lauantai 3. lokakuuta 2015

Perhosväritystä ja teknisiä ongelmia

Nyt on ollut ja on edelleen tosi pahoja teknisiä ongelmia mun käyttämättä kuvapalvelussa Imageshackissa, joten pääsin postaamaan vasta nyt. Toivottavasti piakkoin korjaantuisi, ärsyttää maksaa toimimattomasta palvelusta. Älkää siis ihmetelkö jos kuvien näkymisessä on ajoittaisia ongelmia, blogin banneri ainakin näyttää edelleen temppuilevan.




Kynsillä:

Essie - Blanc (valkoinen creme)
OPI - Don't Violet Me Down (lila jelly/sheer)
OPI - I'm Never Amberrassed (keltaoranssi jelly/sheer)
OPI - I Can Teal You Like Me (sininen jelly/sheer)
OPI - Be Magentale With Me (pinkki jelly/sheer)
+ leimauksissa Konad Special Polish Black + Pueen 39 (saatuja)



En kyllästy tähän leadlight-tekniikkaan ollenkaan! On kivaa ja rauhoittavaa väritellä noita kuvioita, vähän niinkuin värityskirjaakin. Monesti teen sillee, että yhtenä päivänä lakkaan pohjan valkoiseksi, leimaan mustat kuviot ja pistän päällyslakan ja seuraavana päivänä värittelen. Näin ei tuu liikaa tekemistä, kiire tai ahdistus jos kaiken tekisi putkeen. Vaikka loppujen lopuksi tää nyt ei niin kauaa vie aikaa kuitenkaan.

OPI:n Sheer Tintsien sijaan näissä värityshommissa voi käyttää mitä tahansa muita ohuita lakkoja, jotka kuultaa sopivasti läpi. Monet jellyt toimii näissä kivasti. Riittävän pieni sivellin kannattaa ottaa kyllä käyttöön värityksessä, sillä isolla sudilla ei saa hyvää tulosta aikaiseksi.


Mitäs tykkäilette kynsistä? Tälläiseen perhosfaniin kyllä uppoaa tuo kuvio hyvin. 



16 kommenttia:

  1. Söpöt perhoset! Näyttää hyvältä väritettynä :)

    VastaaPoista
  2. Tykkäilen <3

    Mulla ei oo vesivärilakkoja laisinkaan, en ymmärrä miksi ei?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ja siis mitää, mäkin ihmettelen tätä! Nää on niin kivoja. 8)

      Poista
  3. Ihanat kynnet! Tosi kaunis tuo leimauskuvio. :) Mä oon pari kertaa yrittänyt kommentoida noista sun kuvista, mut epäilen, että ne kommentit ei jostain syystä ole tallentuneet. Mulla siis näkyy iPhonella lukiessa kuvat usein sivusuunnassa litistyneinä ja vasta kuvan auki klikkaamalla näkee sen oikein. Se on välillä vähän rasittavaa, kun ei jaksaisi klikata niitä erikseen auki. Ja tää koskee siis pystykuvia erityisesti ja on ollut näin pitkään, ei siis varmaan liity tähän ongelmaan... Ajattelin vaan infota, jos et vaikka ole tietoinen tästä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Joo, tiedän tämän kuvaongelman mobiiliversiossa mutta en oo keksinyt miten sen saisi ratkaistua. :/ Liittyy varmaan tuohon käyttämääni kuvapalveluun tämäkin, tosi ärsyttävää.

      Poista
  4. Heei pakko kysyä nyt täällä, yritin etsiä aikasempien geelilakkausten kommenteista, jos joku olisi aiemmin kysynyt samaa, mutten löytänyt. Hommasimme siskoni kanssa e-baystä geelilakkauspaketin, johon kuului muutama lakka (white, clear, "pink"= melkein läpinäkyvä, topcoat), koristeita, tippejä, viiloja, uv-uuni yms yms. Olen nyt muutaman kerran sillä tehnyt kynnet ja ne ovat ihan onnistuneet kivan näköisiksi, mutta... lakat lohkeilevat minulta jo toisena päivänä, joskus on hävinnyt saman illan aikana kokonaisen kynnen lakkaus. Siskoni on taiteillut tipeillä ja kyllästyttyään koristellut päälle tavallisella kynsilakalla ja hänellä ne tosiaan taisivat pysyä sen lähemmäs kaksi viikkoa. Mikähän tässä voisi mättää? Ensimmäisellä kerralla en tajunnut viilata kynnen pintaa vähän karheaksi, joten sen takia varmaan niitä kynsiä katoili yllättäen, mutta seuraavalla kerralla kuitenkin tein niin. Vähensin koristeiden määrän nollaan (tarrat&strassit), koska niitä tulee hiplailtua enemmän ja ne tuntuvat tarttuvan paikkoihin ja siten aiheuttavan lakkauksen kulumista. Vähensin myös lakkakerroksien määrää, mutta sekään ei auttanut.
    Turhauttaa vähän, kun pitkien lakkausaikojen takiahan tuo hommattiin, muttei ne minulla pysy normilakkoja kauempaa. :-( Joskus vuosia sitten olen käynyt ihan ammattilaisella laittamassa geelilakkaukset ja silloin ne pysyivät kaksi viikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, en kyllä osaa sanoa mitään muuta kuin että tuo geelimerkki ei sovellu sinun kynsille, kun osahan niistä on kovempia, osa joustavampia ja toisenlaiset pysyy siten toisten kynsillä paremmin kuin toiset. Puhdistathan kynnen pinnan huolella öljystä ja muusta ennen lakkaamista?

      Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)