torstai 3. joulukuuta 2015

Mintturaitaa

Tänään olis luvassa jotain cremeä, jotain pastellia ja jotain käsinkoristeltua.

Kynsillä:

Essence - Play With My Mint (mintunvihreä creme)
OPI - Crown Me Already (hopea glitter)
Essence - Wild White Ways (valkoinen creme)
+ viivat: Essence - Play With My MintVärimaailma on poimittu tuosta käsikorusta, eli valkoista, mintunvihreää sekä hopeaa. Tykkään väriyhdistelmästä kovasti. Minttuisena cremenä kynsillä on Essencen Play With My Mint, jota lakkasin kaksi kerrosta. Aivan täydellinen minttucreme laadultaan, sävy ei ehkä oo se kaikista lempparein, sais olla vielä semmoinen raikkaampi ja vaalea, jotta ois ihan nappi. Tällä PWMM:llä ja kapealla siveltimellä tein myös nuo lakkauksen mintturaidat

Nykyään huomaan, että cremelakkauksissa tartun useimmiten E-pulloihin, nimittäin Essencen ja Essien cremet on osoittautuneet kaikista parhaimmiksi kokeilemikseni cremeiksi. Tässäkin lakkauksessa toinen creme on Essencen Wild White Ways. Todella hyvä valkoinen, piti tilata Kärkkäisiltä toinen pullo varastoon. Oottehan jo muuten huomannut, että näitä Essencejä tosiaan saa tilattua Kärkkäisten verkkokaupasta? Miten kätevää. 

Glitterinä lakkauksessa on OPI:n Crown Me Already, joka ois melkein täydellinen hopea glitter, jos glitter ois tässä kauttaaltaan samankokoista. Tässä on kuitenkin isompia hopeahexejä mukana, joten ei saa sitä täydellisen, peittävän hopeisen glitterlakan kruunua. Edelleen muuten otan vinkkejä vastaan hopeasta glitterlakasta, jossa olis pientä, yhdenkokoista glitteriä ja joka peittäis täydellisesti. Mieluiten haen lakkaa joltain sellaiselta lakkamerkiltä, jolta jo omistan lakkoja, kun en tykkää yksittäisistä lakkamerkkien lakoista.


Minusta tämä väriyhdistelmä kynsillä on jotenkin ihanan raikas, mitäs te tykkäätte? :)


10 kommenttia:

 1. On tosi raikas, tykkään! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet, juurikin tosi raikkaat :) Kiva nähdä joulukuussa muutakin kuin punaista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, juu, yritän säästää punaisuuden sinne lähemmäs joulua. :'D

   Poista
 3. Oi vitsit kuinka nätti lakkaus, juurikin ihanan raikas niinkuin tässä muutkin on todenneet ♥

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)