tiistai 14. heinäkuuta 2009

Ikkunoiden pesua ja kenkiä

Oltiin tänään isukilla pesemässä ikkunoita joku 3 tuntia, eikä vieläkään tullut valmista.. Jotenkin se ikkunoiden pesu ei vain minulta onnistu, syy on joko pesijöissä, välineissä tai pesuaineissa, missä niistä?!

Tein muuten löydön isän luona, siellä oli sellainen vanha videokamerankasetti jossa on minun ristiäiseni tallennettuna! Vähänkö jännää. Tarvitsisi hommata jostain adapteri jolla sen saisi katsottua.. Tietääkö kukaan mistä niitä saa (halvalla)? Netissä oli jossain kaupassa sikahintaan 22e! Hullua.

Tänään rakentelin muutamia korujakin, kuvia saatte ehkä myöhemmin. ;] Olen saanut hurjan idean korujentekoon liittyen, en paljasta sitä teille ettei kukaan varasta ideaani. ;D Mutta minusta kuullaan vielä!

Olette muuten ehkä huomanneet, että päivän asu-kuvia ei täällä blogissa paljoa nähdä, haluttaisiinko enemmän? Johtuu ehkä siitä, että kameran asettelu hyvälle korkeudelle on hiukka vaikeaa täällä huoneessani.


Jotain teille kuitenkin ehdin tänään kuvata, ettei tämä ihan kuvattomaksi postaukseksi jää, sillä ennen isän luo lähtöä ehdin järjestää kenkäni teille kuvattaviksi portaille, tässäpä ne, kaikki 28 paria, vain kumisaappaat jäivät puuttumaan, jos ei sitten yläkerran varastossa ole kenkiä lisää.


Huomatkaa oikealla linssiludeileva takki, jota en ole kai teille esitellytkään? Ostin sen 15e:n alennusrekistä Vero Modasta kun oltiin Sonjan, Outin ja Roopen kanssa pääsykokeissa Vaasassa ja hieman shoppailemassakin. Tarvitsin kipeästi takkia kun olin hiukka kevyin asustein matkassa ja kaatosade yllätti. Onneksi kauppa pelasti.


Ylhäältä alaspäin:
Ylärivi: Vapaa-ajan kengät eli Converset ja muut tennarit. (juuri ennen kuvaa viskasin kahdet tennarit roskiin, hyvä minä, osasin luopua jostain!)
2. rivi: feikki-crocsit, aamutossut, rantasandaalit ja kahdet muovisandaalit.
3. rivi: sisäpelikengät, lenkkareita

Ylärivi: Ihanat nilkkurit, parit juhlakengät, kiilakorot ja goottikengät.
2. rivi: balleriinoja, kiinantossut ja varvassandaalit.
3. rivi: talvikengät, karvakengät ja Adidaksen tossut.

Kuvasta puuttuvat myynnissä olevat H&M:n peeptoet. Toivottavasti joku tahtoo ne täältä omakseen.

Ei niitä niin paljoa ollut kun kuvittelin, näyttää pieneltä määrältä tuossa. Talvikenkiä omistan kuitenkin vain kahdet ja eri tarkoituksiin on aina hyvä olla kengät..

Lähetään tuossa 12 aikaan juoksemaan Roopen kanssa. Roope tahtoo harjoitella puolen vuoden päästä tulvaan armeijakoitokseen cooperia. ;D Nyt menen viimeistelemään kirjoitukseni Pointblogissa, sieltä tahdon seuraavaksi tienata itselleni the Sims 3:sen! Vaikka onhan tuo jo koneella, mutta olisi se kiva saada virallisenakin versiona.. 8-)

5 kommenttia:

  1. Olet kyllä ihana kenkähullu:)

    VastaaPoista
  2. tosi kivat karvakengät<3 mistäs olet hankkinut? ::)

    VastaaPoista
  3. Ne on hankittu netistä täältä http://www.kenkameklari.fi/moon.htm :]

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)