torstai 30. heinäkuuta 2009

Keskiviikon tapahtumia

Keskiviikko on minulla perinteisesti mainostenjakopäivä joten kiirettä oli odotettavissa. Roope lähti myös tänään kotiinsa joten kovin hyvää päivää ei ollut ennustettavissa.

Postien jaon jälkeen kiiruhdin kotiin ja huomasin, että postinkantaja oli kuitenkin edes hieman ilahduttanut minua seuraavalla kasalla:

Paketteja Ebaysta, kivoja mainoksia, wohoo. 8] Paketeista paljastui..

Ebaystä rhinestoneja kynsiin, 10 000 kpltta. Maksoi vajaa 7$. Katsoin Kicksissä sellaisia kynsitimanttihyrriä joissa varmaan 100 noita rhinestoneja, hinta oli 7,90e eli pääsinpäs halvalla!!

Uudet China Glazet myös eBaystä, QT (5,95$), For Audrey (4,25$) ja OMG (5,95$) + pkt 9,5$. Halvalla taas päästiin, Suomessa kun CG:t on n. 10e/kpl.

H&M myös tahtoi ilahduttaa minua 5e alennuskupongilla, ehkä se pääsee käyttöön pian.. NOT. Siitä myöhemmin postauksen lopussa.

Sanna houkutteli minut kanssaan kaupungille ja käteen jäi:

Mavalan Mavadry pikakuivattava 6,90e ja Ridgefiller 6,90e, molemmat Kicksistä Pointshopista ja erityisesti Pointblogista ansaitsemalla lahjakortilla ostettuna, en siis tuhlannut rahaa! Tässä elävä todiste, että sieltä saa ilmaiseksi tavaraa, en ole laittanut kyseiseen puljuun senttiäkään rahaa, enkä laita!

Vaatekarvaharja H&M:stä 1,95e.

Käytiin kyllä Raxissakin, pitihän alennuskupongit käyttää kun 30.7 menisivät vanhaksi! Raxissa possuttelu ei estänyt minua maistamasta uutta B&J:tä eli..

Chocolate Fudge Brownieta, suklaisista suklaisinta jäätelöä, jossa suklaaleivoksienpaloja, nam!Sitten ihan muihin juttuihin, nimittäin menojen tarkkailuun, joka alkaa nyt. Otin vanhan, käyttämättömäksi jääneen muistikirjani esille ja kirjasin jo tämän päivän ostot. Aijaijai. Tästälähtien ostelu stop ja kirjaus alkakoon.

Nyt minua on turha yrittää houkutella tuhmuuksien tielle senkin ketkut (KRÖHÖM, Outi, Sonja ja Sanna!) sillä tämä tyttö aikoo jatkaa tätä säästökuuria vähintään jouluun asti! Ja aion onnistua.

Nyt pehkuihin miettimään miten paljon onkaan tullut tuhlattua ja sättimään itseäni. MÖH!

P.S. Oikealla näkyvää kyselyyn saa edelleen vastata, olen enemmän kuin kiinnostunut siitä, miten usein jaksatte postauksia(ni) lukea!

8 kommenttia:

 1. Rupesi tekemään mieli jäätelöä:)

  Iloa säästämiseen:D

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Toivotaan, että onnistuu..

  VastaaPoista
 3. Mmm-m jäätelö näyttää herrrrkulliselta! En oo ikinä syöny tota no tota jäätelösarjaa kuitenki en muista nimeä :D jos ei lasketa mukaan ilmaisjäätelö Kampissa viime kesänä :)

  VastaaPoista
 4. Voi kannattaa maistaa heti, uskomattoman ihania jäätelöitä! 8]

  VastaaPoista
 5. Onks noita strasseja enää myynnissä eBayssa? :D

  VastaaPoista
 6. cottoncandy: Nuo strassit on eBaysta. :]

  VastaaPoista
 7. Niinii, mut onko niitä enään myynnissä? XD

  VastaaPoista
 8. cottoncandy: Oho luin sun edellisen kommentin vähä väärin! En tiedä onko enää myynnissä. :D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)