maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kukkasia ja karkkivärejä

Mulla on nyt noussut joku fanitus Flormaria kohtaan. Flormar oli se merkki, josta en ensin tykännyt yhtään, kun ne ei peittänyt tarpeeksi mun makuun. Sitten tajusin, että ne ei yksinään ookkaan parhaimmillaan, mutta ovat hurjan käteviä lakkoja jos tahtoo piristää jotain toista lakkaa jollain kimaltavalla ja pullossakin ne on nättejä katsella. Edempänä kuulette vähän lisää mun Flormar-fanituksesta..


Kynsillä:

Models Own - Lilac Dream + Flormar - U28 (etusormi + nimetön)
Models Own - Pastel Pink + Flormar - U15 (keskisormi + pikkurill)
+ kukkasia dotting toolilla ja China Glazen White Outilla, keskellä 2 mm strasseja.

Eli kerrostelin Modelsin pastellilakkojen päälle noita Flormareita, niin sai kivasti kimallusta näihinkin kynsiin.  Edelleen oon sitä mieltä kyllä, että tuo kuivuvuus on jotain käsittämätöntä osalla Flormareita, tunti pikakuivattavan kanssa ja ruttuja tuli silti. :o Muttakun nämä on niin nättejä!


Muistatteko kun kerroin Beautycosmetic.biz -nettikaupasta? Tilasin sieltä n. vuosi sitten Catherine Arley hololakkoja, joiden toimitus kesti koko kesän ja saapuessaan paketti oli ihan riekaleina, mutta kaikki lakat onneksi tallella. Välttelin tätä kauppaa huhtikuulle asti, kunnes sain kuulla eri ihmisiltä kaupasta positiivista palautetta ja aloin taas kiinnostua kaupasta. Nyt sitten eilen päätin ottaa riskin ja tilata keväältä asti roikkuneet himotuslakat kotiin asti. Tilasin lähinnä Flormareita ja muutaman Essencen ja pari Catherinea, yhteensä lakkoja päätyi koriin aika iso määrä, 38 kappaletta nimittäin. Onneksi olivat halpoja! Nyt vaan odottelen paketin kotiutumista ja esittelen sitten löytöjäni tarkemmin, toivottavasti hieman paremman ostokokemuksen valossa.

Minä en ymmärrä miksi meidän Seppälä ei skarppaa uusien lakkojen ottamisessa sisään. Samat Flormarit, ne shimmerversiot on olleet siellä ties miten kauan, tahtoisin jo uusia sävyjä! Neonsävyistä ei ollut viimeksi käydessäni tietoakaan, Anttilassa sen sijaan oli niitäkin. En kyllä siltikään maksa silti nelinkertaista hintaa niistä kuin mitä tuolta Beautylta saa. Miksi täällä lähellä ei oo niitä Tokmanneja? :/  Katkeraa tilitystä. :D Haluaisin kerätä kaikki Flormarin shimmerit, harmi ettei Beautycosmeticsillä ollut niitä ainakaan toistaiseksi myynnissä. Seuraavan kerran kun taas meen jonkun Tokmannin ohi, niin kerään kunnon nipun noita Flormareita.


Ootte varmaan myös huomannu, että fanitan nyt koristelutyyliä, jossa on jokainen kynsi toisella ja joka toinen toisella lakalla, hah. :D

Ootteko te tykästyneet Flormariin? :) Ja tykkäsittekö kynsistä?

63 kommenttia:

  1. Nätit kynnet :)

    Itse olen alkanut tykätä myös Flormareista hololakkojen myötä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niitä hololakkoja mä en oo vielä testannutkaan. :)

      Poista
  2. Mä ostan mun flormarit lähinnä robinhoodista, siellä on sellanen valtava laari flormareita 2€ kappalehintaan, ja sävyjäkin löytyy useampia ku vaan ne 4-5 mitä useammissa paikoissa myydään. Täällä seppälän flormartarjonta on pikkuriikkinen laatikko, jossa on kolme sävyä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei oo täällä Robinhoodiakaan, eikä muitakaan koko Tokmanni-ketjun liikkeistä. :/

      Poista
  3. Ostin pari päivää sitten ekat Flormarini. Ne on kaikki niitä holoja, oli tarjouksessa niin pakkohan nyt muutama oli kotiuttaa! :D Ja tykästyin ainakin tohon 814-sävyyn, koska se peitti ihan hyvin ja kuivui nopeasti :)

    Eipä täällä Lahden lädettyvilläkään Seppälöihin tuu mitään uusia sävyjä.. Flormareissa on ollu neon- ja shimmerlakat ties kuinka kauaan, holoista ei tietoakaan. Models Own valikoimakin on toosi suppea. Saisi kyllä Seppälät panostaa siinä asiassa!

    Ja nuo kynnet on suloset! :)) Toi Flormar näyttää kivalta Pastel Pinkin päällä, pitäsköhän hommaa nii sais jotain vaihtelua ton MO:n kanssa..? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ei oo ees niitä neonsävyjä, vähänkö köyhää! :D Kiitti!

      Poista
  4. Flormarin keltainen neon löytyy täältä ja se on ihana! Paitsi, että se ei peitä millään tarpeeksi ja hermot menee... Ristiriitaisia tunteita :D Muita en oo raaskinut ostaa, vaikka Vapaa Valinnassa niitä onkin 1,99€ hintaan aina.

    Tykkään tästä koristelutyylistä. Sekä joka toinen eri lakalla -jutusta että noista kukista. Värit on ainoat, jotka ei iske.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiei, hyvä tietää niin en sitten osta sitä keltaista. Meinasin nimittäin tilata sen! Kiitoksia! ;D Hih, meillä on vähän eri värimaku.

      Poista
  5. oijoi miten kauniit!! saanen lainata tätä lakkausta omiin kynsiin? ;)

    VastaaPoista
  6. Upeet kynnet! Mulla oli yks pinkki kone helsingin lakka ja oli tosi hyvä :3

    VastaaPoista
  7. Tosi ihanat! Mulla on melkein samanlaiset nyytten ;) Mutta mulla on holoilla, ihmeellistä että säki teit semmoset! ;D

    VastaaPoista
  8. Ihanan suloiset kynnet! Itsekin lakkasin kynteni Flormarin 819 hololla ja vaikka pikakuivattavan laitoin päälle, tahtoivat ne siltikin mennä vielä tunninkin jälkeen ruttuun :/ Mutta kyllähän noi kaikki sävyt on ihania, holo efektistä ei juuri ole tietoa mutta nättejä ovat kuitenkin hih :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Voiei. :/ Ne kyllä näyttää ihan näteiltä mitä oon kuvissa nähnyt.

      Poista
  9. Ite oon kans tykästynyt flormalin lakkoihin :) niitä saa ihan tarjoustaloistakin ja joistakin säästökareilta! Miten saat noista pisteistä tollaisia jänniä :D ? Oon tyhmä enkä tajua.. Omistatko konadin m2 laattaa? Miasään ei nää niilä tehtyjä lakauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaasassa ei oo Tarjoustaloakaan, eikä tuota toistakaan liikettä. :/ Appelsiinipuutikulla vedellen, täällä ohjekkin näihin kukkiin: http://sonnela.blogspot.com/2011/09/videoviikko-toivetutoja.html

      Mulla ei oo Konadin m2, enkä kyl itekkään oo kauheasti nähny sillä tehtyjä lakkauksia. :o

      Poista
  10. Itse tykkään kans Flormareista, koska ne on halpoja ja värejä on niin erilaisia. Tykkään justiin noista shimmerlakkoista liukuvärjäyksessä ja muutenkin noita on kiva yhdistää muiden lakkojen kans. Tahtoisin kokeilla Flormarin holo-lakkoja, mutta en ole vielään saanut aikaiseksi hankkia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, yllättävän erikoisia väri&koostumusyhdistelmiä tuon hintaisiksi halppislakoiksi. :o

      Poista
  11. Todellakin oon tykästynyt. 35 Flormaria kertynyt hyllyyn. Kassissa kulkee lista jo omistamistani Flormareista, jotta sopivan laarin sattuessa kohdalle saan tarkistaa, mitkä on jo hyllyssä... =D
    Tosi kivat kynnet! Tykkään! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Kätevää, munkin pitää kirjottaa lista itelleni niin osaan sit ostaa tilaisuuden tullen! ;D Kiitti!

      Poista
  12. Hauska idea, ja mua ihastutti varsinkin etusormen ja nimettömän yhdistelmä, vaikka yleensä käännyn pinkin puoleen ;D
    Itsekin tänään kerrostelin Flormarin U27:aa OPIn Pink Fridayn päälle. Ärsyttää vaan, kun koko päivä täällä meillä päin on ollut pimeähkö, joten U27:n ihanasta kullan kimalluksesta ei ollut tietoakaan :/ Ehkä sitten huomenna on valoisampi päivä, vaikka toisaalta huomenna lakat lähtevätkin jo vaihtoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ;D Se on kyl harmi jos lakka ei pääse oikeuksiinsa. :/

      Poista
  13. Itelläni on vaan kaksi Flormaria, mutta lisää on kyllä tulossa jossain vaiheessa! :) Ja noi kynnet on tosi kivat, tykkään! Pitää vähän oottaa, että kynnet kasvaa ja sitten voisin ostaa jotain kivaa ja rueta taiteleimaan näihin kynsiin jotain. :)

    VastaaPoista
  14. Kivat kynnet oot saanut taas aikaiseksi! (:
    ..ja kyllä, Flormarit ovat kivoja lakkoja! :D
    Minäkin olen nyt jonkun takia innostunut lakkaamaan kynsiä tällä tavalla, että peukalo, keskisormi, ja pikkurilli ovat toisen värisiä kuin nimetön, ja etusormi. (:

    VastaaPoista
  15. Mäkin tykkään Flomareista, holot kuivu mun mielestä tosi hyvin. Ja koko ajan vaan enemmän ja enemmän himoon niitä kun Cittarista löysin magneettilakkoja, meijän Seppäliin on tullu jotain vuoden 2012 lakkoja. Olikohan kesän ja syksyn lakkoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, hyvä jos ne on sitten parempia kuivumaan. :) Ai Flormareita? Joo mun mielestä kevään&kesän jotain uutta kokoelmaa, värillisillä korkeilla. :)

      Poista
  16. Mulla on tällä hetkellä melkein samanlaiset kynnet, kun sulla! :D Ainut että "pohjalla" eri lakat, mutta samat flomarit käytössä, kun sulla ja just tollee joka toisessa kynnessä. Koristeena mulla samanlaiset kukat, mutta vain 2kukkaa/kynsi kun mulla on niin pienet kynnet ja vielä kaiken lisäks samanväriset starssitkin komeilee kynsissä! :DD

    VastaaPoista
  17. Ihanat kynnet! noi on niin söpöt :D hauska idea oli koristella pastellin sävyiset kynnet shimmerlakalla (:
    Tiedätkö muuten kumpi konadin top coat on parempi? vai onko niillä mitään eroja? siis se PRINCESS top coat vaiko konad top coat regular?
    Tykkään itse myös flormareista, mutta yksinään lakka peittää niin huonosti ja minullahan ei ole pikakuivattavaa, niin odottelu on yhtä kidutusta ja tulos ruttaantuu kuitenkin...
    Sinun blogiasi on aina kiva seurata ja ideatkaan ei tunnu koskaan loppuvan :D selaan täällä aina inspistä hakien (=

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Mä tykkään enemmän normaalista Konadin top coatista, Princess on vähän kellertävä ja jotkut on sanonu että se värjää valkoisen lakan vähä keltaiseksi. :o

      Poista
  18. Talvella hommasin neon-väreistä vihreän ja keltaisen. Niistä jäi ihana keltainen kerros kynsiin lakan poistamisen jälkeen, vaikka oli aluslakkaa jne. Kirpparille läksi moiset... Mutta muuten oon kyllä tykännyt melkeinpä kaikista flormareista mitä tullut ostettua :) Helsingissä Forumin Seppälästä otin kokeiltavaksi just matta-päällyslakan ja jonkun fluoresoivan, jota tosin vähän vaikea päästä kotioloissa näkemään :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, en tiennytkään että ne ois noin värjääviä. :o Mä oon niin katkera kun meidän Seppälässä ei oo kivoja Flormareita. ;(

      Poista
  19. Tokmannilta saa tällä hetkellä Flormarin Kone Helsinki- lakkoja 3kpl 5 eurolla. Itse en ole ostanut kuin shimmereitä, koska niillä saa tosi kivaa jälkeä vaikkapa mustan lakan päälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Epistä. :D Mäki haluan Tokmannille hamstraamaan Flormareita!

      Poista
  20. Meidän Raision Myllyn seppälässä oli paljon flormarin neonvärejä normaaleiden flormareiden hintaan :o Mut harmi jos sieltä ei löydy niitä :/

    VastaaPoista
  21. Vinkkinä, et just nyt on Robin Hoodissa Flormarit 3kpl/5€ :)

    VastaaPoista
  22. Flormarit ovat kyllä kivoja lakkoja, minullakin taitaa niitä olla 10.. Täällä Porvoon suunnalla on Robinhoodissa(Tokmanni) tälläkin hetkellä tarjous lakoista 3kpl 5 euroa, ei paha! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tosiaan paha, jos vaan pääsis niitä lakkoja hamstrailemaan johonkin! ;D

      Poista
  23. Uiiii!!! Ihanat kynnet! :D

    VastaaPoista
  24. Mä kans tykkään flormarista tosi paljon :) ps. ihanat kynnet (:

    VastaaPoista
  25. Ihanat kynnet! Tykkään myös Flormareista. Isäni lähetti joskus parisenkymmentä sellaista postissa minulle ja hieman epäilytti aluksi, että ei niistä ole mihinkään. Tosiaan toimivat parhaiten piristämässä lakkauksen päällä ja voisin kyllä tuijotella niitä pulloja koko ajan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hah, lähettäisköhän munki isukki mulle jos pyytäisin. ;D

      Poista
  26. Mulla on flormareita ihan liikaa! Lähes kaikki sävyt mitä Tokmannille on tullut on vaan vahingossa jääny käteen. :DD

    VastaaPoista
  27. Hahaha just olin sanomassa et oot näköjään innostunnu joka toinen kynsi erivälillä tyylistä :D. Ihanat kynnet kylläkin :)!

    VastaaPoista
  28. Minkä ikänen oot?

    VastaaPoista
  29. Kivat kynnet!

    VastaaPoista
  30. Missä vaiheessa tuolla beautycosmetic.biz -sivuilla näkyy postikulut? Muistatko paljonko sulle tuli suunnilleen postareita tolle lakkakasalle? Himottais tilata tuolta. :)
    PS. Toivottavasti tilauksesi tulee pian... muista sit esitellä ostoksesi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne näy oikeastaan, ne on kait 14 euroa n. 20-30 lakkaa, ja yli sen 30 niin 21 euroa. Tosin riippuu painosta, joten kannattaa varmistaa ennen tilaamista. :) Mulle tuli toi 21 euroa postareita ja juu muistan varmasti esitellä! ;D

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)