torstai 11. heinäkuuta 2013

Maybelline Polka Dots

Markettilakkojen indie-tyyppiset glitterpommitulitukset jatkuvat, sain esiteltäväksi Maybelline Polka Dots -kynsilakkoja.

Chalk Dust, Speckled Pink, Rain Forest Canopy, Shooting Stars

Nämä tulivat kuin tilauksesta, nimittäin kun kävin tuossa parisen viikkoa sitten Sokos Emotionista näitä kysymässä, niin näistä ei tiedetty siellä vielä mitään. Nyt heinäkuussa nämä ovat tulossa markettien (käsittääkseni Anttila, Sokos yms. ainakin) valikoimiin ja ovat saatavilla rajoitetun ajan. Näiden hinta-arvio on siinä 4,90 € paikkeilla, monissa marketeissa oon nähny näitä nyt juuri tuolla hintaa tarjouksessa.

Kiekolla kolme kerrosta kutakin lakkaa ja päällyslakka.

Chalk Dust, Speckled Pink, Rain Forest Canopy, Shooting Stars
Näitä voi käyttää toppereina tavallisen lakan päällä (etenkin musta-valkoinen Chalk Dust on selkeä topperi) taikka sitten kerrostettuna itsensä päälle. Kiekolle näillä toki sai muilla peittävän tuloksen, mutta veikkaan, että kynnelle jää jellymäisen läpikuultavaksi jos itsensä päälle kerrostaa. Jännä ilmiö oli myös se, miten paljon sinisemmältä ja lilaan menevämmältä pinkki Speckled Pink näyttää pullossa, verrattuna siihen miltä se näyttää kerrostettuna. Mun kuvassa tuo ero tosin korostuu, on se ehkä himpun verran sinertävämpi pinkki kuitenkin.

Koska olenhan musta-valkoglitter-hamsteri, niin näytän teille vähän vertailua Chalk Dustin ja muiden omistamieni samankaltaisten kavereiden välillä.

China Glaze - Glitz'n Pieces, Etude House - Coco Black, Golden Rose - Jolly Jewels 123, Golden Rose - Jolly Jewels 118, Sonnetarium - Samurai Princess, L'oréal - Confettis, Maybelline - Chalk Dust

Niin samanlaisia, mutta selkeästi kuitenkin ihan erilaisia (eikös, näin ainakin tahdon uskoa).

Chalk Dust, Speckled Pink, Rain Forest Canopy, Shooting Stars

Suomessa on nämä 4 väriä saatavana, olen käsittänyt, että niitä on näiden lisäksi olemassa ainakin oranssina ja vissiin vielä jokin kuudeskin väri jossainpäin maailmaa.

Miltäs näyttää Polka Dotsit, mikä oli kivoin väri? :)

22 kommenttia:

 1. Speckled Pink on noista suosikkini, vaikka pinkit lakat ei yleensä olekaan omia suosikkejani. Noita musta-valkoisia glittereitä on nyt ollut monella merkillä. Kivan näköisiä kyllä ja kaikki hieman erilaisia (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä joo, kaikissa pieniä eroja. ;D

   Poista
 2. Nää on ihania, odotan innolla että löydän näitä jostain kaupasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantsii isoimmat marketit koluta ainakin! :)

   Poista
 3. Rain Forest Canopy, pakko saada!

  VastaaPoista
 4. toi pinkki on pakko saada! :D

  oli muuten näytettävä miehelle toi kuva noista tikuista, että ne ei ole samanlaisia lakkoja!! jokaisessa on jotain pientä erilaisuutta tai ekstraa ;)höhö

  VastaaPoista
 5. Chalk Dustin ostin viime viikonloppuna ja on aivan ihana♥

  VastaaPoista
 6. pakkosaada vähintään pinkki ja mustavalkoinen, toivottavasti löytyis itisksestä.

  VastaaPoista
 7. Chalk dust näyttää kivoimmalle kun sen voi yhdistää mihin väriin tahansa. :D mihin muuten chinan whirled away on kadonnut vertailukuvasta? Eikös sinulla sekin ollut, vai etkö vain laittanut kuvaan? :) oikein kauniita lakkoja silti yhtä kaikki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punnitsin hetken otanko sitä vertailukuvaan, mutta se oli niin eri koko skaalaa näiden kanssa joten jätin pois sen. ;D

   Poista
 8. Mulla on toi musta/ valko ja pinkki tulossa, ehkä jossain vaiheessa vielä hommaan nuo kaksi :)

  VastaaPoista
 9. Pinkki pitää hommata! =)

  VastaaPoista
 10. ostin itäkeskuksesta tuon pinkin, sekä golden rosen jolly jewelsin mustavalkoisen 123 (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noni, hyvä että löytyi! ;D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)