keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Dripping jewels and blue jolly

Minä ja keskiyön otsikointi kohtaamme jälleen. Tässä ois parit Jolly Jewelsseillä värkätyt kynnet.


Käytin näissä:

Seppälä - 03 (vaal.sininen foil, saatu)
Golden Rose - Jolly Jewels 111 (sini-vihreä glitter, saatu)


Käytin näissä:

OPI - Chic From Ears To Tail (vaaleanpunainen creme, saatu)
Golden Rose - Jolly Jewels 115 (valkonen karkkiglitter, saatu)

Pääsin taas tyhjäämään käyttämättömien lakkojen listaa, whippee. Ekoissa kynsissä mulla on pohjana Seppälän yksi foileista. Lakka oli laadultaan ihan hyvä, pari kerrosta riitti mainiosti eikä siveltimen jälkiäkään jäänyt. Jos tästä koostumuksesta tykkää, niin ei huono vaihtoehto. Päälle laitoin pari kerrosta sinistä Jollya ja vähän tuijottelukynnet näistä tuli. ;D

Toisissa kynsissä pohjana OPI:n Chic From Ears To Tail, joka on vaaleanpunainen lakka pienen pienellä shimmerillä. Kärkiin tein valumat ihanalla karkkilakalla. Tuo GR on siis dupe China Glaze It's A Trap-Ezelle, JJ:ssä on vain enemmän glitteriä ja ChG on himpun verran enemmän siniseen taittava minusta. Silti niin läheisiä kaveruksia, että jos ei tietäisi, niin ei niitä erottaisi toisistaan.

Loppuun haluaisin esittää kysymyksen. Blogimainonta on ollut ja on edelleen kuuma aihe blogeissa. Blogissani onkin esiintynyt nyt paljon tuotetestauksia lähiaikoina, joten haluaisin tietää, että tahtoisitteko tarkemmat selitykset sille, millaista yhteistyökäytäntö blogissani on vai riittääkö teille nykyinen tietotaso? Suunnittelen pientä hienosäätöä blogin ulkoasuun, välilehtiin jne. joten nyt on hyvä aika kysyä tätä. Nykyäänhän tilanne on se, että merkitsen postauksiin tuotteet, jotka olen saanut testattavaksi ja lisäksi mainitsen erikseen, jos kyseessä oleva linkki on ns. affiliatelinkki, eli linkki, jonka kautta tehdyistä ostoista saatan hyötyä rahallisesti. Lisäksi FAQ/UKK-sivulla on tarkemmin selitetty, mitä ilmaisut "saatu" ja "mainoslinkki" tarkoittavat. Haluatteko tietää vielä jotain muuta tai pitäisikö jokin olla merkitty selkeämmin? Nyt saa sanoa vapaasti. :)

Mitä tykkäsitte kynsistä ja mitä mieltä olette tuosta informaatiotasosta mainonnan suhteen, joka blogissa nyt on?

29 kommenttia:

 1. Tosta jälkimmäisestä tulee joku jäätelöannos mieleen, söpö :)
  Mun mielestä on tarpeeks selvästi merkattu nuo saadut ja niin eespäin, tietysti joku postaus noista yhteistyöjutuista voi olla ihan kiva lukea, muutenkin sun näkemykset asiasta. Tuolla naamakirjassahan olikin aika vilkas keskustelu kuten tiedät, eli varmaan se monia kiinnostaisi, luulisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hyvä jos on selkeästi ilmaistu, täytyypä miettiä tuota postausta aiheesta, se vois olla lisäselventävä apu kyllä. :)

   Poista
  2. Mua kiinnostaa myös. :) Ja tykkäsin kanssa noista tokista kynsistä, vissiinkin hankittava toi Jolly... Ihana!

   Poista
 2. Haa, hauskaa, sain just valmiiks valumakynnet (tosin aivan sysirumat), kun huomasin tämän postauksen ilmestyneen. Kysynkin nyt sulta, oi kynsiguru Sonne, miten teet nuo valumat? Minähän en itselleni tyypillisesti googlannut mitään tutoja, vaan aloin lämimään lakkoja kynnelle siten, miten ajattelin homman menevän. Päin mäntyjähän se meni. Onko parempi levittää ensin kynnen kärjen lakka, ja siitä levittää pilkkutikulla valumia? Mä tein meinaan toisinpäin, ja tulos on, kuten jo totesin, sysiruma. Tai sit en vaan osaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kynsi-guru, kiitos. :') Teen siten, että alle ensin haluttu valumien pohjalakka, sitten dotting toolilla kärjestä alaspäin eripituisia "valumaraitoja" ja sitten yhdistelen ne raidat vielä sieltä kärjestä tuolla valumalakalla. Toivottavasti osasin selittää ymmärrettävästi. ;D

   Poista
 3. Ihanan merelliset! Mulle mainonnasta riittää tuo, mitä tähänkin asti olet kertonut. En koe, että tarvitsi tietää sinun mainosasioistasi enemmän. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja hyvä sitten jos nykyiset selitykset riittääpi. :)

   Poista
 4. Oijoi haluun tehä karkkilakalla valumat :3 ja ainakin osasit ymmärrettävästi selittää ^ koska mun tyhmä pää tajus mitä tarkotit :) mainonta postaus vois olla kanssa ihan mielenkiintonen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä, nopea lakkaustyyli tehdä nuo valumat! :)

   Poista
 5. Löysin sun blogin ja vaikuttaa kivalta ja noi vinkit on hyviä! En oo kokonaan lukenu sun blogia niin ihan mielenkiinnosta, monta kynsilakkaa sulla on yhteensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! :) Tämän hetken kynsilakkasaldo on 736 kipaletta. :)

   Poista
 6. Noi alimmat kynnet on ihanat! Ihan ku jotkut jäätelökynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitti, jep, kuorrutetut jätskikynnet! :)

   Poista
 7. Ton mainonnan suhteen, niin musta se on ihan hyvä näinkin. Itteäni ei ikinä oo häirinny se, vaikka bloggaaja mun klikkailusta saiskin rahaa, koska eihän se raha multa mene, ja kuitenkin usein bloggaaja tekee paljon työtä bloginsa eteen (kuten sä: lakkaat kynnet, kuvat ne, kirjotat arvosteluja, teet tutoja, teet lopullisen postauksen jne jne...) niin kyllä siitä voi rahaa saadakin :) Tietty monet aina valittaa, eli ehkä jokin oma postauksensa asiasta voisi olla paikallaan.
  Ja vielä noi kynnet! Itekin tein valumakynnet, jotka mun mielestä epäonnistu täysin, mut sä osaat! Toi jälkimmäinen on ihana! <3

  Tulipa tästä kilometrikommentti... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta ja kommentista, pitkät kommentit on aina kivoja! :)

   Poista
 8. Eräs kaverini ei koskaan osta tuotteita linkeistä, joista bloggaaja saa rahaa :< Itse taas suosin niitä, koska minusta on mukavaa tehdä joku iloiseksi kun anyway aion jotain tuotetta x ostaa :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, totta tuokin. Kyllä itsekkin jos kerran jostain blogista löydän tuotteen ja saan siitä sieltä vaikka arvostelun/hyvät swatchit, niin ostan sen blogin kautta vaikka, koska sehän on just tehnyt mulle palveluksen kun oon löytäny kivan ostettavan tuotteen. :)

   Poista
 9. Ihanat! :3

  VastaaPoista
 10. Valumakynnet on ihanat :) Pinkki on niin herkullinen!

  Tämä tieto mainosasioistasi on mielestäni ihan riittävä. Ennemminkin on alkanut jo häiritä, kun niin moni blogi on jotenkin karannut ihan käsistä. Jokaiseen postaukseen pitää kirjoittaa "en hyödy mitään", "mielipiteet ovat omiani, vaikka tuotteet on saatu" jne. eli on menty ihan ääripäästä toiseen. Minulle tuostakin asioiden ylikorostamisesta ja alleviivaamisesta tulee vähän tympeä olo. Tuo yksinkertainen "tuote saatu" on ihan riittävä. Jos on tällaisia linkkejä joista jotain itse hyötyy, niin se on ihan hyvä siinä kohtaa mainita ja antaa vaikka viereen linkki, josta ei hyödy ja jättää päättäminen lukijoille. Mielummin näin päin kuin se, että jokaiseen linkkiin kirjoittaa, ettei hyödy sen klikkailusta itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta! :) Oon itse aikalailla samoilla linjoilla, että mä itse kanssa pidän nykyistä tietotasoa riittävänä, mutta oon myös ruvennut pohtimaan että riittääkö se lukijoille tai onko tarpeeksi selkeää. ;D

   Poista
 11. Oi eeeei, pakotat mut tekemään itellekin tuommoiset ihanat herkkukynnet !! Onneks menin lakkapäissäni ostamaan tuon jalokiven :)

  VastaaPoista
 12. kivat kynnet :) Ja olet aina riittävästi infonnut mainosasioista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hienoa että on riittävästi infoa! :)

   Poista
 13. OMG noi tokat pinkit kynnet on aivan ihanat !!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)