torstai 7. helmikuuta 2013

Aztec Tribal -heimokynnet

The Wah Nails Book Of Nail Art antoi mulle suoraan idean näihin kynsiin. Olin monta kertaa katsellut näitä heimokuosikynsiä ja miettinyt, että tahdon tehdä kanssa! Onneksi sainkin suoran idean väriyhdistelmiin ja kuviointeihin tuolta kirjasta. Tällaiset niistä sitten tuli:


Käytin näissä:

MeMeMe - 80 Impulsive
Orly Instant Artist - Jet Black
Orly Instant Artist - Crisp White
Orly Instant Artist - Hot Pink

Täydellisethän ne ei ole, eikä siihen toisaalta voi käsinmaalauksessa aina pyrkiäkkään. Sisäinen perfektionisti haluaisi melkeinpä jokaisten kynsien kohdalla mainita jotain puutteita ja virheitä, mutta oon aika hyvin oppinu hillitsemään itseäni. Eihän siinä oo toisaalta järkeä että mä luettelen kynsistäni löytämäni virheet, mutta hyvä se on tiedostaa, miten paljon paremminkin kynnet olis voinut tehdä.

Mä välillä ihan oikeasti ihmettelen joidenkin ihmisten itsekritiikin puutetta.. Mä osaan ja uskallan myöntää etten osaa vielä maalailla käsin kovin hyvin ja varsinkin tällainen pieni puurtaminen on mulle kovin vierasta. Silti ei tulisi mieleenkään sanoa, että vitsit kun osaankin hyvin maalata, taidan olla paras maalaaja tällä pallolla, kun mulla sentään on silmät päässä ja tiedostan omat virheeni ja heikkouteni. Ehkä kyse onkin vaan siitä, että ei tiedä paremmasta, jolloin luulee olevansa mm. maailman paras, hmm.. Jonkinlainen nöyryys tässäkin harrastuksessa on kyllä paikallaan. Tottakai saa ja pitääkin olla ylpeä tekeleistään, mutta turha itsensä korostaminen tai jalustalle nostaminen on jotenkin hassua. End of rant jne. mutta välillä pistää miettimään.


Joku Kynsikoristelut -Facebook-ryhmässä sanoikin, että näistä tulee pääsiäinen mieleen ja oon kyllä ihan samaa mieltä. ;D Pääsiäismunissa usein on täntyyppisiä koristeluja ja tuo vihreäkin on jotenkin pääsiäismäinen.

Mitäs tykkäätte mun toteutuksesta? Ideahan oli tosiaan suoraan inspiskirjasta mutta tällaista sain aikaan. :)

32 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos (?, jos tuo oli positiivinen kommentti. ;D

   Poista
 2. Aivan mahtavat! :D

  VastaaPoista
 3. Oi, kuinka veikeät! :D Itekkin olen joskus tribaalikuvioisia kynsiä maalailut, mutta mun värivalinnat olivat jotenkin tylsät.. Pitää joskus kokeilla iloista versiota! :)

  Mä olen muuten sun kanssa täysin samoilla linjoilla itsensä liikakehumisesta. Oon kyllä huomannut sellaisia blogeja, joiden maailma ei pyöri kuin kirjoittajan ympärillä, eikä niitä oikein jaksa seurata. Itse löydän kynsistäni yleensä enemmän virheitä kuin onnistumisia, joten ainakin mun on tosi vaikeaa käsittää sellaista itsensä ruvelle kehumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Näinpä, nöyryyttä nöyryyttä kaivataan. :)

   Poista
 4. Aivan ihanat! Koristelet käsin ihan mielettömän hienosti!

  VastaaPoista
 5. nää sun kaikki tekemät kynnet on tosi hianoja mutta musta jotenki tuntuu että sulta puuttuu värisilmä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Vaikka olenkin toki eri mieltä tuosta värisilmä-asiasta niin ymmärrän että joku voi olla sitä mieltä. :)

   Poista
 6. Nää kynnet on tosi makeet! Värit on just ihanat ja tosi keväiset :)

  Ja tosiaan, jotkut bloggarit on vähän ylimielisiä ja olen lopettanut muutaman blogin lukemisen juuri sen takia että "minä olen paras, minä osaan tämän täydellisesti" .. Joku raja sillä itsekehulla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitostan! :) Näinpä, samaa mieltä!

   Poista
 7. Very cute, love the colours you used!

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. En nyt erityisemmin kenestäkään yksittäisestä puhunut, ihan vaan ilmiönä ihmettelen tätä. :)

   Poista
 9. Nää on niin hienot!! :)

  VastaaPoista
 10. on se kiva, että jollain riittää kärsivällisyys näpertää näitä , on meinaan kiva kattella , kiitos, hauskat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja kiva että näistä on iloa! ;D

   Poista
 11. Mikä on sun lemppari Opin lakka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, nyt pistit hankalan! Rainbow Connection on toki ihana, mutta ei kuitenkaan niin uniikki enää kun muutkin merkit on tuoneet sateenkaaripommejaan markkinoille. The Man With The Golden Gun on ihana myös, mutta ei kuitenkaan ehkä se lemppari.. Ehkä se on se Stay The Night tällä hetkellä, kun sille ei ole helppoa vastaavaa lakkaa löytää tällä hetkellä ainakaan. :)

   Poista
 12. Aah, nää on tosi ihanat! Koristelet kyllä tosi hienosti käsin! :)

  VastaaPoista
 13. Mä joskus tollasia aztec-kynsiä tehdessäni mietin että aiotkohan sä koskaan tehä, kuitenki netissä näkyny aika paljon noita aztec-kynsiä... :D mut noi on tosi hienot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tokihan minäkin kun muutkin! ;D Kiitos!

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)