikuttaa aika huikeelta! Mulla on muutaman kerran joskus männävuosina ollut rakennekynsiä, mutta kuten jo aiemmin todettu, ne maksaa tosi paljon. Toisaalta nykyään itse haluan pitäytyä vähän luonnollisemmassa lookissa, mihin geelilakkaus vois sopia. Jospa jossain välissä olisi tarpeeksi rahaa hankkia Cesarsilta välineet!

    Lakkojen poistamisesta tuli muuten mieleen, että yksi kosmetologikaveri, joka mulle joskus teki rakennekynsiä, otti ne pois juurikin liottamalla asetonipitoisessa kynsilakanpoistoaineessa. Ne taisi olla tosin geelin sijaan akryylikynnet, mutta luulisin, että on ihan ok geeliaineksellekin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, no sitten hyvä tietää että se on ihan ok poistaa ne noin! ;D

      Poista
  12. Ihanat kynnet! Ja varsinkin kun se on täynnä glitteriä ja väri on pinkki! <3 Itsekin pidin geelilakkauksesta siksi koska se oli todella kiiltävä ja keski kiiltävänä pitkään :D
    Kun kävin laittamassa geelilakkauksen, tekijä laittoi sitä lakkausta niin että hän keskittyi kunnolla kynsien kärkii ja jotenkin "veti" geeliä ehkä vähän kynnen kärjen alapuolelle, niin että kun se kutistuu niin se kutistuu niin että se tulee suoraan siihen kärjen mittaiseksi :D Puhun siis lakkauksen laittamisesta hieman kynnen kärjen yli.
    Toivottavasti ymmärsit selityksestäni ja siitä on apua :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Hei, kiitos vinkistä, mä kokeilen tuota seuraavaksi! :D

      Poista
  13. Ei oikeen liity tähän postaukseen mutta voitko selvittää vähän tätä:

    Sanasto välilehdestä:
    "skittle = Skittle, ei skittles, kuten näkee monesti virheellisesti kirjoitettavan. Skittle on koristelutyyli, jossa kaikki 5 kynttä kädessä lakataan yleensä kirkkailla väreillä, jokainen kynsi eri värillä."

    Eräästä postauksesta (http://sonnela.blogspot.fi/2012/06/kesainen-skittle.html):
    "Skittle/skittles on manikyyri, jossa kaikki 5 tai jopa kaikki 10 kynttä lakataan eri pohjavärein..." (postauksen ensimmäinen lause)

    Jos kerran skittles on virheellisesti kirjoitettu, miksi itse käytit sitä postauksessasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siksi kun tiedän että monet tuntee lakkaustyylin skittles-nimellä vaikka se skittle oikeasti onkin. Olin siis laiska ja ajattelin että mun ei sit tarvi selittää ihmisille jos joku ihmettelis että miten niin skittle, eikös se oo skittles tms. Skittles on niiden värillisten karkkien, siitä se lakkaustyyli on nimensä saanutkin. :)

      Poista
  14. Niin söpöt! Mulla olis geelisetti kotona nyt, mutta tietenki mun lamppu on jossain piilossa. Enkä jaksa kaivella sitä muuttokuormasta :D

    VastaaPoista
  15. Teen ite geelikynsiä ja mulla oli kans toi kärkiongelma aluks! Mulla se johtu loppujenlopuks tekniikasta ja liian vähätehoisesta lampusta :) eli laitat sitä geeliä reilusti kynnen "alle"/kärkeen, mut voi se tosiaan tosta lampun tehostakin johtua :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, no mun täytyy sit vaan koittaa laittaa enemmän kynnen alle sitä geelilakkaa. ;D

      Poista
  16. tua kynnen kärjen ''karkaaminen'' johtuu siitä että et ole ns sitonut sitä lakalla.kun lakkaat kynnet värilakalla lopuksi vedä poikittainen veto kynnen kärkeen niin että lakkaa tulee ihan kynnen kärkeen melkeen sen alle jopa.. mitenköhän tän selittäisi :D ja sen jälkee koveta uunissa silloin geelin ei pitisi alkaa karkaamaan pois kärjistä. toivottavasti tajusit ohjeesta jotain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä yritinkin laittaa kärjen alle ja kärkeen sitä lakkaa, mutta se kutistuu aika paljon niin kärki jää paljaaksi hieman silti. :o

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)