sunnuntai 2. elokuuta 2009

Ranskanleipää ja ranskalaista manikyyriä

Oon tässä jo muutamia päiviä ollu ostolakossa ja ihan hyvinhän tämä on mennyt. Ostokset on ollu vain tarpeellisia (eli jotain on loppunut, mennyt rikki) ja laskuja tietysti on joutunut maksamaan. Päätin samalla, että karkkipäivä on kerran viikossa, lauantaina, jolloin saan ostaa jotain pientä kivaa. Eilen ostin sellaisen Lontoo rae-pussin ja hyvää oli. Ainoa hieman lakon ulkopuolelta ostettu juttu oli ranskanleipä. D: Leipää kun on täällä kaapit täynnä muutenkin, mutta annettakoon se minulle anteeksi.

Eilen innostuin tekemään Radolan (Suomenkielisen Sims-foorumin) houkutuksesta pitkästä aikaa ranskalaisen manikyyrin, mutta tapani mukaan en voinut tyytyä niinkin "tylsään" ratkaisuun kuin pelkkiin valkoisten kärkien värittämiseen, joten..

Tarkkasilmäisimmät huomaavat, että olen hieman napsaissut pituutta kynsistä kun totesin, että ne joko näyttävät rumilta liian pitkiksi kasvaessaan tai sitten katkeavat kipeästi.

Piristykseksi ranskikseen pistin konadeilla nimettömiin perhoset ja timantit. :] Kärkilakkana käytin Oriflamen Nail Tip duon helmiäisvalkoista ja aluslakkana oli Devoted Nail polish, Walsh. Tämä lakka on muuten joskus Melinalta saatu. Aluslakkana oli Mavalan Ridge filler ja päällyslakkana Mavalan Mavadry.

Taisin unohtaa näyttää kuvaa siitä, mitä oli ennen tätä manikyyriä,


Tuosta tuon kynsien pituuseron nyt huomaa vaikka vasemmassa minulla on aina ollutkin pidemmät kynnet kuin oikeassa kädessä. Noihin sormuksiin olen muuten ihan rakastunut, ja niitähän saa ostaa minulta täältä mikäli sallitte pienen mainostuksen. ;]

Löysin joskus aikoja sitten vanhan Heliltä saadun Cosmopolitanin välistä näytteitä ja otin ne talteen. Nyt tänään sain idean testata erästä näytettä, nimittäin Maybellinen dream mousse eyecolor sävy 10 Caramel Karma ja tämä on niin mainio sävy, että aion hankkia sen itselleni, mikäli niitä vielä sitten löytyy kun lakko on ohi. (eli enpä tiedä koska..)

Eikö olekin söpö sävy? Hui kun huomasin miten pitkiltä ripset tuossa näyttävät, varsinkin alaripset. Ei, en ole laittanut tuossa tekoripsiä, vaan tätä, paras ripsiväri IKINÄ. Menipäs tämä nyt mainospostaukseksi, mutta en vaan voi sille mitään, että tykkään siitä. D: Asialla ei ihan totta ole mitään tekemistä sen kanssa, että myyn itsekin Oriflameja ja yrittäisin jotenkin houkutella teitä tilaamaan, ei ei.. 8)

Tänään olen ollut kovin aikaansaava, kun olen siivoillut tätä huushollia mm. pölyjen pyyhkimisen, siveltimien huollon ja pienen puuhastelun merkeissä. Tänään myös testailin sitä kaikkien miettivää myyttiä, eli tarvitseeko luomiväri pohjustajaa vai ei. No tulin ehdottomasti siihen tulokseen, että KYLLÄ, sillä värisävyt eivät erotu pohjustamattomasta luomesta MIHINKÄÄN. Testailin pohjustetulle ja pohjustamattomalle kädelle ihania kirkkaita sävyjä, mutta tästä tapahtumasta ette valitettavasti saa kuvia, tapahtumasta kun löytyy mm. youtubesta miljoonia videoita eri meikkitaiteilijoilta.

Nyt ajattelin mennä jatkamaan siivousta järjestelemällä paperihommat kuntoon. Hauskaa sunnuntaita kaikille!

P.S Muistakaahan vastailla oikealla näkyvään postaustahti-kyselyyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)