tiistai 16. heinäkuuta 2013

Toistamiseen hempeää

Meillä oli tuossa viikonloppuna suvun naisten kesken semmoinen kauneus & terveyspäivä,  jonne jokainen oli tuonut jotain osaamistaan näiltä aloilta. Itsehän luonnollisesti otin kynsikamppeet mukaan ja väänsin tuolloin vissiin kahdeksat kynnet. Sain vähän inspistä eräistä luonnollisemman näköisistä kynsistä ja päätin toteuttaa täsmälleen samanlaiset itselleni, vain pohjalakan vaihdoin toiseen ja strassit jätin pois.


Kynsillä:

Essie - Ballet Slippers (pohja, saatu)
Color Club Art Club - Gold Glitter (kultaglitter, saatu)
+ Konad m38 ja Konad valkoinen leimauslakka (saatuja)

Olipas tuskien taival kuvata nämä, oon tainnu aiemminkin sanoa, että mun blogi vois keskittyä keltaisten lakkojen kuvaukseen, koska kamera poimii ne keltaisen sävyt niin hienosti myös lakkauksista, jossa keltaista ei ole käytetty. Eli siis toisinsanoen: kynnet näyttää aina tällaisten hempeiden lakkausten kanssa paljon keltaisimmilta mun kuvissa kuin livenä. No can do.

Essien Ballet Slippers tuli miittisaamisina ja ensin vähän mietin tämän funktiota. Tämä siis on tavallaan valkoinen jelly, mutta sellaista ranskismallia. Ilmeisesti tää on yks Essien myydyimpiä lakkoja ja nyt kun tää on mulla kynsillä, niin ymmärrän miksi. Tällä saa 1-2 kerroksella sellaisen huolitellun näköisen pinnan kynnelle, semmoisen "raikkaat luonnon kynnet ilman kynsilakkaa" -vaikutelman. Kaunis lakka, sopii luonnollisiin manikyyreihin kuin nenä päähän. Levittyvyydessä tosin on toivomisen varaa, joskin nää valkoiset jellyt on aina haastavia, ainakin ne, mitä mä oon testannut.

Tällaista tälläkertaa, vähän erilaista kuin yleensä! :) Minusta tän tyyppiset sopis vaikka hääkynsiksi hyvin, mitenkäs teistä?

17 kommenttia:

 1. Ballet Slippers on yks mun luottolakoista! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihmettele, tää on nätti tapaus. :)

   Poista
 2. Sun blogi on todella ihana ja jumaloin son kynsienlaittotaitoja <3 Voisitko mitenkään kurkata mun kynsiblogia ja kertoa mielipiteesi siitä ? Sun sanas merkitsis mulle tosi paljon :3

  http://nails-are-everything.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, voinhan minä käydä kurkkaamassa ja jättää kommenttia. :)

   Poista
 3. Nää on tosi kivat ja sopisi tosi hyvin hääkynsiksi :)

  VastaaPoista
 4. Kumpi ranskikseen parempi: Ballet Slipper vai Sugar Daddy? Suunnitelmissa parhaan ranskislakan metsästys, joten nyt on hyvät neuvot tarpeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, mulla ei oo Sugar Daddya joten en osaa kyllä sanoa. Molemmat varmasti hyviä, riippuu ihan mieltymyksestä. Tää Ballet Slippers on valkoisempi ja Sugar Daddy lienee hieman vaaleanpunertavampi. :)

   Poista
 5. miten otat tommoset kahen käden kuvat ite:D hienot on kyllä jotenki saat nii upeet jopa tommosista yksinkertadista !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalustan kanssa otan nuo kahden käden kuvat. ;D Hih, kiitos!

   Poista
 6. pakko kysyä, että käykö esim. suomalaisesta kirjakaupasta ostetut akryylivärit kynsien koristeluun? :) ....hankala kirjoittaa kissa ja läppäri sylissä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vähän riippuu mistä tykkää, kyllä ne periaatteessa käy, mutta koostumus voi olla erilainen. Kun ohentaa tarpeeksi vedellä/akryylimaaliohenteella, niin eiköhän ne käy. :)

   Poista
 7. Just tämmöset jostain syystä aina vaan osuu ja uppoaa miuhun, tiie mikä siinäkin sitten on :D Ihanat, ja tosi nätit leimaukset :)

  VastaaPoista
 8. Kyllä nämä sopisi hääkynsiksi :) tykkään*

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)