tiistai 16. lokakuuta 2012

Vihreää ruudukkoa

Mulla pyöri testaamattomien joukossa yksittäisiltä merkeiltä vihreitä lakkoja, joten päätin yhdistää ne samaan lakkaukseen. Muistin aiemmin tehneeni tällaiset ruudukkokynnet, joten tein samalla kaavalla nämäkin. Tuolta löytyy myös tuto näiden tekoon. :)


Käytin näissä:

Wet n Wild - Teal of Fortune (ylimmät ruudut, lakka on vihreämpi luonnossa, ei noin sininen, vaan vihreä duochrome)
H&M - Lady Luck (keskellä vasemmalla oleva ruutu, vihreä metallic)
Essie - Mint Candy Apple (keskellä oikealla oleva ruutu, mintunvihreä creme)
Flormar - DC02 (saatu, alimmat kaksi ruutua, kultaruskeavihreä duochrome)
Orly Instant Artist - 24 K Glitter (viivat)

Wet n Wildin Teal of Fortune on viihtynyt kynsillä muutamia kertoja, mutta kuvia ei ole tullut otettua, sillä kyseisestä lakasta otetut kuvat näyttävät aina liian sinisiltä. TOF on dupe mm. Orlyn Halley's Cometille, Essencen Choose Me:lle, Zoyan Charlalle ja OPI:n Catch Me In You Netille, joten tämä sävy on varmaankin monille tuttu. H&M:n Lady Luck on myöskin viihtynyt kynsillä ilman kuvaamista, lähinnä siksi etten ole oikein tiennyt miten sen koristelisin. Lady Luck on tosi ihana, kirkas vihreä metallinen lakka, joka peittää kahdella kerroksella ja jättää ihana kimaltelevan pinnan. Aika lähellä esim. China Glazen Bohemian -sarjan vihreitä lakkoja on tämä.

Essien Mint Candy Apple taas on yksi niistä mintunvihreistä, joka nyt vaan pitää omistaa, vaikka minttuja olisi ihan tarpeeksi. Tämä ei tosiaan ollut paras levittyjä, mutta sävy on kyllä nätti. Jonkinlainen kulttilakka tämä kyllä varmaan on, muistan tämän nimen ihan kynsiharrastuksen alkuajoilta saakka. Näin kauan kesti, ennenkuin sain sen käsiini, nyyh!


Flormarin DC02 on kullanhohtoinen, vihreänruskehtava duochrome. Nää jotkut sävyt tuottaa mulle päänvaivaa, kun en vaan osaa kategorioida niitä oikein. Itse lakkasin tämän kultaiselle kiekolle. Koostumus tässä on ihan ookoo, ei ole paras levittymään, mutta ei aiheuta suurta päänvaivaakaan. Laitoin kaksi kerrosta näihin koristeluihin, kolme saattaisi olla sopiva koko kynnelle lakattaessa.

Orlyn Instant Artistejahan mä oon hehkuttanut aika monessa käänteessä, mutta pakko myöntää, että nämä glitterit on jotain aivan kamalaa. Oikeastaan joka kerta kun käytän näitä glitterlinereitä joudun lisäämään niihin thinneriä reippaalla kädellä. Ne kökkööntyvät todella helposti, helpommin kuin mikään muu tapaamani glitterlinermerkki. En voi siis oikein hyvällä tahdolla laadun puolesta näitä suositella, vaikkakin linerit ovat hyviä jos niitä jaksaa joka käytön ohessa ohentaa. Nämä glitterversiot ovatkin kai ainoita Instant Artisteja jotka eivät ole vesipohjaisia, vaan ihan normaaleja kynsilakkoja ohuella siveltimellä. Alan ymmärtää, miksi Orly tekee linerinsä pääosin vesipohjaisina..

Tänään olisi tarkoitus tehdä ekat halloween-kynnet, jos ne sattuisivat onnistumaan.. Idea on päässä valmiina, mutta toteutuksesta ei koskaan tiedä. :D Jos ne sattuis onnistumaan, voisin vaikka koittaa tehdä tuton niistä myös.

Mitä mieltä olette tämän päivän kynsistä? :)

24 kommenttia:

 1. Aivan mahtavat kynnet!! :)

  VastaaPoista
 2. Jatkoa edelliseen kommenttiin, Color Clubin hopeinen liner on samanlaista sementtiä, aina pitää lisätä thinneriä reilulla kädellä, mutta taas kultainen vastaavaa on luirua kuin vesi.. -_-

  VastaaPoista
 3. vedätkö kynsilakat ihan vapaalla kädellä vai käytätkö jotain teippejä? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vapaalla kädellä, en oikein tykkää teipeistä. ;D

   Poista
 4. nuo on niin kivan näkösiä aina muitten kynsillä, mutta kun kokeilin itelle, niin en jostain syystä tykännyt yhtään /:

  VastaaPoista
 5. Noi on kyllä tosi ihanat lakkaukset:)

  VastaaPoista
 6. aaa ihan sika ihanat, rakastuin ! <: ♥

  VastaaPoista
 7. Mä en tajua miksen saa omia tämmösiä onnistuun, niin tuhottoman monta kertaa kokeillu ja aina ne sukkaa jotenkin, HMPH!

  Mutta hienot on. *kade*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi höh. :o Kiitos sinulle!

   Poista
 8. Mihin kynsigalleria on hävinnyt??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähti pois näkyvistä määrittelemättömäksi ajaksi, kun mulla meni hermot siihen että ne kuvat pomppi siellä miten sattuu. :o

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)