maanantai 17. elokuuta 2009

Karvainen ananas ja myyntihommaa

Kaikki jotka käsittelivät tuon otsikon kaksimielisesti, myöntäkää!

Tänään on ollut myöskin aika peruspäivä. Aamusta heti lähdettiin äidin kanssa kohti iKyröä ja hoideltiin asioita mm. verotoimistossa ja KELA:ssa. Niin ja käytiin me myös eräässä paikallisessa kaupassa, josta nämä tarttuivat mukaani:

Rakastan tuota pesuainetta! Joskus muutama vuosi sitten Mikko osti tätä talliimme tiskiaineekseen, kyselin heti tietenkin mistä hän on tuon mahtanut ostaa ja ostatin jo silloin sen äidilläni. Nyt muutama vuosi eteenpäin ostin sitä ensimmäiseen omaan kotiini. :] Ja mikäkö tuossa sitten ihanaa on? No se tuoksu, se tuoksuu AIVAN BonBon karkeille! Kokeilkaa ja ihastukaa!

Tämä on se otsikossa kehuttu "karvainen ananas" elikkäs penaali... Hyi pervot, se on OIKEASTIKKIN kynäpenaali, täytyyhän jokaisella koululaisella sellainen olla! Tämä maksoi 2,50e. Ja se on karvainen.

Harja ja.. En tiedä mikä se on ei-murteelliselta sanalta mutta pohojanmaalaisittain putukiffeli, sanokaa joku, mikä tuon oikea nimi on! Nämä olivat yht. 1e. Okei, myönnetään, siellä uudessa asunnossa olisi jo harja ja tuomikälie, mutta tuo VÄRI! Ja hinta!

Karkkikulho kaipasi hetkellistä täydennystä, joten Hotmixejähän sitä piti kanssa ostaa. Näyttääpä tuo vähältä! Ja siinä tosiaan on kulho välissä, en pitele niitä jaloillani.

Tänään Melina ja Arttu-ukko olivat täällä ja teimme jo alustavaa sisustussuunnitelmaa.. Rakastan sisustamista!

Nyt on siis tosiaan hektisimmät muuttojutut tehty, muuttoilmotukset, sähköjutut, nettihankinnat yms. Enää itse pakkaaminen ja muutto pitäisi suorittaa.

Tänään tein myös alustavaa valmistautumista koulua varten. Melkein koko itse muuttosyy on meinannut jäädä muuton takia huomioimatta, minullahan alkaa 26 pvä jo koulu!!

Opiskelin siis tänään hieman saksaa. Tai siis en opiskellut, kunhan luin kielioppeja huvikseni. Pakko palauttaa jotain mieleen, sillä viimeksi opiskelin saksaa maaliskuussa, että niin.

Huomiselta tuskin saatte mitään kummallisempaa postausta tai keskiviikolta varsinkaan, mutta torstaina lupaan tehdä juttua keskiviikosta, silloin on Soutien (=Sonja & Outi) tuparit! ;]

Sitten toisiin otsikossa mainitsemiini asioihin, nimittäin myyntihommiin!

Minulla on myynnissä sormuksia, tällaisia ruususormuksia

*Nämä ovat 1,5e/kpl ja postikulut 80centtiä jos tarvitsee lähettää.
*Löytyy myös täältä huutonetin puolelta minulta
*Valittavana kaikki kuvassa näkyvät värit. :]
*Säädettävät

Sitten on tällaisia sormuksia jotka ovat tiibetin hopeaa

*2e/kpl + pkt 80centtiä jos tarve lähettää
*Eri kokoja
*Valittavissa olevat mallit kuvassa, MUTTA A1, D2 ja D4 eivät enää myynnissä!
*Löytyvät huutonetin puolelta täältä , sieltä näkee myös koot erimalleissa!


Eli jos kiinnostus sormuksiin heräsi, kommenttiboksissa voi ilmaista halunsa ostaa tai sitten mennä suoraan huutonettiin ja ostaa sieltä!

Kettu kuittaa tältä päivältä muistuttaen, että oikealla näkyviin kyselyihin saa edelleen vastata!

1 kommentti:

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)