torstai 3. heinäkuuta 2014

Kammottavan karvaista sitruunasorbettia

Kesä kesä ja silloin onkin sitten viimeistään aika kaivaa kesää huutavat Etude Housen jätskikynsilakkapullot esille ja lakata. Vihdoin viimeinenkin jäätelökokoelman kynsilakka kynsille, johan tämä on varmaan vuoden laatikossa könnännytkin. ;D


Kynsillä: 

Etude House  - Lemon Sherbet (keltainen glitter)
Ostin muinoin eBaysta näitä Etude Houseja, nyt näyttäis ettei näitä vanhoja glitterjätskilakkoja siellä enää myydä ja voin lohdutukseksi kertoa, että ainakaan tämän keltaisen kanssa ei menetä mitään vaikkei tätä saa hankittuakaan. Muita jätskipullolakkoja Etudella kyllä on myynnissä eBayssa pilvin pimein.

Kuvissa tämä Lemon Sherbet näyttää kyllä ihan siedettävältä, mutta auta armias nuo metallinpalatikkukarvaglitterit tuolla joukossa! Ne eivät asetu mitenkäänpäin, vaan jäävät teräviksi ja törröttävät kyllä tosi pahasti ties monenko lakkakerroksenkin alta. Lakka on itsessään nätti, mutta miksi se piti pilata epäkäytännöllisyydellä? Onnistuin raapimaan itseäni noilla glittereillä ja mietinkin, onko nuo oikeasti jotain metallinviilausjätettä vai mistä ovat peräisin, koska normaalisti tikkuglitterit ovat sentään tosi pehmeitä ja taipuisia, eikä niillä voi itseään vahingoittaa vaikka niitä lakassa olisikin.


Ootteko te törmänneet samanlaisiin kammottaviin ja epäkäytännöllisiin glittereihin? :o


6 kommenttia:

 1. Mä katselin, että tuossahan on kissankarva seassa ekassa kuvassa. Mä perustan indiemerkin, mulla ois nimittäin kaksin kappalein noita kynsilakan karvastajia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa siellä niitäkin olla seassa mutta joo nuo kummalliset metallinpalat oli ihan kauheita 8D

   Poista
 2. Hauskan näköinen lakka kyllä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kyllä mutta kauhean epäkäytännöllinen ;(

   Poista
 3. Katsoin alun kuvista että on vähän jäänyt karvoja lakkaan, ihmettelin tätä kun yleensä olet niin "siisti lakkaaja" :D. Selitys tulikin sitten lopussa.. Mutta joo, karmeat nuo tikkuglitterit!

  - Isabella

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)