perjantai 7. elokuuta 2009

Pikaiset kuulumiset

Tämä päivä on mennyt onnellisissa ja sekavissa mielentiloissa, mutta ajattelin silti vääntää teille pienen postauksen. Aika on siis kulunut näiden parissa:

Kuvat puhukoon puolestaan


eli Vaasaanhan sitä ollaan muuttamassa, koulu alkaa 26.8 joten pian pian pian! Yliopistoelämä kutsuu wohoo. \o/

Tänään tein yleishyödyllistä muuton kannalta ja heittelin roskiin vanhaksi menneitä, säästeltyjä alennuskuponkeja.

Noita oli kerääntynyt oikeasti PALJON. Koko roskis täyttyi. Harmi sinänsä etten saanut hyödynnettyä, tosin Ellos lähettää noita samaisia AINA kun sieltä jotain tilaa ja varmasti joka kesä- ja syyskuvastoon tuollaisia saa.

Tänään tuli myös pari massiivista sormusta Ebaysta. En ole edelleenkään näiden kohdalla rikkonut lakkoa, SILLÄ nuo on tilattu jo ajat sitten. Hintaa noilla oli yht. n. 1,5e, ei postikulujakaan kummassakaan. D: Juu ja katsoin kurillani vastaavaa pinkkiä sormusta Glitterissa, hintaa oli 12,90e! Eli päätelkää siitä oliko hyvät kaupat! :D

Kauheesti kaikkea muistettavaa tuossa muutossa, onneksi Melina auttoi jo ostamalla synttärilahjavarastoon ne helposti unohdettavat kodin yleistarvikkeet kuten juustohöylän ja vispilän - ja paljon muuta.
Tiedotus


Ostolakon ja tulevan muutto&koulunaloitushässäkän tähden blogin luonne tulee luultavimmin muuttumaan huomattavasti. Ostokset jää vähemmälle ja opiskelijan köyhä elämä pääsee enemmän esille, mutta toivon, että voin ottaa siitäkin kaiken irti ja olemalla kekseliäs ei tarvita suuria rahamääriä. Ehkäpä opiskelijakukkarotasoiset reseptit ja juorut opiskelijaelämästä lisääntyvät? Who knows. Postaustahti SAATTAA myös harventua jos kiirettä pitää kovasti, mutta toisaalta voi olla, että jos kiinnostavaa tekemistä löytyy ja aikaa niin postaustahti kasvaa!

Nyt innoitsemaan tästä suuresta muutoksesta!

p.s. edelleenkin oikealla olevaan kyselyyn saa vastata!

p.p.s tänään ostolakko meni rikki kun ostin koulu-uutisen kunniaksi herkkuja, naah!

4 kommenttia:

 1. Saksan kieli ja kirjallisuus. Mielenkiintoista!

  Lämpimät onnittelut!!!!!!!!

  Kuuluihan sinne asti, kun kiljuin ilosta?

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiitos, hyvin kuului! ;D

  VastaaPoista
 3. Hei koska tulee seuraava postaus?
  Haluaa lukea! :D

  VastaaPoista
 4. Lupaan postata tänään!

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)