sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Glitterlunta tulvillaan

Tänään olis vuorossa kynnet, joista tulee mulle mieleen kimaltava lumi.
Kynsillä:

OPI - Muppets World Tour (hopea glitter)
Essence - Turn The Lights On! (minttu-harmaa shimmer)
OPI - I Snow You Love Me (hopea glitter)
Kynsillä on Essenceltä shimmer, jonka sävyä ihmettelen edelleen. Turn The Lights On! on tietyssä valossa harmaa shimmer ja toisessa valossa siinä on minttuisa vivahde. Mä en oikein tiedä mihin värikategoriaan tän heittäisin, mutta jotain likaisen-valkoisen-harmaan-mintun väliltä tää on. Tää TTLO ei kyllä kuulunut Essencen laadultaan parhaisiin lakkoihin, laitoin kolme kerrosta jotta sain hyvän pinnan. En tiedä mitä mä tän lakan kanssa takkusin, kun tökin kynnet varmaan pari-kolme kertaa johonkin ja jouduin paikkailemaan kynsiä. Todella rasittavaa, mutta ei ehkä voi syyttää lakkaa tästä, vaan liian malttamatonta lakkailijaa.

Toinen hämmennystä aiheuttava tekijä näissä kynsissä oli toi OPI:n Muppets World Tour, jossa muistan elävästi olleen myös pinkkejä glittereitä. Vaan eipä ole enää, mutta sen sijaan mun omassa on aavistuksen vaaleanpunertava pohjaväri nykyään, höh. Mä oon vähän pettynyt, kun yleensä OPI on niin laadukas merkki ettei glitterit kyllä värjää pohjaa miksikään. Ja ne pinkit glitterit oikeasti toi kivaa säväystä tähän lakkaan. Muta on tää silti yksi kauneimmista glitterlakoista, joihin olen törmännyt. Oletteko samaa mieltä?

Loppukoristelut tein OPI:n I Snow You Love Me:llä ja täytyy sanoa, että nää kynnet oli mun mieleen kovasti. Jotenkin jouluisen talviset ja juuri sopivat tähän vuodenaikaan.

Onko muilla käynyt samaa Muppets World Tourin kanssa ja mitäs tykkäätte kynsistä? :)

12 kommenttia:

 1. Kaunis ja herkkä lakkaus :) Mulla ei tuota OPIa ole, mutta ton Essencen lakan kanssa ainakin itse jo paristi taistellut sen venyvän koostumuksen takia ja harkitsenkin nätistä sävystä luopumista tuon vuoksi. Lakka ei myöskään kuivu, niinkuin totesit ja olen sitä mieltä, että se on ihan kyllä tuon lakan vika..! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ooh, niinkö! No kun mä ajattelin että se oon vaan minä joka takkuaa kun aluslakankin tökin tuolloin pari kertaa johonkin. :'D Mutta hmm, hyvä tietää että tuo lakka ei suostu kuivumaan eikä vika ollutkaan minussa. Harmillista, kun yleensä Essenceen voi niin hyvin luottaa.

   Poista
 2. Joo, mä facebookin Kynsikoristelut-ryhmässä kyselinkin joskus kuukausia sitten, että onko muiltakin pinkit glitterit hävinny. Ja poikkeuksetta jokasen kommentoijan lakasta puuttu pinkit. Ei vissiin ole epätavallista OPInkaan kohdalla; mulla Rainbow Connectionista on keltaset/kultaset glitterit hävinny ja pohja on ihan keltanen..

  Tein just eilen talviset lakkaukset, joihin Turn The Lights On! soveltu ihan loistavasti. Siitä tulee kivan huurteinen vaikutelma! Oot keksiny ihan superkivan yhdistelmän kynsiin, voisin melkeenpä kuvitella itelleniki tämmöset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kökkö, ihan tyhmää. :( En oo nyt ihan hetkeen mun RC:tä tarkistanut, pitää vissiin kattoo mitä sille kuuluu. Niin tuleekin joo talvinen kiva fiilis, kiitos paljon! :)

   Poista
 3. Sisäinen harakkani tykkää näistä kimaltelevista kynsistä. ;)

  VastaaPoista
 4. Aaah miten kaunis kokonaisuus, oi että! ♥ Tykkään tykkään tykkään :D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)