keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Ruskacracklet

Tässä yhdet crackle syksyisissä väreissä:


Alla Classics Metallic 06 ja sen päällä Flormarin pinkki glittercrackle G14 (saatuja). Ei päällyslakkaa tai muuta, näytti minusta paremmalta ilman. :) Meinasin matata nämä kanssa, mutta mattalakka monesti vähän latistaa kokonaisuutta, joten näihin se ei olisi välttämättä sopinut.

Meinasin ensin heittää tuon punaruskean päälle kultaisen cracklen, mutta kokeilin ensin pinkkiä, että näyttäiskö se ihan hullulta. No ei näyttänyt, aika kivan syksyinen yhdistelmä minusta ja erottuu tältä pohjalta kultaista paremmin, vaikkakin tuo pinkki näyttää tällä pohjalla enemmän punaiselta kuin sellaiselta fuksialta.

Oon nyt kokeillut yhtä Flormarin cracklea ja minusta ne halkeilee kivasti. Kaikki cracklet ei halkeile kivasti, itse tykkään tällaisesta sirpaleisesta lopputuloksesta. Toki vissiin melkeinpä kaikilla saa aika ohutta sirpaletta kun laittaa vaan ohuelti. :)


Ei minulla näistä sen kummempaa tarinoitavaa ole, muistakaa osallistua arvontoihin, ne löytyvät sivupalkista ja Flormar-arvonta loppuu jo tänään!

Hoksatkaa myös alempi postaus ja ehdotelkaa vaihdokkeja, vielä ei ole mikään lakoista mennyt vaihtoon. :)

20 kommenttia:

 1. Oikein kauniit kynnet, tulee just joku syksyinen vaahteranlehti mieleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, mulle tuli kanssa. ;D

   Poista
 2. Yllättävän kivasti sopii värit yhteen, tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, eikös! ;D Yllättävä valinta oli kyllä ja osoittautui toimivaksi.

   Poista
 3. Yleensä en tykkää cracleista ollenkaa mutta nää onkin tosi kivat! :)

  VastaaPoista
 4. Nätit kynnet, jälleen kerran :)

  Mulla ois sulle muuten postaus/tuto ehdotus, josta ainakin itselleni olisi hyotyä. Nimittäin PayPal-tutosi ansiosta alan olla jo aika haka ebay ostoksissa, minä kiitän, lompakkoni ei ;) Eli uutta tutoa kaipaisin, eli miten perustetaan kynsiblogi :) Eihän ole yhtään laaja aihe.. Varmasti lukijoittesi joukossa on immeisiä, jotka haluaisivat jakaa kynsikoristelunsa tms. muiden kanssa blogin avulla, mutta eivät ole tietoteknillisesti kaikkein lahjakkaimpia ( toki voin puhua vain omasta puolestani)eikä ole hajuakaan, mitä kautta blogia voisi lähteä perustamaan. Miltä kuulostaa tämä ehdotus:) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo kyllä varmasti olisi hyvä aihe, mutta tällähetkellä mulla ei oo oikein aikaa eikä mahiksi tehdä kovin laajoja tutoja aiheesta tai toisesta, valitan. :/ Enkä tiedä muutenkaan olisinko oikea ihminen kirjoittamaan aiheesta. ;D

   Poista
  2. Olisit kyllä ehdottomasti oikea ihminen neuvomaan kuinka kynsiblogien ihmeelliseen maailmaan pääsee sisään, nimimerkillä "seuraan päivittäin noin kolmeakymmentä suomalaista kynsi/kauneusblogia, ja sulla on paras ja inspiroivin kynsiblogi" :)

   Poista
  3. Voi kiitos, nätisti sanottu. :)

   Poista
 5. ihanan väriset <3 tykkään ihan kauheesti sun lakkauksista & blogistas ! jatka samaan malliin (=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla! :)

   Poista
 6. Miks poistit kynsi gallerian? Sieltä sai aina ideoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla meni hermot siihen kun se ei toiminu niinkun pitäisi. :/

   Poista
 7. Yllättävän hyvin tuo punainen sopii tuohon pohjaväriin, ei itelle olisi tullut mieleen kokeilla moista! :D tuo crackle on halkeillut todella kivasti :)
  ihanan syksyiset kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, joskus kannattaa kokeilla omituisiakin yhdistelmiä! ;D Kiitos!

   Poista
 8. Kivan näköinen toi Flormarin crackle, mä oon kans tota pinkkiä katsonut sillä silmällä, et ois kiva hankkia. Toistaiseksi oon tyytynyt omistamaan yhden glitterisen cracklen China Glazelta, mut se on kyllä niin kiva, et välillä tekis mieli hankkia toinenkin. Noi cracklet tuntuu paljon kivemmiltä tolleen glitterisinä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu noissa glittereissä on kyllä enemmän särmää kun niissä cremeissä. :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)