sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Testissä: Kaga -geelilakat

Noniin, tänään olisi vuorossa testikokemuksia Kaga-geelilakkamerkistä. Geelilakkakokemuksia on tässä blogissa aiemmin kirjoiteltu Sinan UV-geelilakoista sekä Sensationailin LED-geelilakoista. Tämän postauksen tuotteet on saatu CesarsShopista testiin.

Kagat on luokiteltu UV-geelilakkoihin valmistajan mukaan, mutta minäpä testasin ja kyllä vain, ne kovettuivat myös LED-uunilla, minulla oli käytössä Sensationailin LED-uuni ja käytin Kagojen kanssa samoja kovetusaikoja kuin Sensationaileilla, eli alus- ja päällysgeelilakkaa kuivatin 30 sekuntia ja värilakkaa 60 sekuntia per kerros. UV-uunissa kovetusajaksi sanotaan alusgeelilakalle minuutti ja päällys- ja värigeelilakoille 2 minuuttia per kerros.Cesarsin sivuilla on ohjeet näiden geelilakkausten tekoon Kaga-geelilakoilla sekä myös poisto-ohjeet näille. Geelilakat ovat hinnaltaan 11,90 € kpl.


Näillä ohjeilla minä tein nämä lakkaukset:

1. Karhensin kynsien pintaa viilalla kevyesti, pyyhin cleanserilla kynnet (käytössä Sensationailin cleanser).
2. Levitin kynsille alusgeelilakan, kovetin 30 sekuntia led-uunissa.3. Levitin värillisen geelilakan kynsille, kovetin 60 sekuntia. Toistin tämän kolme kertaa, laitoin siis kolme ohutta kerrosta, kuivatin jokaista kerrosta 60 sekuntia.
4. Levitin päällysgeelilakan ja kovetin uunissa 30 sekuntia.
5.  Pyyhin loput tahmat pois cleanserilla.Kagan värigeelilakat olivat koostumukseltaan todella lähellä normaalia kynsilakkaa, eivät ollenkaan geelilakkamaisia. Tässä oli minusta sekä hyviä, että huonoja puolia. Levitys oli näillä todella kynsilakkamaista, mutta miinuspuolena tulee kynsilakkamainen raidoittuminen.


Tosi nätti sävy tuo äidin kynsille laitettu, tämä kantaa sävynumeroa 099 ja on tuollainen kevyen viileä vaaleanpunainen sinihopealla shimmerillä. Äidillä on nyt ollut kolme päivää nämä lakkaukset ja tänä aikana hän on tehnyt fyysisesti käsillään paljon hommaa ilman hanskoja tms. Yhdestä kynnestä oli kärjestä lohjennut hieman lakkaus, muuten lakkaus on moitteeton ja on suojannut kynsiä hyvin.


Plussat ja miinukset

+ Kynsilakkamainen koostumus sopii niille, joita geelilakkamaisuus epäilyttää
+ Sivellin oli paras aiemmin kokeilemieni geelilakkojen siveltimistä
+ Värejä on runsain mitoin ja erilaisilla koostumuksilla, shimmeriä ja shimmeritöntä väriä löytyy
+ Kaunis kiilto
+ Nätit pullot
+ Kovettuu sekä led- että uv-uunilla
- Ohut koostumus, kokeilemaani geelilakkasävyä laitoin kolme ohutta kerrosta eikä peittävyys ollut silti täydellinen


Miltäs vaikuttaa tämä uutuus, kiinnostuitteko? :)

8 kommenttia:

 1. Mitkä lakat ovat omasta mielestäsi hyviä jos aloittaa kynsien teon? Itseä on pitkään houkuttanut mutta en tiedä minkä merkkisiä lakkoja kannattaisi ostaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Geelilakkoja jos tarkoitat, niin nämä Kagat sekä Sensationailit ovat olleet kokeilemistani parhaimpia. :)

   Poista
 2. Kiva oli lukea postaus kagan geelilakoista, kun olen harkinnut niiden ostamista. Samoin olen miettinyt tuota kovettumista led uunissa, nyt selvisi molemmat asiat kerralla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno juttu että postauksesta oli siis hyötyä ja apua! :)

   Poista
 3. Paljon tuo cleanser suunnilleen maksaa merkillö ei väliö ja mistä saa? Että saako muualtakin kuin netistä? Tarve olisi kuin uv geeli alotus setin cleanser lopussa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cleanseria saa juurikin ainakin noista kynsijuttuja myyvistä verkkokaupoista ja olen kuullut, että cleanserin tilalla toimis myös desinfiointiaine, esim. Neo-Amisept! :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)