tiistai 26. helmikuuta 2013

Flormar goes Minnie

Ystävänpäivän jälkimainingeissa tuli tehtyä tuossa jokin aika sitten sydänkynnet. Juujuu, ystävänpäivästä on jo pari viikkoa, mutta en oo taas pysyny oikee ruodussa näiden postausteni kanssa. Se ostospostauski odottaa tekijäänsä jajaja, huoh. Oon maailman huonoin bloggaaja tällä hetkellä, antakaa anteeksi. Mulla vaan on todellakin kiire nykyään, eikä postaamiselle oo enää niin paljoa aikaa.

Luonnonvalo
Käytin näissä:

Flormar - U23
OPI - Nothin' Mousie 'Bout It

Lamppuvalo

Flormar ei peittänyt kolmannellakaan kerroksella, vaan kynnen kärjet kuultaa armottomasti läpi. Jotenkin en häiriintynyt siitä näissä kynsissä, sillä toisinaan se tuo sellaista tiettyä söpöyttä se kuulto, jos kynnet vaan on tarpeeksi lyhyet. Yleensä ottaen en kyllä kärkikuultamisesta tykkää, kuten oon jo moneen otteeseen todennutkin.

Mousie-lakka pääsi kynsille myös. Siinä on tosiaan tuollaista jännää glassflecked-tyyppistä höttöä ja noita sydämiä. Less is more tällä kertaa. :)

Tykkäsittekös kynsistä?

10 kommenttia:

 1. Awws, tosi söpsöt :)

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka ihanat söpöstelykynnet! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi suloiset kynnet!:) Hei, mullakin on tuo Flormarin lakka, tykkään siitä paljon:)
  Itelläni peittää nyt kahdella kerroksella, koska leikkasin kynnet ihan lyhyiksi, koska alkoi lohkeilemaan ja kaikki oli huomattavasti eripituiset, niin päätin että leikkaan lyhyiksi ja kasvatan takasin pitkiksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, lyhyet kynnet onkin just siks niin kätevät, kun monet lakat peittää sitten helposti. ;D

   Poista
 4. Golden Rosen Jolly Jewelsit on bongattu ainakin Oulussa Stockmannin Seppälässä...

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)