torstai 11. heinäkuuta 2013

Punaiset joulunvälttelykset

Olen taas palannut entistä virkeämpänä sorvin ääreen! Postauksia, asiaa ja esiteltävää on ihan jonoksi asti, joten nyt niitä postauksia sitten satelee. Tässä ensin yhdet punaiset paholaiset.

Tykkään punaisesta värinä ja kynsissä paljon, mutta mun henkiset ongelmat punaisten kynsilakkojen käytössä ovat seuraavat:

1. Jos lakkaa on jossainkohden yhtään hassusti tai vaikka ei oliskaan, niin katson vähintään muutaman kerran kynsiini kauhuissani, että missä teloin ne, kun ovat ihan veriset.
2. Punainen on mulle niin virallinen väri, että tunnen itseni usein ylipyntätyksi.
3. Se pahuksen joulu. Se aina tulee mieleen punaisesta väristä ja vaikka sitä koittais yhdistellä vaikkapa aurinkolaseihin ja jäätelökuvioihin, niin aina tulee joku, jonka mielestä kynnet näyttää jouluisilta. ;D


Kynsillä:

Wet n Wild Fergie - Velvet Lounge (punainen shimmer, saatu)
Golden Rose Holiday - 64 (punainen tekstuurilakka, saatu)
China Glaze - Love Marilyn (glitter, kukkien keskellä)
+ leimaukset Konad m40 ja Konad musta erikoislakka (saatuja)


Ihminen on jälleen kerran hämmästyksissään, kun omistamiensa yli 700 kynsilakan joukosta ei löydy punaista glitterlakkaa, joka olisi pelkkä punainen glitterlakka ilman muun värisiä glittereitä. Mä tiedänkin, mitä lakkaa rupean seuraavaksi metsästämään. ;D Toisaalta, aika harvoin sitä tarvitsee, mutta silloin kun tarvitsen niin sen puuttuminen häiritsee entistä enemmän. Voidaan siis puhua todellisesta tarpeesta.


Jaa niin, pitikös mun lakoistakin jotain kertoa. Velvet Lounge on punainen shimmer, jossa on tuollaista vähän isompaa höttöä vielä mukana, joten ei ole ihan peruspunainen. Levittyy nätisti ja peittää hyvin, ei valittamista. Kuivumisajastakaan ei ole pahaa sanottavaa, aika nappi suoritus. Valikoiduissa Seppälöissähän näitä Wet n Wild Fergie -lakkoja nyt jo onkin. Leveä sivellin jakaa varmasti mielipiteitä, minä tykkään.

Golden Rosen Holidayt ovat tekstuurilakkoja ja ekana niistä testiin lämmin punainen 64. Holidayt jakaantuvat kahteen puoleen: niihin tosi kiiltäviin ja sitten näihin mattaisampiin versioihin. Olen enemmän kiiltävien versioiden perään, mutta tämäkin oli yllättävän kiva. Laadustakaan ei ole mitään pahaa sanottavaa. Näiden saatavuudesta tiedän ainoastaan sen, että Helsingin Kampin kauppakeskuksen Beauty Brands Co. -liikkeestä näitä saa jo nyt. Kerron heti kun saan selville, että tuleeko näitä esim. Seppälöihin. :)


Leimauksiin valitsin kukkia ja mustan leimauslakan, koska toivon, että musta väri ei hirveästi muistuttaisi ihmisiä joulusta. ;D

Kuinkas kävi, tuliko jouluvibat? Mitä tykkäätte kynsistä ja lakoista? :) Tänään tulossa vielä esittelypostausta pilkullisista kavereista, jotka ovat rantautuneet marketteihin. ;)

22 kommenttia:

 1. Ehkä vähän tuli joulufibat! <3 Rajummilla mustilla koristeilla näistä olisi saanut hyvin vampyyrikynnet, toi punainen on niin vaalean veren punaista. :p

  VastaaPoista
 2. Kieltämättä hiukan joulusiset kynnet ovat :D Mutta pidän kovasti, todellakin. ♥
  Peukut pystyyn ja sormet ristiin että näitä GR:n tekstuurilakkoja tulisi myös Seppälöihin :D

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo Wettiksen lakka :3 Mie tein joskus postauksen siitä, kun etsin sitä the punaista glitterlakkaa :D Ja voin sanoa, että ei se helppoa ole. Taisin löytää kaksi ehdokasta vain, jotka täyttää kriteerit (Orly ja Jolly Jewels).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hieno. :) Nyt mullaki on tuo punainen Jolly, sisko diilas mulle!

   Poista
 4. Mullakin ongelmana toi, että pidän punaisia niin virallisina tai jouluisina. :D Ihanat kynnet! :3

  VastaaPoista
 5. Mielettömän upea punainen tuo Wet n wildin Velvet lounge !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosiaan hieno! :)

   Poista
 6. Minulle ei ainakaan tullut jouluviboja, eikä pikkujouluvibojakaan :D
  On kivat :)

  VastaaPoista
 7. Niin ihana punainen lakka! *-* Ja ihanat kynnet myös, tosi kauniit leimat.

  VastaaPoista
 8. Ei näistä joulu tullut mieleen! Tuo Golden Rosen tekstuuri näyttää aika hauskalta, pitänee mennä katsastamaan Kamppiin tarjontaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kannattaa kyllä mennä jos vaan mahdollisuus on! :)

   Poista
 9. ihanat! eikä ollenkaan joulunpunaiset, vaan sellaiset viettelevät verenpunaiset:D vähän sellaista vampyyrivibaa:p

  VastaaPoista
 10. Tykkään kovasti punaisesta ja itsellä se ei yhdisty automaattisesti jouluun. Todella kaunis punainen tuo ja noi leimaukset sopii siihen kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hyvä että ei oo jouluisaa siis. ;D

   Poista
 11. Tuli jouluvibat :) Minulle tulee aina sellainen luksus olo kun levittelee punaista lakkaa kynsille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, totta kyllä, punainen on just semmoinen luksusväri. :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)