torstai 20. kesäkuuta 2013

Sensationail led-geelilakkaus kesävärit + arvonta

Sensationaililta on tullut Suomen markkinoille lisää värejä, tällä kertaa hieman luonnollisempia värejä ja lisäksi pinkkiä ja turkoosia. :) Sain tuotteet esittelyyn ja sain myös teille arvottavaksi yhden aloituspakkauksen, siitä lisää postauksen lopussa.

Mitä mitä ja mistä?


Onko led-geelilakkausjuttu tai Sensationail ihan uusi juttu? Lisätietoa itse geelilakkauksesta ja Sensationailista voi lukea aiemmasta postauksesta täältä

Lyhykäisyydessään geelilakkaus on 2-3 viikkoa kestävä pitkäkestoinen kynsilakkaus, joka ei pidennä omia kynsiä, mutta suojaa kyllä. Geelilakkauksia on UV ja LED-versioina ja niiden molempien tekoon tarvitaan siis UV tai LED-lamppu. Sensationailit ovat LED-geelilakkauksia. Sensationaileja myydään starter kitteinä kolmessa eri värissä (Scarlet Red, Raspberry Wine ja uutuutena Pink Chiffon), joissa on kaikki tarvittavat välineet ja lamppu + yksi geelilakkasävy. Erikseen on sitten ostettavissa näitä lisäsävyjä ja lisää base/top geelilakkoja yms. Sensationaileja saa ostettua mm. isoimmista Seppälöistä, Hairstoreista ja eri tavarataloista, katso tarkemmat ostopaikat täältä.


Uudet värit


Uusia värejä on yhteensä 12 kpletta ja niissä on eri koostumuksia, eli koko Suomen värivalikoima on nyt 24 sävyn laajuinen. Osa uusista sävyistä niistä näyttää hieman eri väriseltä riippuen siitä, laittaako niitä yhden vai useamman kerroksen tai laittaako valkoisen geelilakan päälle. Näissä uusissa on nyt myös se kaivattu valkoinen geelilakka ja muutama eri ranskisalusgeelilakkavaihtoehto.Mulla oli hankaluuksia kuvata näitä, kun osa lakoista näytti just oikealta ja osa sitten ei millään sinnepäinkään. Toivottavasti näistä mun kuvista nyt jotain hyötyä olisi. :)

Kaikkia geelilakkoja on kiekolla kaksi kerrosta, osa olisi pärjännyt yhdelläkin kerroksella:1. White Lily (peittävä, puhtaanvalkoinen)
2. Babydoll Pink (läpikuultava vaaleanpunainen, sopii ranskikseen pohjaksi)
3. Evening Sand (läpikuultava hieman tummempi roosa, sopii ranskikseen pohjaksi)
4. Fuzzy Navel (läpikuultava hieman tummempi ja persikkaan taittava roosa, sopii ranskikseen pohjaksi)
5. Wedding Pearl (läpikuultava vaalea runsaalla pinkillä shimmerillä, sopii ranskiksen pohjaksi)
6. Bubbly Champagne (peittävä vaaleankultainen, shimmerinen)
7. Mi Amor (peittävä oersikka, shimmerinen)
8. Kitten Heel (raikas, peittävä pinkki)
9.Guilty Pleasure (jellymäisen läpikuultava, valkoisen geelilakan päällä tosi kirkas pinkki, kerrostettuna korallinen pinkki)
10. Love Struck (tummempi pinkki, peittävä, näyttää hieman liian kirkkaalta kuvassa)
11. Royal Ruby (verenpunainen, läpikuultava)
12. Island Oasis (se ihana vihreään taittava raikas peittävä turkoosi, joka ei koskaan kuvaannu oikein)
+ viimeisellä kynnellä geelilakkaranskis tehtynä White Lilyllä ja Babydoll Pinkillä (1 kerros molempia värejä).

Kaikki sävyt
Arvonta


Arvonta ohi, piilotin kommentit, jotta teidän sähköpostit eivät jää näkyville. :)


Valitse ylläolevista kahdesta kuvasta (eli 24 eri geelilakkasävyn joukosta) mieluisin sävy ja kerro se kommenttiboksissa. Muista jättää sähköpostisi kommenttiin. Kaikki voivat osallistua, myös anonyymit jne. mutta sähköpostittomat kommentit eivät osallistu arvontaan. Aikaa on 1.7 klo 12:00 asti ja arvon kaikkien osallistujien kesken Sensationail Starter Kit -pakkauksen sävyssä Raspberry Wine (arvo 79 euroa). Kitti sisältää kaiken tarvittavan, myös lampun ja yhden geelilakkavärin sävyssä Raspberry Wine.