tiistai 23. heinäkuuta 2013

Lilaa kelmutusta kevyellä kuvioinnilla

Hurr ja durr, nyt ois julkaisussa kerrankin jotain reaaliaikaista, tein nämä kynnet eilen ja nämä on mulla siis vielä kynsilläkin. Näiden kynsikuvien kanssa tappelin aika kauan, aina näytti liian viileältä, liian pinkiltä, liian ihan-mitä-tahansa-muuta kuin oikeanlaiselta. Vieläkään en oo tyytyväinen kuviin, mutta menkööt nyt, huh. No, niihin kynsiin!Kynsillä:

China Glaze - Tart-Y For The Party (viileä violetti)
China Glaze - Sweet Hook (pinkkiin taittava lila)
Gina Tricot - Lilac Me (sinivioletti)
Orly Instant Artist - Jet Black (musta, koristelussa)
Orly Instant Artist - Crisp White (valkoinen, koristelussa)


Tein kynnet käyttäen kelmutusta, joskin kelmut olen jossain vaiheessa kadottanut johonkin, joten kelmun sijasta käytin rypisteltyä pakastuspussia - toimii sekin. ;D Halusin vähän eläväisemmän pinnan, jolle sitten tein vähäistä koristelua käyttäen apuna noita Orlyn Instant Artist -vesipohjaisia koristelulakkoja ja dotting toolia.

Nyt tulee tärkeä tiedotus. Nimittäin China Glazen Tart-Y For The Party on aivan mahtava laadultaan. Toistan: rakkautta! Ensimmäinen kerros ei lupaa liikoja, toisella kerroksella jo niin täydellinen, että edes minä vannoutuneena kolmannen varakerroksen laittajana en viitsinyt kolmatta kerrosta laittaa. Jos epäröitte Tartyn ostoa, lopettakaa se heti ja ostakaa jo. Tämä on laadullisesti paras tai ainakin yksi parhaiden joukossa kokeilemistani violeteista lakoista

Tässä töpsötellessä on muiden lakkone levittyvyyttä ja peittävyyttä on hankala arvioida, mutta onneksi oon lakannut näillä muilla jo aiemmin. Sweet Hookista oon suitsuttanu täällä enemmän, sekin mahtava laadultaan jos oikein muistan. Samoin Lilac Me oli muistikuvieni mukaan oikein näppärä violetti. 

Tykkäättekö? ;D

18 kommenttia:

 1. Kelmututo! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistetään toteutuslistalle! ;D

   Poista
 2. Tosi kivat! :) Ooon kateellinen sun kynsille, ihan täydellisen mallisey :p Mulla on tällaset, että kun tulee vähän pituutta, niin heti alkaa kasvusuunta levenemään :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mä taas kiroan itse, kun tuntuu etten saa näitä ihan täydelliseen, omaa silmää miellyttävään muotoon, mutta hyvä jos se ei sitten sinne asti välity. ;D

   Poista
 3. Hienot kynnet! Tilasin muuten Adeninalta Pari kpl China Glazeja ( Liquid Leather & Lemon Fizz ) Aivan mahtavia molemmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Liquid Leather on tosi hyvä musta!

   Poista
 4. Ihanat kynnet :) Sulla oli kysely tossa kulmassa, siellä ei ollu vaihtoehtoa että jatkoa kaikista! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hah! Mä aattelinki sen tehä sillee just, että pakko valita, niin tulee sitten enemmän ehkä hajontaa kuin jos voisi valita vaikka kaikki. ;D Toki, kaikkia noita pitäis ehtimisten ja jaksamisten puitteissa jatkaa.

   Poista
 5. Ihanat kynnet! Pitäiski kokeilla tuota kelmu tekniikkaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kannattaa kokeilla, saa kivaa jälkeä helposti!

   Poista
 6. Ootko yhtään perillä siitä että monta sataa lakkaa sulla on ? :D Olis kiva tietää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, juu mulla on ylhäällä lakkamäärä ja -lista, tällä hetkellä mulla on 787 kynsilakkaa. :)

   Poista
 7. ihanat :)! otatko muuten sun kynsikuvat salamalla vai ilman? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Yleensä ilman, riippuu vähän tilanteesta. ;D

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)