sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kesäkyntinen

Kynnet ottivat hiukka osumaa töissä ja päätin lyhentää kaikki tuollaisiksi sopivan lyhyiksi. Oon huomannut, että aina jossain vaiheessa kesää muutenkin tulee fiilis pätkäistä kynnet ja tälläkertaa se sai tapahtua jo heti näin kesän alussa olosuhteiden pakosta. ;D
Kynsillä:

Essie - Spin The Bottle (nude creme, saatu)
+ leimauksissa Konad Special Polish White + Konad m71 & m57 (saatuja)

Lyhennyksen jälkeen tuli jokin hassu himo lakata jollain tosi luonnollisella.Testaamattomista löytyikin sopivasti Essien uuden kevätkokoelman Spin The Bottle, joka on tuollainen luonnollinen nude-hiekkainen creme. Tämä oli laadultaankin oikein passeli, kynsillä on kaksi kerrosta ja se riitti mainiosti.

Koristelussa halusin jatkaa tuollaista kevyttä linjaa, joten turvauduin kaksoisleimaukseen. Kukkaristikko on aiemminkin todettu hyväksi vaihtoehdoksi, joten sillä linjalla mentiin taas. Ei oo liian erottuva tuo leimauskuvio, mutta tuo kuitenkin jotain jännää kynsille kuin pelkkä yksivärinen lakkaus. :)

Oon ihan karmea glitterharakka, mutta ajatellen käyttämättömiä kynsilakkoja ja kynsilakkojen koostumuksia oon huomannut, että jostain syystä cremet pääsee mulla aina ekana käyttöön. Jotenkin niiden yhdistely on ehkä helpointa ja ne on niin monikäyttöisiä. Käyvät yksinään, mutta soveltuvat myös koristelukäyttöön ja myös koristeluiden pohjaksi. :) Voisinkin täten sanoa, että cremet ja glitterit on mun lemppareimpia koostumuksia tällä hetkellä.


Mitäs pidätte kynsistä, onko muilla traditiona lyhentää näin kesän korvilla kynsistä pituutta pois? :)

17 kommenttia:

 1. Suloset kynnet ja lakkaukset! :) Mä lyhennän tosi usein kesän alussa kynnet nysiksi, mut nyt ne on jo kasvaneet taas liian pitkiksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Mäkin tuossa jo muutama viikko sitten ajattelin omista kynsistäni että alkavat olla jo liian pitkät mun makuun ;D

   Poista
 2. Onpa nätit kynnet! Mulla on kesäisin kynnet frisbeegolf-pituudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, FbG:ssa kyllä joo lyhyemmät kynnet on kätevämmät :)

   Poista
 3. Ihan älyttömän kivat lakkaukset! Suoraan sellaiset, jotka voisin itsekin tehdä. Tykkään (:

  VastaaPoista
 4. Nätit lakkaukset ja mä tykkään näistä sun lyhyemmistä kynsistä. Pyörittelin tossa aamulla myös nudealakkaa hyppysissäni ja mietin et valkoset leimat sopis siihen. Mut nyt mulla on kuiten TAAS turkoosit kynnet.Nää on kuukauden sisällä jo kolmannet, kun oon niin ihastunut GT:n Summer sea lakkaan :oD
  Mulla nyt onkin kokoajan suht lyhyet kynnet, mut olin kaukaa viisas ja viilasin niitä vielä hieman lyhyemmäksi torstaina, kun oli muuttohommia viikonlopuksi tiedossa:o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hahha, joskus jää jokin värivaihde päälle 8D

   Poista
 5. kauniit :)

  VastaaPoista
 6. Tosi söpöt kynnet :)

  Muuten tuli mieleen että osaisitko sanoa, että missä sais myytyy hyvin kynsilakkoja ku pitäis päästä parista lakasta eroon? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Musta tuntuu etteivät käytetyt lakat mene enää niin hyvin kaupaksi kuin aiemmin, mutta Facebookissa jos oot niin kannattaa kokeilla Kynsikoristekirppistä! :)

   Poista
  2. Okei, kiitos vastauksestasi :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)