tiistai 24. kesäkuuta 2014

Dollish Polish - The Finnish Blogger Collection

Today is the day - tänään julkaistaan ihan jotain uutta ja jännittävää!

Seitsemän suomalaista kynsi- ja kauneusbloggaria, eli Charming Nails, Black Saliva, Saara Sarvas, Polishaholic, Better Nail Day, Wasting Lifestyle sekä minä saimme suuren kunnian suunnitella The Finnish Blogger Collectionin indiemerkki Dollish Polishille. Kokoelmassa on kuusi erilaista lakkaa ja ne ovat NYT myynnissä ja saatavana vain ja ainoastaan CesarsShopista.
Charming Starry Sky (by Charming Nails), Drooling Over Your Polish (by Black Saliva), Unicornification (by Saara Sarvas), Sweet Dreams Are Made Of Glitter (by Polishaholic), Better Not Waste (by Better Nail Day & Wasting Lifestyle), Sonnlight Star (by Sonnela)


Kaikki bloggarit ovat tehneet mun mielestä tosi hieno työtä ja tuottaneet erikoisia ja toisistaan poikkeavia lakkoja teidän ostettavaksi. :)


Ylhäältä alas: Charming Starry Sky (by Charming Nails), Drooling Over Your Polish (by Black Saliva), Unicornification (by Saara Sarvas), Sweet Dreams Are Made Of Glitter (by Polishaholic), Better Not Waste (by Better Nail Day & Wasting Lifestyle), Sonnlight Star (by Sonnela)


Minun suunnittelemani lakka on nimeltään Sonnlight Star ja se on koostumukseltaan jellypohjainen, shimmerinen pinkki. Lakassa on tähtiä, pyöreää glitteriä, hexejä ja pikkuglittereitä ja lakka on värimaailmaltaan pinkki-valko-hopea. :)


Sonnlight Star by Sonnela

Sonnlight Star by SonnelaSonnlight Star by Sonnela

Oon niin täpinä, on ollut tosi hieno juttu päästä suunnittelemaan ihan itse kynsilakka myyntiin asti. Toivon todella, että tekin pidätte mun aikaansaannoksesta yhtä paljon kuin allekirjoittanut! :)


Miltäs kokoelma vaikuttaa, aiotteko hankkia näistä jotain? :)


42 kommenttia:

 1. Tykkään kyllä sun lakasta, pinkki<3 Ja tulihan noista kotiutettua tää sun lakka, charming starry sky ja better not waste. Maanisesti piti päivittää sivua ja onneks sain nää kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että tykkäät! :)

   Poista
 2. Kesäfiiliksiin iski kyllä nyt parhaiten sun ja Saaran lakat, myös Better Not Wasten olisin tilannut, jos sitä olisi ollut jäljellä :).

  VastaaPoista
 3. Tämä onkin jo kotiutumassa mulle ;) <3

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja lakkoja, varmaan tulee hankittua toi Charming starry night ja tuo sinun suunnittelema :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla että tykkäät! :)

   Poista
 5. Kolme näistä tuli hankittua, tämä mukaan lukien ;) ja kyllä mä ne loput kolmekin sitten jossain välissä hankin kun ovat niin ihania ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiva että hankit tuon! :)

   Poista
 6. Tää on kyllä tosi sulonen <3 Ite tosin hankin nyt vain Better Not Wasten, mut tää jäi vähän kutkuttaa.. Muista kokoelman lakoista en sitte niinkää innostunu:D

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtavaa et meillä suomessakin tehdään tällaista! Hienoja lakkoja olette saaneet aikaiseksi, mut tää sun lakka on mun ehdoton suosikki :o)

  VastaaPoista
 8. Meikähän haluais kiitos mielellään koko kokoelman... :D Lakat on niin erilaisia, että suosikkia ei pysty oikein sanomaan... Jokainen omanlaisensa ja värisensä jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä totta, uniikki kokoelma kaiken kaikkiaan :)

   Poista
 9. Aivan ihana tuo sinun lakkasi! <3 Harmi kun en ehtinyt saamaan omia kappaleitani näistä, ennakkotilaukseen tosin lähtivät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, toivottavasti sitä saadaan pian lisää varastoon :)

   Poista
 10. Heh, mie kyttäsin kellonlyömää cesarin sivuilla ja klikkasin pikapikaa koriin koko setin+kaupanpäällisen. En vain voinut valita yhtä ja parasta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän, nää oli kyllä kaikki vallan mukavia lakkoja 8)

   Poista
 11. Tää on ihan mahtava kokoelma! Sun ja Emman & Sissin lakat on upeita! Hillitsin toistaiseksi itseni enkä ostanut mitään, saa nähä kestääkö selkäranka vai joutuuko tilata kuitenkin... :D

  VastaaPoista
 12. Ihania lakkoja. Hyvältä näyttää toi sun lakka. :)

  VastaaPoista
 13. Onnea tästä, on ihan näköisesi :)

  VastaaPoista
 14. Tämä on mun suosikki näistä lakoista Drooling Over Your Polishin ohella. Kauniita on kaikki, mutta tuskin kuitenkaan hankin yhtään, sillä mun ei jotenkin tuu käytettyä tuollaisia isoglitterisiä lakkoja. Erityisesti silloin ne jää käyttämättä, jos ne on jollain muulla kuin kirkkaalla pohjalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että tykkäät! :)

   Poista
 15. Mä olin nukkumassa päiväunia, kun näitä myytiin mutta tässä hitaasti lämpene niinkin tälle kokoelmalle että puolet tekisi mieleni tilatakin. Tää sun on kyllä nätti, ja voisin kotiuttaa Sonnlight Starin... :)

  VastaaPoista
 16. Mulla on nyt kynsillä sun lakka ja tykkään... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että lakka miellyttää! :))

   Poista
 17. Äh on tää vaan ostettava. :D

  VastaaPoista
 18. Tämä sinun suunnittelemasi lakkaa koristaa nyt sekä kynnenkärkiä, että varpaankynsiä. Sanomattakin selvää, että tykkään kovasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, kiva kuulla että lakka miellyttää! :)

   Poista
 19. Sun lakat on tosi miellyttäviä, vaikka en itse ole kokeillut mutta silti. Ps. Olisi kiva jos mullekkin tulisi lukioita:).

  VastaaPoista
 20. Jessss lakka kotiutettu ja testattu! Pure love <3 http://ibelieveinpinknails.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii, kiva kuulla että tykkäät siitä! :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)