maanantai 1. heinäkuuta 2013

Miitti Seinäjoella osa 1

Nyttois sitten luvassa miittipostausta, osa 1, joka koskee miittiä yleensä. Järkättiin Etelä-Pohjanmaan ja lähialueiden kynsiharrastajien FB-ryhmän halukkaiden kesken miitti tuossa viikonloppuna. Kokoonnuttiin siis lauantaina 29.6 porukalla Seinäjoelle Stockmann Beautyyn, jonne päästiin Liisan kautta järkkäämään meille miitin aloitus. Paikalle saapui 10 harrastajaa.

Mukana menossa minun lisäkseni olivat Tiia ja Liisa (joilta suurin osa postauksen kuvista on lainattu), AnnikaMatildaPinjaKataSini, Marjo (+ Marjon pikkumies) ja Henna.

Oltiin järkkääjäporukan kanssa hissukseen hommattu osallistujille sponssijuttuja mukaan myös. :)Ekana päästettiin osallistujat piinasta ja jaettiin miittikassit. Kassit sponssas meille Lavera & Trind (Mikacos). Kassien sisältöä sponssasivat yllä olevassa kuvassa olevat yritykset ja sisällöstä lisää miittipostauksen osassa 2.Tutustuttiin toisiimme ja tietty pidettiin kaikkien kynsillekkin oma esittelykierros. ;)

Kuva Tiialta

Kuva Tiialta

Kuva Tiialta

Luonnollisesti kun bloggaajia suurin osa meistä oli, niin kamerat piti olla valmiudessa. (Kuten allekirjoittaneella nimenomaan valmiudessa eikä käytössä, taisin ottaa yhteensä kaksi kuvaa koko tilaisuudesta..)

Kuva Liisalta

Kynsien esittelyhän oli tärkeä juttu siksikin, että miitissä palkittiin äänestyksellä miitin kauneimmat kynnet! Palkinnon nappasi Matilda sinisillä kynsillään. :) Palkinnoksi Matilda sai Adeninan lahjoittaman A-Englandin ja China Glazen ja Bundle Monsterin laattoja.

Kuva Tiialta

Sponssipussin lisäksi meillä on vielä arvonta, johon oltiin koottu erilaisia kivoja paketteja.

Kuva Liisalta

Meillä oli myös yksi erikoisarvonta, joka sisälsi Golden Roselta geelilakkoja neljässä eri värissä ja alus- ja topgeelilakat. Tämä palkinto arvottiin UV-uunillisten kesken ja palkinnon nappasi Tiia, Annikan toimiessa onnettarena.

Kuva Liisalta

Marjo oli tuonut meille myös kynsilehtiä selailtavaksi, mulle ihan uusi tuttavuus tuo lehti. Hypisteltiin me toki niitä sponssipussien sisältöjäkin, tottakai. ;D Eihän sitä nyt malttanut niistä pitää näppejään erossa. Semmoinen normaali "äiti, joko saa avata lahjat?!!?" -meininki siis meneillään.

Kuva Liisalta

Kirppisteltiinkin tottakai. :)

Kuva Liisalta

Ja tietenkin piti ottaa yhteiskäpäläkuva! Teen mun kynsistä vielä oman postauksensa, mutta arvaako joku mitkä oli mun kynnet? Vinkki: en hirveästi ota aurinkoa.

Kuva Liisalta

Beautysta siirryttiin osan kanssa vielä syömään ja höpöttelemään Piikkiin!

Kuva Liisalta


Kuva Liisalta

Semmoinen miitti meillä! Oli kiva tavata lähialueen kynsihöperöitä ja saada tutuille blogeille ihan livekasvot. :) Toivottavasti näitä miittejä järkkäiltäisiin lisää ja vaikka tänne Vaasan päähänkin ois mukava saada joku miitti joskus. :)

Miitistä vielä tulossa osa 2, joka koskee sponssituotteita ja osa 3, joka koskee miittikynsiä. En viitsinyt ahtaa samaan postaukseen niin paljoa kaikkea. :)

Oottekos te intoutuneet miittailemaan? :)

18 kommenttia:

 1. Sun on noi mehujääväriset liukuvärjäykset joissa on valkeaa koristelua? :)

  VastaaPoista
 2. Hihii, oli vallan ihanaa nähdä kaikkia kynsitypyjä! :) Pitäis väkertää oma postauksensa myös ;) (Mun ilme tossa yhessä kuvassa on kyl niin stupidos. Ihansama.) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas kyllä kiva nähdä! :) Eikä oo edes tyhmä ilme, höpöjä puhut.

   Poista
 3. Oii, pitäisipä itekin rohkaistua joskus miitteilemään, näyttää niin kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa rohkaistua ehdottomasti! :)

   Poista
 4. Eiihh, miks mä oon skipannu tälläsen! Olisin ihan ehdottomasti tullu jos vaan olisin tienny tälläsestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiei, nyt sitten äkkiä tuonne FB-ryhmään niin saat tietää sitten tulevista miiteistä! :)

   Poista
 5. Näyttääpä mukavalta :)

  VastaaPoista
 6. Mua aina ilahduttaa kun miittipostauksessa näkyy naamoja, niin pääsee ikäänkuin vähän edes osalliseksi tunnelmiin... :)

  Mäkin oon kanssa sikäli intoutunut miittailemaan että olin alkukesästä parissakin kynsikokoontumisessa, ja mukavaa oli! Voisin mennä yhäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kyllä kiva kun saa blogien kirjoittajille kasvot! :) Hih, miittaileminen on mulle ihan uus juttu, mutta ei varmasti kyllä jää tähän!

   Poista
 7. Olisi kiva tietää ketä nää kaikki mukana olleet immeiset on? :) Osan toki tunnistaa mutta ei kaikkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postauksen alussahan oli kaikkien nimet ja blogit, mutta meinasitko, että kuviin olis vielä tarvittu tieto keitä kuvissa on? :) Käsitin, että kaikki eivät halua nimettävän itseään suoraan kuviin, siksi näin.

   Poista
 8. Tällaseen ois niin kiva päästä ♥ Upeat kynnet kaikilla. :)
  Odotellessa seuraavia osia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dodi, mukaan vaan! Tänään tuli osa 2 ja vielä osa 3 tulee tänään myöhemmin. ;D

   Poista
 9. Näyttää tosi kivalta :) Meillä oli Pirkanmaanalueen kynsiharrastajien miitti kesäkuussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa olikin kyllä! :) Hih, nyt onkin paljo ollu kaikkia miittejä!

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)