maanantai 25. huhtikuuta 2016

Paljasta pitsiä

Huups, mä toivon, ettei tää postauksen otsikko houkuttele paikalle aivan vääränlaisen materiaalin etsijöitä. Tänään on kyse nudepohjaisesta pitsilakkauksesta.
Kynsillä:

Essence - Dare It Nude (nude shimmer)
+ leimauksissa: Konad Special Polish White & Born Pretty Store - BP-02 (saatu)


Näistä kynsistä mulla ei oo paljoa tarinoitavaa, pohjalle iskin Essencen nuden shimmerin. Tässä shimmer on vaan niin vähäistä, ettei se paljoa näykään, mutta hopeaa se on. Lakka levittyi moitteetta ja peitti hyvin, ei valittamista.

Leimauksiin käytin Born Pretty Storelta saamaani pitsilaattaa. Tää kyllä leimaa hyvin, ei valittamista tässäkään. Nyt mulla sitten on vihdoin se kaipaamani pitsilaatta, jossa tuo pitsikuvio on kyllin harvaa, jotta sen alla oleva sävy pääsee esiin. Tykkään tosiaan!


Tykkäättekö kynsistä, mitä ajatuksia ne ylipäätään herättää? :)6 kommenttia:

 1. Tosi kauniit:) Mun on pitänyt puoli ikuisuutta toteuttaa jotain tällaista, mutta en ikinä MUISTA. Ehkä vielä joskus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Haha, ehkä sä vielä joskus muistat, tää yhdistelmä on vaan jotenkin niin kiva. :')

   Poista
 2. Sulla oli joskus golden rosen mattapintaista sinistä kynsilakkaa, sävy 10. Saako sitä enää mistään? Haluan just sen sinistä ja mattapintaisena. Tai, jos osaat vinkata jotai muuta samankaltaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida enää oikein saada.. :/ Mulla ei kyllä myöskään tuu mieleen yhtään dupea tuolle, kun mulla on muutenkin sinisiä lakkoja melko vähän. :(

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)