tiistai 23. lokakuuta 2012

Ei nimi kynsilakkaa pahenna, jos ei kynsilakka nimeä..

Toivepostaus! Eli 10 hauskinta kynsilakan nimeä. On olemassa paljon hauskoja kynsilakan nimiä, mutta nämä jotka poimin on musta joko a) ihan vaan hauskoja/ihania/mun mieleen tai b) hauskoja, koska nimi tuo mulle mieleen jotain kieroutunutta. Älkää pitäkö mua ihan sekopäänä tän postauksen jälkeen, pyydän.

Aloitetaan näistä kevyemmistä nimistä, nimet ei oo missään hassuusjärjestyksessä, kuvasin nämä merkeittäin.

Princesses Rule!, I Lily Love You, I Think In Pink
Princesses Rule! on ihana nimi, koska tuo vaaleanpunainen shimmer on juuri sellainen, että voisin ajatella prinsessojen pitävän. Ihana kapinallinen vaaleanpunainen, sopii itsepäisille pikku-prinsessoille.

Taas mennään lapsiosastolle, I Lily Love You (vrt. I Really Love You) tuo mulle mieleen lässyttävän pikkulapsen, joka tahtoo kovasti ilmoittaa äidilleen rakastavansa tätä. Hellyyttävää.

I Think In Pink on ihana, koska se kuvaa minua! Jos ajatukset olisi tietyillä ihmisillä, minun ajatukseni olisivat varmasti pinkkejä.

I Always Get My Man-Darin, Trophy Wife, Here Comes Trouble, Banana Boat

I Always Get My Man-Darin, awws. Koko tämän Wicked Sweet-sarjan lakat olisi voinut tuoda tähän postaukseen, mutta paras niistä nimistä on tuo yllämainittu. Color Club harrastaa paljon lakkojen nimiä, joissa väliviivalla erotetaan hassuja merkityksiä, kannattaa tarkkailla.

Trophy Wife, vapaasti suom. palkintovaimo (saatu) oli nimi jolle hykertelin oikeasti aika kauan. Naureskelin ajatukselle itsekseni, kunnes tajusin tarkistaa, että tuollainen käsite on ihan oikeasti olemassa, eikä se ole kyllä toisaalta hauska ollenkaan. Wikipedian mukaan Trophy Wife on usein viehättävä, nuori vaimo, joka  toimii statussymbolina vanhemmalle, varakkaalle miehelleen. Katsokaa täältä tarkempi määritelmä tuolle, huh.

Here Comes Trouble oli pahaa enteilevä lakan nimi. Muistan kuin eilisen, miten kirosin tämän kuvaamista, kun se ei vaan tallentunut kameralleni tuolloin mitenkään oikeanlaisena. Iso ongelma sieltä tosiaan tämän mukana tulikin.Tälläkertaa kuvaaminen sujui paremmin.

Banana Boat (saatu) vaan saa mulle hymyn joka kerta huulille, kun nään tuon lakan ja lausun sen nimen. Banana Boat on kyllä nimensä veroinen.

Hey Sailor, Lorelei's Tiara, Flirty Tankini
Hey Sailor tuo mulle mieleen ilmaisun "Hello Sailor" ja nimi uppoaa mun kieroutuneeseen huumorintajuun erittäin hyvin. Nimi viittaa erääseen sanontaan, jota on esitetty kyseenalaisissa tarkoituksissa seiloreille. Mä luulen, etten yritä edes selittää tätä sen tarkemmin, lukekaa täältä. :D Älkää järkyttykö.

Lorelei's Tiara uppoaa minuun kanssa erittäin hyvin, sillä jokainen, joka on nähnyt elokuvan Gentlemen Prefer Blondes (Herrat pitävät vaaleaveriköistä) osaa arvostaa tätä Marilynin roolihahmon suorituksen mukaan nimettyä lakkaa. :) Tuo koko Eye Candy -sarjahan on Marilyn Monroelle omistettu, olisin voinut poimia sieltä muitakin ihania nimiä.

Flirty Tankini, pahoittelen. En voi mitään, mutta vaikka nimi on varmasti vallan viaton ja tankini tarkoittaa jotain muuta, niin silti tuo nimi tuo mulle mieleen Boratin mankineissa. Flirty tosiaan.. Älkää järkyttykö linkin kuvasta.

Mitä kivasti/hassusti nimettyjä kynsilakkoja teidän kokoelmistanne löytyy? :)

36 kommenttia:

  1. Heeeh, noi Color Clubin nimet on tosiaan aika hauskoja :D

    VastaaPoista
  2. Toi hey sailor on just mun lemppari china glaze, ja varmaan ainoo jonka nimen muistan. se on ihana !

    VastaaPoista
  3. toi Lorelei's Tiara on kyllä ihana lakka, sitä on tälläkin hetkellä kynsillä... :D kivoja nimiä oot onnistunu löytämään, tolle Hey Sailorille hymähdin kans...

    VastaaPoista
  4. Tuo Color Clubin lakan nimi on selvästi vastaus OPIn aiemmin ilmestyneeseen Good Man-Darin Is Hard To Find -lakkaan. Pidän enemmän OPIn nimistä, sillä ne ovat ensimmäisinä aloittaneet nimeämään lakat hauskasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se mullakin tuli mieleen heti. ;D En tiedä kuka on aloittanut ekana nimeämään hauskasti, mutta OPI varmasti eniten nimeää lakkojaan jotenkin vähänkään erikoisesti.

      Poista
  5. Heh, hauskoja nimiä kaikilla :D. Oon kans huomioinu noita Color Clubien nimiä, ne on aika hauskoja ;). Muutenkin rakastan kynsilakkojen nimiä, kaupassa on aina pakko kurkkia kaikkien nimet pullosta ;D.

    VastaaPoista
  6. brr, sain viimesen linkin kuvasta kylmät väreet :D yök... Mutta aivan ihana postaus :)

    VastaaPoista
  7. Hih, hauskoja! OPI taitaa olla ihan kuuluisa näistä "luovista" kynsilakkanimistä.. Hauskoille / typerille kynsilakkojen nimille on myös ihan oma blogi. Törmäsin siihen kerran sattumalta ja sain monet hyvät naurut arkistoa lukiessa. Kannattaa vilkaista! http://stupidnailpolishnames.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niin on! OPI osaa kyllä mestarillisesti väännellä sanoja ja saada ne sopimaan lakan väriin/koostumukseen. :)

      Poista
  8. Minusta tuollaiset monimerkitykselliset nimet ovat ihan parhaimmistoa. Tai miten se pitäisi ilmaista.. sanaleikit. Tällä hetkellä ihan ehdoton suosikkini on OPIn A-Taupe the Space Needle (jonka ikäväkseni vastaanotin rikkinäisenä transdesignilta) Sydämeni on jäänyt Seattleen joten tuo lakka oli aivan pakko hankinta, vaikka väri ei mikään kummoinen olekaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Nimet muistaakin paljo paremmi kuin numerot. ;D

      Poista
  9. Mä tykästyin erityisesti Color Clubin lakkaan Voodoo You Do :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuuu, olikohan China Glazella jotain vastaavaa kans. ;D

      Poista
  10. Hihii, kiva postaus :) Onko toi Princesses Rule! peittävä lakka yksinään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se kyllä yksinään muistaakseni peitä. :o

      Poista
  11. hauskoja ja hienoja lakkoja ,kyl kai mullaki jotain hauskaa löytyy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon on kyllä hauskasti nimettyjä lakkoja ja tosi monella merkilläkin. :)

      Poista
  12. Hauskoja nimiä löytyy :D

    VastaaPoista
  13. toi ekan keskimmäinen näyttää täydelliseltä ! : )

    lauantaimurhetytto.blogspot.com

    VastaaPoista
  14. Mun lemppariniminen lakka on varmaankin Wild&Mildin Madness, koska sen nimi kuvaa minua niin hyvin :DD Tuppaan muutenkin valitsemaan lakat nimen perusteella...

    Voivoi, nauroin varmaan kymmenen minuuttia tuolle Banana Boatille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, kyllä se nimi vaikuttaa mullakin! ;D Banana Boat on just söpö. :')

      Poista
  15. Hauska postaus! Flirty Tankini pisti nauramaan ääneen :D

    VastaaPoista
  16. Hahaaa,kiitti kun tämän postauksen teit :DD Kannatti toivoa ;)

    VastaaPoista
  17. Mistä olet tuon OPIn I Lily love you lakan olet ostanut? (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus ajat sitten TransDesigniltä. :) Enää sitä ei sieltä tosin saa.

      Poista
  18. ihana blogi sulla! tosi kivoja ja hyödyllisiä kirjotuksia :)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)