torstai 10. joulukuuta 2015

Mattalintuja

Tänään olis tarjolla jotain mattaisaa.
Kynsillä:

OPI - Russian Navy Matte
Faby - Top Coat Matte (saatu)

+ leimauksissa: China Glaze - Millennium, Born Pretty Store - BP17 (saatu), Konad Q1 Charming Nails (saatu)
+ niitit 
Tosiaan tuo OPI:n Russian Navy on mulla ollut kokeilemattomissa jo tosi kauan. Eihän se tosiaan mikään hyvälaatuinen mattalakka oo, raidoittuu tosi herkästi ja vaikea saada tasaista. Samaten petyin tuohon Fabyn mattalakkaan, koska se levitti nuo hopeat leimaukset. Mattasihan se kyllä aivan hyvin, mutta en uskalla leimausten päälle tätä suositella. 


Tänään mennään lyhyemmällä postauksella, kun riittää taas tekemistä! :) Kertoilkaa ihmeessä ajatuksianne kynsistä. Mulle tulee jotenkin jokin merimaailma taikka sitten tatskat näistä kynsistä mieleen. Entä teille?


8 kommenttia:

 1. Mä en kyllä innostu matta värilakoista.. Jotenkin tuntuu niin turhalta kun ne kumminkin myös vaativat top coatin jos haluaa niiden kestävän ja sitten pitää joko käyttää normi top coattia jolloin mattaus katoaa tai matta top coattia jolloin itse värilakan mattapinta on "turha".
  Eli tekisin tämän kunnon värilakalla joka käyttäytyy paremmin ja sitten mat top coattia päälle ;)
  Tuo tipu on kyllä ihana! Ja mulla pitää saada tuo BP-17 laatta! (Huomaa että sulta löytyy kirjotusvirhe siinä, kyseessä ilmeisesti siis bp-17 eikä bp-19? ;)) Ja nuo värit toimii hyvin yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, jos haluaa koristeluja tai kestoa niin tarvii sen mattapäällyslakan. Tosin esim. OPI:n La Paz-Itively Hot matte on aivan upea mattaversiona, en tiedä onko normiversio mattalakalla yhtä upea. :o Hei kiitos huomautuksesta, nyt on korjattu oikein ja myös linkki kohdallaan. ;D

   Poista
 2. Nää on ihanat, jotenkin todella rauhallinen ja tyyni olo tulee kuvia katsellessa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että nää rauhoittaa mielen, hihi, kiitos! :3

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)