sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Muistutus arvonnasta + pieni ilmoitus

Tulin tekemään tällaisen pienen muistutuksen, nimittäin arvonnasta! Huomenna päättyy Sensationail-geelilakkaussetin arvonta, kipin kapin osallistumaan kaikki! :)

Mulla ois postattavana teille miitistä ja kynsiä ja ja mut nyt on semmoinen tilanne, että en oikein ehdi taas mitään. Tentti painaa päälle kuin härkä ja pitäis kaksi kirjaa lukea vielä ennen ens lauantaita.. Ens viikolla saattaa olla siis hiljaisempaa tai sit ei ollenkaan hiljaista, jos päätänkin lukemisen sijasta postailla arrrmottomasti. Tällä hetkellä ketuttaa blogimaailma muutenkin aika hienosti (ei kylläkään miittiin liittyen vaan ihan johonkin muuhun), joten voi olla ihan hyvä pitää pientä taukoa tähän väliin. Jotenkin mä vaan toivoisin, että ihmiset keskittyisivät oman bloginsa sisältöön sen sijaan, että arvostelevat jatkuvalla syötöllä toisten tekemisiä tai valintoja. Tämä vinkkinä kaikille, jotka nyt kokevat omantunnonpistoksen sydämessään.

Mulla ei oo harmainta käsitystäkään vieläkään siitä, että miten Google Readerin kautta seuraaminen vaikuttaa tuleviin lukumahdollisuuksiin, kun Google Reader loppuu huomenna. Niin ristiriitaista tietoa tästä asiasta on ympäri nettiä, että en uskalla itse sanoa varmaksi mitään, kun kaikki sanoo ihan eri juttuja. Voitte turvata selustanne liittymällä Sonnelan seuraajiksi esim. Blogloviniin.

Nähdään ja kuullaan, toivottavasti vähän paremmissa merkeissä seuraavalla kertaa. 


22 kommenttia:

 1. Hei relaa vaan ja lue rauhassa! Kyllä me lukijat ootetaan.. :) Hyvää kannattaa odottaa!

  Oon lukenu tätä sun blogia puolitoistavuotta. Anonyyminä tosin kun en jaksa tehdä googletiliä mutta silti. Odotan aina innolla uutta postausta ja käyn tsekkaamassa aina kun käyn netissä. Ihanin blogi ikinä! <3

  VastaaPoista
 2. Ei mua ainakaan haittaa jos tulee blogitaukoa yms, tosi lukijat jaksaa odottaa :)

  VastaaPoista
 3. http://apua-testausta.blogspot.fi/2013/06/informaatio-koskien-lukijapalkkia-ja.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tiedän että aiheesta on postauksia, niihin tuossa koitinkin viitata sanoessani että ristiriitaista infoa löytyy, joten varautuminen ei ole pahitteeksi. :)

   Poista
 4. Ei yhtään haittaa blogitauko! Ota ihan rauhassa vaan! :)

  VastaaPoista
 5. http://www.eilentein.com/2013/06/rip-google-reader-ja-miten-mikaan-ei.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, olen lukenut tuonkin postauksen. Kuten sanottu, asiasta on 458756 ristiriitaista postausta ympäri internettiä, joten sanoin Bloglovinista ihan vaan, että jos joku vaikka haluaisi sinne siirtyä varmuuden vuoksi. Tai jos on Google Readeria käyttänyt ja joutuu pakostakin siirtymään johonkin seurantapalveluun, suosittelen Bloglovinia GFC:n/juurikin sen Bloggerin lukuluettelon sijaan.

   Poista
 6. toivottavasti voittasin joskus jotain arvonnasta :) ja joo itekkin toivon et omassa blogissa ei menis mitään ristiin mut ei se mua nyt juur liikuta et onko tos sivupalkki jos lukee vaa kuinka monta lukijaa sulla on niinku esillä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näemmä ei vaikuttanut tuo Bloggerin lukulistalta seuraamiseen mitenkään, huh! :)

   Poista
 7. Tsemppiä tentteilyyn! =)

  VastaaPoista
 8. Jos idea tauosta tuntuu hyvältä, pidä ihmeessä taukoa! Musta on ihailtavaa huomata, että bloggaajat kuten sinä, uskallatte pitää taukoa avoimesti; kun taas niitäkin, jotka jatkavat ahdistuneena eteenpäin, on nähty.
  Sun postauksia on ihana lukea, älä pelkää että tauon aikana me lähdettäis täältä mihinkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiitos. :) Katsotaan miten käy, pahin tässä nyt on jo ohi ja oon silti postaillut joten... ;D

   Poista
 9. Joo, blogimaa on ihmeellinen paikka. Nauti tauosta, ilolla odotan paluutasi.

  Terkuin, uskollinen lukijasi FF :-)

  (www.funkyandfifty.blogspot.fi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ihanaa että uskolliset lukijat ilmoittautuu! ;D

   Poista
 10. LemonJuice1.7.2013 12.20

  Tulipahan tuosta Google Readerin loppumisesta, että yksi vaihtoehto Bloglovinin lisäksi on myös Feedly.

  VastaaPoista
 11. Kyllä me täällä sua odotetaan tauonkin ajan :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)