sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Irtoglitterinen vinoranskis

Halusin vaihteeksi taas ranskista, joten piti suunnitella miten sitä tällä kertaa toteuttaisi. Nää mun ranskisvariaatiot on kyllä sen verran kaukana alkuperäisestä ranskalaisen manikyyrin ideasta, että ehkä parempi nimittää tätä vinomanikyyriksi, mutta eniveis. ;D Mä kuitenkin jotenkin miellän ranskikseksi kynnen, jossa suuri osa kynsipetiä on näkyvillä tai tehtynä eri värillä kuin kärki. Sain siis idean tehdä liukuvan vinomanikyyrin irtoglittereillä.


Käytin näissä:

L'oréal - Rose Paradis
irtoglittereitä (osa saatu)
Seche Vite Dry Fast Top Coat (saatu)

Tein nämä siten, että ensin alle kerros aluslakkaa ja kerros Rose Paradisia koko kynnelle. Kirkasta lakkaa töpöttelin kärkiin. Sekoittelin minigrip-pussiin erilaisia glittereitä ja kaadoin pussista kynnelle. Tasoittelin sormella kynnelle tulleet glitterit etteivät jää pingottamaan ja paikkailin kynsiä vielä siten, että kaadoin pussista glitteriä paperille ja otin sormenpäähän glittersekoitusta ja painoin kynnelle. :) Ei hankalaa, mutta sotkuista kylläkin, kun nuo glitterit tykkää tarttua jokapuolelle.

Yleensä en tapaa listata käyttämiäni alus- tai päällyslakkoja käytettyjen listaan, jos niillä ei ole merkitystä lopputuloksen kannalta, mutta tähän kohtaan pidän tärkeänä mainita sen, että kaikki päällyslakat ei käy niin hyvin näiden irtoglittereiden kanssa. Laitoin kaksi kerrosta Secheä ja se tasoitti glitterit sellaisiksi etteivät tartu mihinkään. Jos on oikein siloisten kynsipintojen fani, niin suosittelen kolmatta kerrosta. Jotkut ohuemmat päällyslakat eivät siloita pintaa millään edes siedettävän tasaiseksi, siksi suosittelen aika paksua top coatia. :) Olikohan ainakin esimerkiksi Wet n Wildin top coat sellainen, joka on niin ohutta että vaatii törkeän määrän lakkaa jotta saisi pinnan edes yhtään siedettäväksi ja sitten se ei taas kuiva millään.

Onkos kynnet mieluisat? :)

23 kommenttia:

 1. Tuo Wild&Mildin top coat on kyllä sellaista, että saa laittaa useemman kerroksen, eikä sitte kkuivu millään.. Kunhan tuon saan käytettyä, panostan johonkin parempaan päällyslakkaan, mielellään myös pikakuivattavaan sellaiseen. Ensiksi tuli tuo CesarsShopin pikakuivattava päällyslakka, kun ei ole edes hirveän kallis.. Onko sulla kokemuksia, jos on niin voisitko suositella? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi ohutta. :o Mulla on tällä hetkellä kolme suosikkia, Seche Vite, Cesarsin pikakuivattava ja INM Out The Door, eli suosittelen kokeilemaan jotain niistä! :)

   Poista
 2. Rakastan käyttää Konadin top coatia, silloinkin, kun en leimaile. Parasta mitä olen tähän mennessä kokeillut. Koostumus on suht paksu, mutta kuivuminen ei silti vie ikuisuuksia.<3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dodii, hyvä että oot löytäny mieluisan top coatin. ;D Mä en itse oo tykästyny Konadin top coatiin.

   Poista
 3. Tosi makeet! Seche on kyllä huippuhyvää tasoittamaan :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä on ihanat ja näyttävät! :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit! Irtoglitterit on kyllä kauniita mutta tarttuvat joka paikkaan ja musta tuntuu että löydän aina jostain jotain revittävää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo, tiedän tunteen! :D

   Poista
 6. Nää on tosi hienot! :) Mä tilasin sinisiä glittereitä niin varmaan teen sekotuksen :D

  muuten, tiiätkö onko Opin Rainbow Connectionilla arvoa, tai paljonko siitä kysytään yleensä? :)

  Kiitos [8

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ainakin eBayssa siitä pyydetään tällä hetkellä halvimmillaan n. 17 euroa. :)

   Poista
  2. Okei, kiitos :)
   Katoin huuto.netissä, että sitä oli muistaaksen n. 12€, mutta niistähän on paljon feikkejä liikkeellä..

   Poista
 7. Ihanat kynnet, ja suhteellisen helpot tehdä, mutta tosi näyttävät kuitenki! (: Tällaset kelpais kyllä vaikka joihinki juhliin, jos vaan on mekko sävysävyyn. ;D

  VastaaPoista
 8. Tosi kivat! :) Tykkään just tommosesta glitterihässäkästä!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)