keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Pinkkiä, hopeaa ja kiehkuraa

Nää kynnet tuo mulle mieleen oikein jotkut vauvavauvakynnet. :3 Tai ainakin tää vaaleanpunainen on näissä niin söpö. 
Kynsillä:

Picture Polish - Posey (vaaleanpunainen glitter, saatu)
Faby - The Magic Wand (hopea glitter, saatu)
+ koristeluissa: Orly Instant Artist - Pink Pastel (vaaleanpunainen koristelulakka) & Flormar - QD01 Snow White (valkoinen creme)
+ vinyylit: RockNailStar - Cyclone (saatu)
+ strassit

Lakkailin etusormen ja pikkurillin kynnet Picture Polishin Poseyllä, joka on ihana vaaleanpunainen glitter. Tää oli vielä hyvä laadultaan, levittyi kivasti ja peitti hyvin. Oon tykännyt Picture Polisheista kyllä, tosi kiva indiemerkki ja erityisiä glittereitä. 

Keskisormen ja nimettömän lakkailin hopealla glitterillä, Fabyn Magic Wandilla. Tätä käytin myös tuossa pikkurillin vinyylien kanssa. Luulin ensin, että tää ois puhdas hopeinen glitter, ilman mitään muuta, mutta tässä olikin pientä sinertävää hologlitteriä. Tää on tosi nätti ja kivan peittävä lakka, huomasin, että tää on tosi lähellä Flormarin yhtä glitteriä myös.

Mulla oli tosiana käytössä RockNailStarin vinyylit Cyclone-muotoisina pikkurilleissä. Ei oo kyllä valittamista, iskin suoraan paketista kynsille ja töpsötin päälle glitterit ja nappasin vinyylit pois. Onnistui kuviot hyvin. :)
Pinkki ja hopea on mun mielestä vaan lyömätön yhdistelmä. Näissä kynsissä oli vähän semmonen "vähän tätä ja tota" -meininki. Siks noi glitterkuorrutetut kynnet sai noita viivoja ja palleroita ylleen. 


Mikä fiilis jäi kynsistä ja käytetyistä lakoista? :) Onko näissä liikaa kaikkea vai sopivasti?


4 kommenttia:

 1. Söpöläislakkaus :) <3

  VastaaPoista
 2. Oi, tosi kivat! Posey näyttää yllättävän kivalta näissä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, tuo Posey on ihana lakka. :)

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)