torstai 24. heinäkuuta 2014

Minttuisa "geelilakkakokemus"

Tässä kevätkesällä kuulin, että IsaDora aikoo julkaista geelilakkoja ja olin kovasti kiinnostunut, millaisia nämä lakat olisivat. Sain tuossa merkin maahantuojalta testiin Gel Nail Lacquer -kokoelmanimellä kulkevan värilakan ja siihen Gel Nail Lacquer Top Coatin. Näiden käyttöön ei tarvi hommata mitään uuneja tai lisävarusteita, sillä nämä kuivuvat päivänvalossa.


Kynsillä:

IsaDora - Ocean Drive (Gel Nail Lacquer, saatu)
+ tarroja
Pullon kyljessä olevan ohjeistuksen mukaan värilakkaa laitetaan kynsille kaksi kerrosta, annetaan kuivua 3 minuuttia ja levitetään päällysgeelilakka päivänvalossa kynsille. Olin hieman rebel ja laitoin päällyslakan ihan sisätiloissa, enkä mitenkään valoisaan aikaan edes, mutta tämä ei haitannut vaan lakka kuivui silti hyvin.

En nyt ihan siis käsitä, mikä näistä lakoista tekee geelikynsilakkoja, paitsi ehkä kiilto ja koostumus. Ainakaan eivät suoraa auringonpaistetta tai suurta valoa vaatineet toimiakseen, mutta olisiko nyt sisätiloissa niin paljon uv/mitäliesäteitä, että se riittää lakkojen kuivattamiseen. Joka tapauksessa lakka on tosi nätti, mutten huomannut kestävyydessä mitään mainittavaa eroa tavalliseen kynsilakkaan. Veikkaisin, että kokoelman muutkin värit kyllä ovat yhtä kiiltäviä ja intensiivisiä, joten ainakin sen puolesta näitä uskaltaa suositella. :)


Onko teillä kokemuksia IsaDoran Gel Nail Lacquereista, mitä ajatuksia kyseinen kokoelma herättää? :)

20 kommenttia:

 1. Toi on kyllä hyvin nätti sävy! Oon metsästänyt sitä, mutta en mistään oo löytänyt :D Toki muakaan ei tuo koostumus nyt niin järisytä, sillä se kului mulla ainakin ihan normaalitahtia jos vertaa muihin kynsilakkoihin. Eli jotain myyntikikkaa taas tässäkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nätti on kyllä, mä en oo ylipäätään nähny kauheen monessa paikassa tätä kokoelmaa vaikka muita kokoelmia IsaDoralta onkin. :o

   Poista
 2. Onpa ihana väri! Mulla ei ole kokemusta, eikä tämä kokoelma nyt niin hirveästi kiinnosta. Ajattelen näiden kuitenkin olevan aika tavallisia kynsilakkoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika samantyyppinen on kyllä kuin normaalitkin kynsilakat. :)

   Poista
 3. Mulla on just tuota lakkaa varpaankynsissä. :) Kiilto on ihana ja sävy nätti, mutta pysyvyys on mun kynsillä ehkä jopa vähän huonompi kuin tavallisella kynsilakalla... Viikon verran lakkaukset on kuitenkin kestäneet siistinä, joten pysyvyys on silti hyvä. Mulla kuitenkin tavalliset lakatkin kestää useimmiten viikon verran tai pidempään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi etteivät kestäneet sen pidempään, vaikka totta että viikkokin on kyllä hyvä. 8)

   Poista
 4. very cute and summery manicure! <3

  VastaaPoista
 5. Kaunis väri! Salaa toivoin että nämä kestäisivät pidempään kynsillä kuin tavallinen lakka. Itse en ole vielä kokeillut ja saattaa jäädä kokeilemattakin jos eivät kerran kestä tavallista lakkaa kauemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekkin kaunis! :) Mullakin oli pieni toivo, että näissä olisi joku huikea kestävyys.

   Poista
 6. Valkoinen tähdikki26.7.2014 0.19

  Kiva kesäsävy! Myös Lumenelta tuli nyt keväällä/alkukesästä "gel effect" -kokoelma, ja lakkojen lopputulos näyttää geelilakkaukselta, muttei tietty kestä niin pitkään kuin geelikynnet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin joo olikin! Itse en oo koskaan Lumenea kynsillä käyttänyt joten en muistanutkaan tuota. :)

   Poista
 7. Mä oon kanssa ihmetellyt, että mikä noista tekee geelilakkoja. Oli myös kiva kuulla realistinen arvio kestävyydestä. Kokeile lakata joku tekokynsi ihan pimeässä ja katsoa, kovettuuko se. Ei pitäisi, jos on valosta kiinni kovettuminen. Muutenkaan ei normi lampuissa pahemmin UV-säteilyä ole, joten johonkin muuhun sen on pakko perustua. Itselle en viitsi noita ostaa, vaikka tuon kyseisen lakan väri onkin aivan upea!
  Niin ja siis noi tarrat on tosi kivat, mistä oot hommannu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy kokeilla tuota pimeässä lakkaamista! Tuo lakka on kyllä tosi kiva minustakin ja en oo nyt ihan varma onko tarrat eBaysta vai ostettu/voitettu joltakin kynsiharrastajalta. Veikkaisin, että eBaysta löytyy samankaltaisia. :)

   Poista
 8. Normally, I hate stickers because they look "tacky" but I loved your ideia and the way you applied the sticker!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, glad to hear you liked! :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)