tiistai 31. heinäkuuta 2012

Lakkaostoksia

Tänään piti käydä vähän kaupungilla ostamassa tarpeellisia juttuja, joten päätin samalla katsastaa lakkavalikoimaa.

Yhtä tiettyä projektia varten tarvitsin lisää Gina Tricotin lakkoja, joten ostin sieltä tuollaisen kolmen minisävyn paketin.


Sävyinä Have A Mint, Lilac Me sekä Sunny. Söpöjä! Noi on 5 ml pulloja, kun ne täysikokoiset on 10 ml. Minisetti maksoi 4,95 euroa. Nämähän ei kaikessa pastellisuudessaan mitään maailman erikoisimpia värejä ole, mutta ei tarvitsekkaan, sopivat projektiin täydellisesti.

Ostin myös yhden täysikokoisen GT:n lakan sekä H&M:stä yhden lakan, jota olen pidempään jo katsellut.


Vasemmalla GT Ocean Depths, oikealla H&M Lady Luck, molemmat maksoivat 3,95 €. Kotona huomasin, että mulla on muutamia samantyyppisiä lakkoja kuin tuo Ocean Depths, mulle on tullut joku hullu vimma sinivihreisiin lakkoihin, tosi outoa! Ne vaan kiinnittää mun huomion ekana. ;D

Näiden lisäksi mulle tuli postissa mieluisa ja odotettu lakka, H&M Confetti!


Kyselin Kynsikoristeluiden irkkikanavalla tuossa pari päivää sitten josko joku voisi diilata mulle omasta H&M-myymälästään H&M:n Confetti-lakan, jota ei meidän H&M:ssä ole ollut tai en ole ainakaan bongannut itse. Ihana Minna TalkandBake -blogista suostui luopumaan omasta Confetistaan ja teki minut erittäin onnelliseksi. Kiiiitos vielä, ihan mahtavaa että löytyy tuollaisia kivoja ihmisiä! :)


Mulle on tullut nyt tarve hamstrata noita glitterpommeja joissa miljuunia erilaisia glittereitä. Varsinkin sandwicheihin noi sopii niin kivasti! Pitäiskin taas tehdä sandwich jollain kivalla väriyhdistelmällä.. Voisin vaikka tänään jo tehdä illemmalla, jos keksin kivat yhdistelmät.

Ebaysta mulle tuli vielä yksi sekalainen koristehyrrä, aww. Hän pääsee nyt strassikiekkohyllylle muiden kaltaistensa joukkoon. Näiden sekalaisten hyrrien osto on aina niin jännää kun siellä joukossa voi olla ihan mitä tahansa koristeita, nytkin mua ihmetyttää nuo järjettömän suuret kukat ja helmet. :D


Yritin kuvata teille tähän postaukseen ne swatchit, joissa olin leimannut mustan, valkoisen, vaaleankeltaisen ja neonpinkin päälle uusia Konad Princess Neon-lakkoja, mutta en kertakaikkiaan saanut otettua tyydyttävää kuvaa, jossa kaikki leimaukset näkyis tarpeeksi todellisuutta vastaavina, valitan. :/ Tiedän että ootte odottaneet että näkisitte kuvan niistä, mutta totesin että kuva olisi niin harhaanjohtava, että näytän mieluumin niitä leimauksia sitten lakkauksissa.

Voin kuitenkin sanallisesti tiivistää (vaikkei se kuvia korvaakkaan), että valkoisella pohjalla kaikki uudet Princess Neon-sävyt näkyivät, kuten voitiin tästäkin postauksesta todeta. Hopea ja kultainen eivät näkyneet niin hyvin valkoisella. Mustan päällä sitten taas nuo neonit eivät näy juuri ollenkaan, ainoastaan hopea Pearl Silver ja Tender Gold näkyivät mustalla pohjalla. Vaaleankeltaisella pohjalla näkyivät kaikki sävyt, neonpinkillä pohjalla värit eivät pärjänneet, sillä ainoastaan sininen Psyche Blue näkyi kunnolla.

Summasummarum, uudet Princess Neonit sekä pastellisävyiset (vihreä &lila) Konadin erikoislakat toimivat parhaiten vaaleammilla pohjilla ja kulta ja hopea näkyvät parhaiten mustalla ja tummilla pohjilla. :) Tuutte kyllä näkemään näitä lakkoja in action, joten toivottavasti silloin saatte paremmin kuvaa siitä miten nämä leimaa.

Oliko kivoja ostoksia? ;D

31 kommenttia:

  1. Hihiii :3

    Hyvä, että lakka tuli perille ja uusi omistaja on onnellinen. Nuo Confetti lakat taitaa olla aika pannassa, sillä en niitä oman paikallisen H&M:n valikoimasta enää löytänyt.
    Ja muutenkin, meidän H&M:stä ei löydy ikinä mitään kivaa. Ja täällähän ei Gina Tricota ole :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne taitaa vähä olla joo, muutki innostunu tuosta selkeästi! ;D

      Poista
  2. Alkoi tehdä mieli jätskiä, kun katteli noita Ginan lakkoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, kieltämättä juu, ne oli nimetty joksikin cupcake nail kitiksi. ;D

      Poista
  3. Oioi, kuola valuu näppäimistölle, määki haluan pitkästä aikaa lakkaostoksille! Nuo pastellit varsinkin, toivottavasti Oulun Ginassa olisi hyvät valikoimat, ajattelin iskeä sinne joku päivä.. Ootan kyllä syksyäkin innolla kun mulla on monta ihanaa syksylakkaa testaamatta :) ja mulla on semmonen aivovamma etten millään voi käyttää syksylakkoja esim kesällä :D

    VastaaPoista
  4. Voi vitsit miten noi kaikki näyttää niin ihanilta! 8) Miksi oi miksi mä en osaa rajata tätä kynsituotteiden haluamismäärää? ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emmääkää osaa, lista paisuu kokoajan ja loputtomasti. ;D

      Poista
  5. EIH tuo Confetti!! Oon kolunnut varmaan kaikki vastaantulleet H&M:n liikkeet läpi eikä löydy. Piru vie. Oon nyt virallisesti kateellinen! onneksi postissa pitäis olla matkalla joitain muita glitterpommeja sekä OPIn balettikokoelman minilakkoja, että pääsen vihdoin ja viimein niitä sandwicheja koittamaan :)

    Ginan lakat on kyllä yllättävän hyviä. Ginallahan on myös nettikauppa, tiedoksi niille joiden asuinpaikkakunnalta ei ko. liikettä löydy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiei! En tiedä missä päin Suomea vaikutat, mutta tuossa alla joku kirjoitti että Helsingin Forumin H&M:stä oli ainakin vielä viime torstaina tätä löytynyt. :)

      Poista
  6. Oi mäkin haluan tollasen GinaTricotin minipaketin !

    VastaaPoista
  7. Glitter lakat < 3 Vitsit kun löytäisin ton Confettin jostain.. aika unelma. Tosin sain eilen postissa oman Models Ownin Ibiza Mixin ja onhan se ihana! :)

    VastaaPoista
  8. Onpa ihania lakkoja, varsinkin nuo H&M:n!

    Tuo confetti on kyllä himotuslistallani ja jos ja kun sen huomaan henkka maukalla aijon sen mukaani napata, ihan vain noita sandwichejä varten.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa, tää sopii varmasti sandwicheihin! :)

      Poista
  9. Confetti on ihan huippukiva! :) Viime torstaina Helsingissä Forumin henkkamaukasta sen lopulta löysin, kun muistin jossain nähneeni edellisellä reissulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että vielä jostain löytyy siis! :)

      Poista
  10. Haha, kävin tänään ostamassa täsmälleen nuo samat ensimmäisen kuvan lakat!

    VastaaPoista
  11. Mun on pakko saada Confetti! Huomenna pääsen metsästämään sitä, toivottavasti löytyisi Itäkeskuksesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Justiin tuossa yllä joku sanoi, että Helsingin Forumin H&M:stä oli vielä torstaina tämä löytynyt, jos oot sinnepäin menossa. :)

      Poista
    2. Kerron nyt tähän vielä, jos joku tuota Confettia etsii, että tänään niitä oli vielä jäljellä Helsingin Itäkeskuksen H&M:ssä. :)

      Poista
  12. Ihania lakkoja! Määki tarvitsisin just tollasen erivärisiä hileitä sisältävän lakan. Täältä korvesta vaan on niin vaikea päästä shoppailemaan, eikä kunnollista kynsilakkavalikoimaa ole tullut vastaan muuta kuin Seppälässä.
    Tuo koristehyrrä on niin söpö! En juuri koskaan edes käytä helmenpuolikkaita, mutta tuo tekisi silti mieli ostaa. Jos noille isoille koristeille ei löydy kunnollista käyttöä, niin voithan aina liimata ne vaikka joulukortteihin. xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä oon kanssa hyvä hamstraamaan noita helmenpuolikkaita, vaikka strasseja käytän paljon enemmnä. Ja joo, hah. :D

      Poista
  13. Noh höh... mulla on tuo Lilac me normikokosena omassa hyllyssä, mut ei se näytä yhtään noin herkulliselta. Ehkä mä otan sen uuden silmäyksen alle, jos vaikka innostuisin viimeinkin kokeilemaan GT:ia. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, toivottavasti Lilac Me pääsee pian kynsille siis! :)

      Poista
  14. Tänään pääsin käymään Ginassa ja lakkoja tarttui matkaan kolme: vihreä glitter wicked green, monaco blue ja alexis! Ootko nähnyt tota alexista? Se on vähän niinkuin MACin bad fairy ja Models ownin pinky brown, iiiihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Alexiksen meinasin napata mukaan kanssa, mutta sitten päädyin ottamaan noita minejä. ;D Se näytti kyllä kivalta!

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)