keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Bloody Flormar

Otsikoinnista kiitos Kynsikoristeluihin.. :D Kuulemma nämä kynnet näyttävät kaukaa katsottuna vertapulppuavilta, hyhhyh. Osuva kuvaus, mutta mua ellottaa ajatus.

Olin tuossa taannoin Seppälässä ja näin siellä poistohinnalla myytäviä Golden Rosen crackleja. Ostin kaikkia jäljellä olevia värejä yhdet, elikkäs punaista, keltaista ja sinistä tarttui matkaan. Nämä maksoivat hurjat 0,80 euroa kipaleelta, halpaa halpaa halpaa. Niistä ensimmäinen pääsi kokeiltavaksi näihin kynsiin:


Käytin näissä:

Flormar - U12
Flormar - U17
Golden Rose - Graffiti 03
+ strasseja


Käyttämättömistä bongasin pari kauan kauan aikaa sitten ostettua Flormaria, laitoin U12:sta muihin paitsi nimettömään ja nimettömään pääsi U17. Toiseen käteen tein värit toisinpäin. Myönnettäköön, ettei noiden sävyjen ero ole niin merkittävä, halusin vain saada ne pois käyttämättömien listalta. ;D

Strassiröykkiöitä on tullut nyt viimeaikoina harrastettua, jotenkin mulla menee aika kausittain nämä koristelut. Leimailluthan en oo edes hetkeen, toisinkuin crackleerannut ja strassitellut.

Kyllähän nuo cracklelakat toimivilta vaikuttais, tosi kivoja itseasiassa. Kuivaa vaan tosi tosi nopeasti, joten levityksessä saa olla tarkkana. Halvalla sai kivoja perusvärejä crackle-lakkauksiin, en valita. :) Nuo Flormaritkin alla olivat kivoja, vaikka punaruskeaviolettien väriensä puolesta ei ihan mun sävymaailmaa. Kivasti ne tuonne strassien alle peittyy sopii.

Miltäs näyttää? :) Oon pantannut ostopostausta taas hetken, ehkä huomenna tai ylihuomenna voisin tehdä postausta taas kotiin tulleista lakoista ja muista kynsiostoksista.

14 kommenttia:

 1. Kivoja kynsiä väkertelet, mutta ihan terveyden vuoksi ei kannata vaihtaa ihan jokaikinen päivä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kynsien lakkailusta ei ole terveydelle mitään haittaa vaikka joka päivä väkertäisi uudet kynnet :D

   mitä nyt kynnet saattaa liuskoittua, värjääntyä, tms jos ei niistä pidä huolta

   Poista
  2. No ei niistä muuta haittaa ole, mutta niistä syntyy kaasuja, jotka voivat haitata keskittymistä ja niistä voi tulla migreeniä, päänsärkyä tms jos niitä kaasuja hengittelee turhan usein.

   Poista
  3. En ota kantaa tuohon terveysasiaan, koska en oo törmännyt tutkimuksiin, joissa kerrottaisiin kynsilakkailun haitoista ja mututietoon en viitsi reagoida sen kummemmin. :)

   Poista
 2. Oij, ihanilta näyttää Flormarit, tai sitten mun silmä huijaa.. Voinko mä tykätä punaruskeasta? :D

  Mä olin muuten matkassa menneinä päivinä, ja matkaltahan löytyikin sellaisia Flormareita, joita mä en ole Suomessa nähnyt! Siellä oli niitä valkokorkkisia cremejä, aijai. :) Ekana tuli mieleen, että nyt pitäisi ottaa Sonneen yhteyttä! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tykkäät ehkä salaa. ;) Kiitos! Voi vitsi, oiskohan siellä ollu mun puuttuvat U-Flormarit. ;D

   Poista
 3. Oo nää on kivat! En jotenkin itellä välitä crackleista, mutta muilla näyttää hyvältä..hassua. hyvä idea yhdistää samaa värimailmaa, pitää ehkä kokeilla! oon sun innostamana ihastunut strassiryökkiökynsiin ♡

  VastaaPoista
 4. Golden Roset ovat kyllä tosi hyviä cracklelakkoja hintaansa nähden : )

  VastaaPoista
 5. Näistä tykkään tosi paljon ! tiiätkö yhtään paljon maksaa opin design series lakat, löysin nimittäin sellaisen yhdestä halpiskaupasta _3_ eurolla:D eivät tainneet tietää niitä hinnoitellessaan niiden
  todellista arvoa mutta ei se mua yhtään haittaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! Kyllä ne varmaan semmoisen lähemmäs pari kymppiä Suomessa maksavat, vitsit oot tehny hyvän löydön! Kerro mullekkin mistä tuommoisella hintaa löytyy? ;D

   Poista
 6. Sen kaupan nimi on vantaan vahinkotavarakeskus, (se on myös riihimäellä, mutten ole varma löytyykö sieltä näitä lakkoja) sellanen vanha ja ruma rakennus jossa on kaikkea ylihalpaa :D taisin ottaa viimeisen ds:n mutta siellä oli myös vielä pari opia ja china glazea, kaikki kolmella eurolla :D !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän on sitten liian kaukana mulle, kiitos kuitenkin! ;D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)