perjantai 12. heinäkuuta 2013

Vihreää ja lehtevää

Oon nyt innostunu taas koko kynnen leimauksista, kun hankin ne Cheekyn laatat. Tällä kertaa kynsillä lehtikuvioita ja holoja.


Kynsillä:

Seppälä Nails - Hologram 07 (vaaleanvihreä holo,saatu)
A England - Saint George (sinivihreä holo leimauksissa, saatu)
+ leimaukset Cheeky Summer 2012 CH33


Seppälän Nails -holoja on yhteensä 6 eri sävyä ja niistä mun lemppari on tuo vihreä. Tykkään siitä siksi, että se on erikoisin holosävy näistä, mulle ei tuu mieleen samansävyistä holoa miltään muulta omistamaltani merkiltä. :) Holo on scattered-holo, eli siinä oleva holoefekti on jakautunut ympäri lakkapintaa, eli se ei muodosta sellaista voimakkaan lineaarista pystysuoraa kuvioita. Tämä sävy 07 oli ohut, kolmenkin kerroksen jälkeen mun kynsille jäi vielä huomautettavaa, mutta koko kynnen kuvion kanssa sitä ei kyllä huomannut. Kuivumisaika ja levittyvyys oli muuten moitteetonta, ei kaljuuntumista havaittavissa.

A Englandin Saint George on rakkaus, joka pitäisi nähdä livenä. Se on todella voimakkaan ja intensiivisen sinivihreä, mutta raukka ei oikein pääse edukseen kuvissa, vaan näyttää monesti liian vihertävältä tai liian siniseltä. Lakka peittää todella hyvin jo yhdellä kerroksella, joten sopii leimaamiseenkin hyvin.

Pakko näyttää tällainen yksi "ei omena kauas puusta putoa" -kuva juhannukselta. Äiti halusi tuolloin testailla mun uusia lakkoja, mutta ei keksinyt, millä värillä kyntensä lakkaisi. Niinpä äiti päätti tehdä itselleen skittlet. ;) Vähänkö kiva väriyhdistelmä!


Jos en nyt ihan väärin muista, niin kynsillä taitaa olla L'oréalilta saaduista Essien uutuuksista Naughty Nautical kokoelman Full Steam Ahead (vaaleanlila shimmer) ja Rock The Boat (vaaleansininen shimmer) sekä Gina Tricotin Pistage Dream (vihreä shimmer).

Mitä tykkäilette? :)

Täällä on ollut ongelmia kommenttiboksin kanssa, lähettämänne kommentit ei ainakaan osa tuu mulle julkaistavaksi asti. :/Jos on jotain akuuttia asiaa, niin FB:n puolellekin voi kanssa toki pistää!

8 kommenttia:

 1. Hassua, lakkasin juuri itsekin tuolla samalla lakalla kolme tuntia aiemmin :D minäkin ihastuin tämän väriin <3 tuo saint georgekin pitää joskus hankkia, kaikki sitä hehkuttavat ja lakka tosiaan näyttää ihanalta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! :)Molemmat lakat on kivoja ja sopivat hyvin keskenään yhteen!

   Poista
 2. Mulla on sama lakka kynsillä, tuo Nails vihreä siis :) Tää on tosi kiva, tykkään tällaisesta maltillisesta holosta ja tää väri on rakkautta! Pitää ehkä hankkia se pinkkikin kun mulla ei noita holoja oikein ole, ainakaan liikaa! Itse laitoin vielä nimettömiin eilen ostamaani Dependin rough sparkle vihreää :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuossa on kyllä maltillinen holo ja niin nätti väri! :)

   Poista
 3. Äitisi kynnet ovat aivan mahtavat. Hieno yhdistelmä, joka sopii -ja tämä on vain positiivisessa mielessä -hyvin myös vanhemmalle naiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, äiti osas kyllä valita hyvän väriyhdistelmän. :)

   Poista
 4. Käykö Konadin koko kynnen laatat vain tietyn pituisille kynsille? :) Miten toimia jos kuvio on liian pieni pitkälle kynnelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Konadin laattojen kuviot on hieman erikokoisia eri laatoissa ja osa on mullekkin vähän liian lyhyitä. Koko kynnen kuvioitahan voi myös jatkaa siten, että leimaa ensin kynnelle koko kuvion ja sitten ottaa samaa kuviota lisää ja koittaa jatkaa siitä mihin kuvio jäi. Aluksi se voi olla hankalaa, mutta usein saa ihan kivaa tulosta aikaiseksi. :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)