sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Glögiä ja mausteita

Näistä kynsistä tuli kyllä niin punainen joulu-glögi-mausteet-fiilikset, että huh. Värimaailma ja koristelu on hyvinkin jouluinen.

Kynsillä:

Essie - Shall We Chalet? (punainen creme, saatu)
Sinful Colors - Gold Medal (kultainen metallic, saatu)
Zoya - India (burgundinpunainen shimmer, saatu)
+ leimauksissa: Sinful Colors - Gold Medal & Konad m98 (saatu)


Lakkauksen punainen Essien Shall We Chalet? oli kyllä laadultaan hieman outo. Lakka on Essien uutta Virgin Snow -kokoelmaa ja tuntui, että lakka levittyi osaan kynsistä epätasaisesti, jos lakkaa ei sudissa ollut kovin paljoa. Kyllä tällä sai sitten tasaista tulosta, kun otti tarpeeksi lakkaa siveltimeen. Essien lakaksi kyllä tosiaan hieman hämärä, kun oon tottunut, että ne levittyy hyvin ja peittää parilla kerroksella. Onneksi lakka kuivui nopeasti, joten paksummat kerrokset ei haitanneet.

Shimmerlakkaa tässä lakkauksessa edustaa Zoyan India, joka on tuollainen punaruskea burgundi-mikälie. Niin nätti kyllä, musta tuntuu, että mulla on useita hyvin tämän tyylisiä lakkoja kyllä jo. Lakkahan oli laadultaan taas Zoyan hyvää laatua, ei valittamista. 

Ranskistipeissä mulla oli Sinful Colorsin Gold Medal, joka on peittävä metallic-lakka. Tätä samaa käytin myös leimauksessa näissä kynsissä ja kyllä toimii hyvin, kuten näette. Tosiaan, Prismoista näitä Sinfuleja saa, sekä Kampin Ninjasta, en tiedä saako muualta, ootteko nähneet? Itse ostin näitä lisää I love me -messuilta silloin. //edit: Kuulemma Sinfuleja saa nykyään kaikista Ninjoista + Ninjan verkkokaupastakin


Mites, tuleeko teille näistä kynsistä jouluglögifiilikset? ;D


12 kommenttia:

 1. Onpa kivan erikoiset joulukynnet! Mun täytyy ehdottomasti käydä Prismasta katsomassa tota Sinfulia, kun kultanen leimalakka puuttuu vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo, tää toimii erinomaisesti leimauksessa! 8)

   Poista
 2. Aivan ihanat! Jotenkin itämaiset ja jouluiset.

  VastaaPoista
 3. Vautsi miten ihana joululakkaus! Todella tunnelmallinen :) ♥ Ja Sinful Colorseja saa tosiaan kaikista Ninjoista sekä Ninjan verkkokaupastakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja hei, hyvä tietää, lisäilen tiedon postaukseen muidenkin iloksi! :3

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)