tiistai 13. lokakuuta 2015

Violettia syksyä

Vielä ehtii syksyisiä lehtikynsiä, joten nyt äkkiä niitä esille!




Kynsillä:

Essie - In The Lobby (violetti creme, saatu)
Picture Polish - Ornate (violetti holo-glitter, saatu)
+ leimauksissa: Essie - Good As Gold (kultainen metallic) & Born Pretty Store - BP19 (saatu)


Näitä ns. kausikuviolaattoja kun miettii, niin niitä ei tuu koskaan tilattua ajoissa. Juurikin kaikki joulu/halloween/syksylaatat muistaa silloin, kun niitä tarvis, eikä enää ehdi hankkia. Onko tuttua? Mulla ei oo edes moniakaan laattoja, jossa olis näitä syksyisiä lehtiä. Nyt varmaan pitäis tehdä parannus ja hankkia niitä kausilaattoja, kun niitä kuitenkin joka vuosi sitten tarvii. 

Näihin kynsiin yhdistin parit syksyiset sävyt uusista Essien ja Picture Polishin kokoelmista. Violetin eri sävyt passas minusta hyvin yksiin ja leimaukseen kokeilin uutena hankintana Essien Good As Goldia. Tää toimii hyvin, jotenkin tulos oli vielä kivempi kuin luottokultaisellani Barry M:n Gold Foililla. Varmaankin vaihdan sen leimauksissa tähän. 


En tarinoi sen enempää vaan kysynkin, että olisiko teillä suositella hyviä kausilaattoja? Teemoina syksyiset, joulu, halloween, ja pääsiäinen kiinnostavat.

18 kommenttia:

  1. Oi, tuo In the Lobby on aivan ihastuttava kynsillä!

    VastaaPoista
  2. Mulla käy samoin, aina kun on joku teema niin hups, missäs ne mun aiheeseen sopivat laatat/koristeet onkaan? Just eilen sain viimetingassa myös lehdet kynsille. Kohta saa jo maalailla jumppereita ja lumihuitaleita :) Nätit syyskynnet täällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, jotenkin muka tulee aina yllärinä, että juu, se syksy tulee joka vuosi ja vielä samaan aikaan. 8') Kiitos sinulle!

      Poista
  3. Oi ihanat. Mulla ei oo todellakaan tarpeeksi Picture Polishin lakkoja. Taas yks himotuksen kohde!

    VastaaPoista
  4. i love the leaf nails.

    http://the-renaissance-of-inner-fashion.blogspot.co.uk

    VastaaPoista
  5. Onpa ihana syyslakkaus, tykkään! ♥

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)