tiistai 10. kesäkuuta 2014

Sini-hopeaa mix and matchia ja kuulumisia

Ei oo nyt postausjumalat mun puolellani, ensinnäkin taas tietotekniset ongelmat vaivaa, joten en oo saanut taas blogiin asti kynsiä vaikka oon niitä tässä tehnytkin. :/ Nooh, ehkä parin viikon päästä saan taas tietokoneeni ja saan purettua tätä postausjonoa. Oon sairastellukki tässä nyt, joten ei oo senkään puolesta ihan nappiin menny. Tällaista kynsimateriaalia olisi tarjolla nyt katseltavaksi. Toivottavasti kuvat ja värit ois yhtään sinnepäin kuin niiden pitää. ;D
Kynsillä:

Essie - Hide & Go Chic (sininen creme, saatu)
OPI - Muppets World Tour (hopea/monivärinen glitter, saatu)
Glitter Gal  - Galaxy Holo Top Coat (holotopcoat, saatu)
+ leimauksessa China Glaze - Millennium & Pueen - 56  (saatu)
+ strassit
+ niitit (saatu)
Essien sininen Hide & Go Chic on hyvälaatuinen, parilla kerroksella täydellisen peittävä cremesininen. En mä löydä tästä moitittavaa muutakuin sen, että mä itse vaan en sinisistä niin perusta. Ne sopii muille, mutta sininen ei oo mun väri. :o

Koristeluissa käytin leimauslakkana China Glazen Millenniumia, joka onkin yksi parhaista hopeista leimauslakoista. Tämän löytäminen on nykyään hieman hankalampaa, suosittelen Flormarin - 112:sta tälle korvaajaksi. Leimaustulos on noilla mielestäni aivan samanlaista. :)

Mun mielestä tuo OPI:n Muppets World Tour ei pääse oikeuksiinsa kuvissa niin hyvin ajatellen sen upeutta. Lakassa on hopeaa, eri kokoista hilettä ja lisäksi pinkkiä, sinistä ja kultaistakin glitteriä. Lopputulos on tällä karhea, mutta tätä vois tuijottaa vaikka kuinka! Laitoin sen päälle vielä Glitter Galin hologlitteriä sisältävää Galaxy Top Coatia.

Koristelut ja leimaukset syntyivät taas jostain pääkopan uumenista yhdistelemällä eri juttuja. Nuo Pueenin tuollaiset buffet-laatat on mainioita, kun niistä voi ottaa kivasti eri kohdista koko laatan peittävää kuviota jonkin osan kuviosta kynnelle ja aina tulee hieman erilainen tulos. :) 


Mitä tykkäilette kynsistä? :)


20 kommenttia:

 1. Todella kauniit... Merelliset jotenki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Se on ehkä tuo sininen + tähtikuvio mikä sen tekee 8))

   Poista
 2. The blue essie polish is fantastic and I love the combination you made with the silver and glitter polish!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! :) Hide & Go Chic was also very good in terms of quality!

   Poista
 3. Toi sininen on tosi houkuttelevan sävyinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi nätti sininen :)

   Poista
 4. Tosi upeet kynnet! Mulla ainakin kuvat näkyy sillai hassusti pitkulaisittain, ajattelin vain sanoa. :) Luen blogiasi kännykällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) juu jostain syystä nuo pystykuvat näkyvät mullakin puhelimella pitkulaisina mutta en osaa sanoa miksi :/

   Poista
 5. Onko cesarhop suomalainen ja onko turvallista tilata sieltä ekaa kertaa? Kerro hyvät huonot puolet siitä jne. Kerro kaikkee mitä ensikertalaisen pitää tietää :) Kiitos!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On suomalainen ja turvallinen, sopii hyvin ensikertalaiselle tilauspaikaksi. Toimitus on nopeaa ja jos tulee kysymyksiä tai ongelmia niin asiakaspalvelu toimii siellä hyvin vaikkapa sähköpostitse :)

   Poista
 6. Miten puhdistat sienen jota käytät liukuvärjäyksessä?! Kiitos (: !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En puhdista vaan otan uuden palan sientä. :) Tai leikkaan käytetyn kohdan sienestä pois.

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)