sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Effect Nail Design Kit + arvonta // Arvonta päättynyt.

Mulla ois teille uutuustuote esiteltävänä. Effect Nail Design -setti sisältää 8 kynsilakkaa/koristelulakkaa, joissa on siis yhdistetty koristelukärki + kynsilakka samassa pullossa. Kannattaa lukea loppuun asti, sillä jollekulle teistä on tiedossa mukava ylläri myös. :)


Sain esittelyyn The Perfect Escape -setin, jossa on keltainen, sininen, pinkki, vaaleanpunainen, mintunvihreä, beigeruskea ja musta kynsilakka + päällyslakka. Tällä hetkellä settejä on kahta erilaista ja toinen setti kantaa nimeä Bring The Champagne!

Tällainen 2-way idea on varmasti tuttu, mutta sitä on näkynyt lähinnä semmoisessa muodossa, että yhdistetty koristelukärki + koristelusivellin. Jokainen Effect-lakka sen sijaan sisältää koristelukärjen + normaalin kynsilakkasiveltimen, eli näiden avulla voi alusta loppuun tehdä kynnet kokonaan.Oon sen verran ylityöllistetty kokeilemattomien kynsilakkojeni kanssa tällä hetkellä, joten päätin kokeilla kynsien sijaan kiekolle erilaisia designeja. Minusta kivempi näin, niin näette samalla useammantyyppisiä koristeluja mitä näillä lakoilla voi tehdä.


Ylläolevissa kuvioissa käytetty siis vain ja ainoastaan tätä settiä. :) Kokemusteni perusteella tämä setti sopii oikeastaan kaikenlaiseen muuhun taiteiluun, paitsi tikkusuorien viivojen piirtämiseen, kun tässä ei sitä ohutta viivasivellintä ole vaan normaali lakkasivellin. Lisäinspistä setillä taiteiluun voi hakea Effectin Facebook-sivuilta.

Kaikissa sävyissä on siis kynäpää ja normaali, kapea sivellin

Tuote pähkinänkuoressa:

Mitä? Effect Nail Design -kit, jossa kahdeksan eriväristä kynsilakkaa, jossa jokaisessa normaali sivellin + mikrokärki ja lakat saa yhdistettyä neljäksi pötkyläksi.

Hinta ja mistä näitä saa?: LashLovers -nettikaupasta hintaan 24,90e + postikulut TAI jälleenmyyjiltä, lista jälleenmyyjistä täällä.

Kenelle suosittelen: Kynsiharrastusta aloittelevalle, niille, jotka tahtovat lyödä monta kärpästä samalla iskulla, lahjaksi, mukaanotettavaksi (saa monta asiaa yhdessä kitissä mukaan), setin kynsilakkaväreihin ihastuneille.


Rehellinen +/- arvioini näistä on seuraavanlainen:

+ Ihania värejä ja kiva, että on eri koostumuksia samassa paketissa, eli cremeä, jellyä, shimmeriä.
+ Hauska idea yhdistää sekä koko kynnelle laitettava lakka, että koristelukärki. Tällä kitillä saa toteutettua halutessaan lakkauksen alusta loppuun ilman muita apuvälineitä.
+ Korvaa siis vaikkapa dotting toolin, sillä kynäpäällä saa tehtyä pallot.
+/- Kynäpää ei tukkeutunut mulla kertaakaan, joka on ollut yleinen ongelma noiden 2-way lakkojen kanssa. Sen sijaan kynäpää tursusi vähän liiankin innolla sitä lakkaa, jopa silloin kun pulloa ei puristanut yhtään ja kun lakka oli pystysuunnassa.
- Lakkojen kuivuvuus oli huonompi, kuin olisin toivonut. Mulla itselläni ei kärsivällisyys riitä kovinkaan pitkään odotteluun kuivumisen saralta.
- Olisin kaivannut samaan settiin myös valkoisen koristelulakan, koska musta ja valkoinen on minulle itselleni ne tärkeimmät koristelulakkavärit. Toki toisessa Effectin setissä on valkoinenkin, mutta tykkäisin enemmän, jos ne olisivat samassa setissä.
- Sopii paremmin harrastusta aloittelevalle kynsitaiteilijalle, jolla ei vielä ole juurikaan kynsilakkoja ja koristeluvälineitä ja joka haluaa yhdelle paketille suuren hyödyn kun on useita jutuja samassa. Tässä setissä yhdistyvät kynsilakka, dotting tool, tarkka kynäpää ja päällyslakka. Valitettavasti minulle tämän hyötyaste jäi melko pieneksi.Arvonta


Joku teistä voittaa ylläolevanlaisen setin, joka on luonnollisesti uusi ja käyttämätön (arvo n. 25 euroa). Vastaa vain kysymykseen ja jätä sähköpostiosoitteesi, niin setti voi olla sinun. Postitan palkinnon vain Suomeen, muita rajoituksia ei ole. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 4.8 klo 12.


Kysymys: Millaisia koristeluideoita setti herätti teissä, eli mitä sinä tekisit ylläolevalla setillä? :)