perjantai 18. marraskuuta 2016

Hullunmyllyn hyrskynmyrskyn (ja hiutaleita)

Nää kynnet kuvaa mun tän viikon olotilaa erittäin hyvin! Oon viettänyt suurimman osan viikkoa kaikkialla muualla kuin kotona ja kädet ja jalat alkaa loppua hommien kanssa. En kyllä valita, mä viihdyn olotilassa, jossa mun aivot saa raksuttaa ja joutuu oikeasti miettimään, mihin on aikaa.

Kynsillä:

Lumene Natural Code - Sugar Frosting (vaaleanpunainen shimmer, saatu)
Lumene Natural Code - Top Coat Silver (glitter, saatu)
+ leimauksessa: Born Pretty Store - BPL-032  (saatu)
Born Pretty Store - Stamping Polish #9 (vaaleansininen, saatu), Born Pretty Store - Stamping Polish #16 (vaaleanpunainen) & Essence Stamp Me!  WhiteTuo Lumenen Sugar Frosting on aivan upea lakka. Tuollainen tosi hento, suurella määrällä kultaista shimmeriä ja tää kuivuu mattapintaiseksi! Tykkään, tosi talvinen ja söpö.


Mun piti ensin vaan leimailla siihen päälle vaaleanpunaisia ja vaaleansinisiä lumihiutaleita, mutta sitten mun mielestä ne ei erottuneet tarpeeksi hyvin pohjasta. Niinpä päätin vielä leimailla samoja hiutaleita valkoisella. Ja kun nyt kerran kerrostelemaan lähdin, niin päällimmäiseksi heitin vielä Lumenelta holoisan hexglitter-pikkuglitter hässäkän nimeltään Top Coat Silver. Kaikessa sekavuudessaan tykkäsin näistä kynsistä paljon!Nyt on oikeasti se aika, kun lumihiutalekynsiä pitäis tehdä kovasti, kun kerran luntakin kerrankin on. Ootteko te jo tehneet hiutaleita kynsille? :)
10 kommenttia:

 1. Kaunis kokonaisuus. Värit sopii hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 2. Ihanan huurteiset ja kaunis tuo lakka! Omat huitalekynnet vielä odottelevat vuoroaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :3 Haha, kyllä sitä onneksi huitaleita ehtii vielä kynsille väkertää. ;)

   Poista
 3. Niin söpöt! Pitäis lumihiutalekynnet väsätä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kyllä kannattaa, lumihiutaleet on ihania. :'3

   Poista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)