torstai 6. kesäkuuta 2013

Beyond Eternal Beauty

Suunnittelin innoissani eilen illalla holokynsiä, että tänään ois oikein aurinkoinen päivä ja saisin kivat auringonpaistekuvat teille näistä holoista. Noooh, eihän sitä auringonpaistetta sitten ihan tarpeeksi riittänytkään, joten joudutaan tyytymään lamppuvaloon, joka ihmekyllä toi ihan kivasti holoa esille tällä kertaa.


Käytin näissä:

Color Club - Beyond (musta holo, saatu)
Color Club - Eternal Beauty (violetti holo, saatu)
+ tähtistrasseja

Eternal Beauty on mun yks turvalakka, joka on yksinään ollut kynsillä useastikkin ja blogissakin ollut vertailuissa jo esillä, mutta vasta nyt sain sen oikein koristeltua ja kuvattua kynsillekkin asti. Niin kaunis, tätä mielellään iskee kynsille ihan vaan yksinään, tänään se sai vauhtiraidat seurakseen.

Beyond on samaa laatua EB:n kanssa (joojoo, lyhenteet on ärsyttäviä jne. mutta armahtakaa laiskaa ihmistä, joka ei jaksa toistaa lakkojen nimiä). Lakka peittää helposti ja käy kynsille ihan yksinäänkin. Jos nää holot näyttää kivalta mun kuvassa, niin voin kertoa, että ne näyttää vielä 100x kivemmalta auringonpaisteessa. Holot on vaan se kesän juttu ja tämän kesän toisena ehdottomana juttuna mulla onkin sitten tekstuurilakat. Tekstuurilakoista puheenollen..

640 Poppy Red, 641 Strawberry Pink, 642 Hot Pink, 643 Spring Green

Suvi ihanainen diilas mulle Portugalista saakka näitä mun himiöimiäni Kikon Sugar Mat -tekstuurilakkoja. Näitä Sugar Mat Kikoja ei saa Suomeen tilattua mistään tai en oo ainakaan törmännyt, eikä näitä myöskään Suomessa mikään liike myy. :/ Kannattaa siis kesälomareissuilla pitää silmällä Kikon liikkeitä, Kikon nettisivuilta näkee, missä maissa kyseisiä liikkeitä on.

Ei varmaan tarvi kertoa, että tykkäänkö näistä? Saattaa olla, että ahdistelen muita ulkomaille meneviä tuttavia vielä loppujen sokerimattojen diilauspyynnön muodossa. Varautukaa, että tänä kesänä näitä tullaan vähän näkemään blogissa..

Miltäs näytti kynnet, holot ja sugar matet? :)

Psst. Muistakaa arvonta, vielä sunnuntaihin saakka aikaa osallistua! :)

18 kommenttia:

 1. toi hololakka on aivan ihana !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, nuo onpi ihania kyllä. :) Kunnon holoefekti.

   Poista
 2. Voi hitsi, nuo kikot on ihania !
  Kauniit lakkaukset, pitää itsekin ostaa noita holoja. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, Kiko on kyllä tehny oikein oivan työn noiden kanssa. Ja kiitos! :)

   Poista
 3. EEEIII, Olin ihan varma, että inhoan ajasta ikuisuuteen tekstuurilakkoja,mutta haluan tänne nyt heti 640 Poppy Redin. <3 Ihana!! Voi kun mulla ei oo ketään joka diilais

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poppy Red on muuten dupe OPI:n Jinxille, joka on huomattavasti helpommin saatavilla. :)

   Poista
 4. Arvaa vaan harmittaako, kun Lontoossa Westfieldissä olis ollu Kikon liike, mut en ees kerennyt ettii sitä sieltä. Olin varmaan niin Bottle Shopin ja Colourcopian lumoissa.. :D

  Mutta ihania nuo Kikot on, samoin Color Clubin holot ja nuo kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi, uskon että harmittaa! Mutta näemmä löysit muuta kivaa kotiutettavaa kuitenkin. ;D Kiitti!

   Poista
 5. Toi Color Clubin Eternal Beauty on kyllä ihana. Itseltänikin löytyyy tuo lakka ja se on ensimmäinen ja ainoa holo lakka tällä hetkellä. Tosi ihanat kynnet ja ihania nuo Kikon lakat! :3

  VastaaPoista
 6. Noissa Color Clubin holoissa on holoefektiä vaikka muille jakaa! Oon myös menettäny sydämeni Sugar Mateille ja muillekin tekstuurilakoille, voi voi..

  Mutta ihanat kesäkynnet oot tehnyt! Mustakin Eternal Beauty on kokoelman parhaimmistoa! :)

  VastaaPoista
 7. aaaaa holot ja hiekat on molemmat tajuttoman ihania !

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)