keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Nonparelliranskis

Ranskalaista manikyyriä ei ollut tullut tehtyä pitkään aikaan, joten yksi ilta tuli vastustamaton tarve kokeilla taas osan kynnestä paljastavaa lookia. Ranskikset on musta nopeita tehdäkin, varsinkin jos tekee liukuvan kärjen, jolloin ei tarvitse niin tarkasti muotoilla lakkauksen kärkiä, kuin jos tekisi vaikkapa suorat valkoiset kärjet.

Kynsillä:

L'oréal - Rose Paradis (ranskislakka)
Zoya - Hudson (violetti shimmer, saatu)
Darling Diva - Sakura (glitter)

Ensin kynnelle mun luottoranskislakka, L'oréalin vaaleanpunainen Rose Paradis. Tämän jälkeen töpsötin kynsien kärkeen Zoyan Hudsonia, jossa on ihana kultashimmer. Lopputuloksen kruunaamaan laitoin Darling Diva -indiemerkin Sakuraa, jonka pyöreät glitterit ja kukkahöttö tuovat mulle erehdyttävästi mieleen nonparellikoristelut. Ihana lakka! Sakuran ostin DD:n Etsy-kaupasta aikoinaan.

Postauksen Zoya on saatu Nailcityltä ja hintaa näillä merkin lakoilla on 15,50 e + sähköpostitse (info@nailcity.fi) tilattuna 3 euron postikulut. Tällaisia uutukaisia muuten on tullut nyt Nailcityn valikoimiin, varoitus, kuolausvaara! Lakat ovat saatuja blogia varten.


Bubbly -kokoelma: Muse, Stassi, Jesy, Harper, Binx, Alma
Tickled -kokoelma: Kitridge, Rooney
Magical Pixie Dust Summer 2014 - kokoelma: Bar, Arlo, Ginni

Bubbly-kokoelma kiinnosti mua kokonaisuudessaan, nuo iridescentglitterlakat on vaan jotain niin kauniita. Harper on niistä mun kynsillä nyt tarrojen kera ja voi tämä on kyllä nätti. Tickled-cremeistä kiinnostuin parista lakasta ja tekstuuriset uudet kesän Pixie Dustit halusin myös. Mä mietin, saanko koskaan tarpeekseni tekstuureista ja epäilen, että varmaankaan en ihan vähällä. Jotenkin tekstuurien kolmiulotteinen ja karhea pinta vaan vetää mua puoleensa. :)


Mitä mieltä olette Zoyan kesäuutuuksista, iskeekö, aiotteko hankkia jotain? Entäs postauksen kynnet, onko teidän mieleenne? :)

10 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet ja wau mitä lakkoja oot saanut

  VastaaPoista
 2. Nätit kynnet!

  Mulla on muutamia lakkoja Zoyan uutuuksista, aivan ihanilta vaikuttavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, joo ne on vallan ihania! :)

   Poista
 3. Ranskis on ihanan hempeä ja tyttömäinen... Oi! Ja Zoyan uutuudet vievät kielen ja mielen ja luultavasti myös kynnet mennessään. Ihastuttavia! Kuolaus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, nuo Zoyan uutuudet on kyllä niin ihania minustakin :)

   Poista
 4. Iiihanat kynnet!
  Mä voisinkin tehdä Zoyan Tinsleyllä ja sitten joillain glittereillä. Joo. Tulen apinoimaan tätä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, apinoi ihmeessä! ;D

   Poista
 5. Nätit kynnet! :)

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)