lauantai 22. elokuuta 2009

Kynsihaaveita

Koska minulla ei ole teille kameraa niin ei ole kiva tehdä mitään peruspostaustakaan, niin ajattelin kuitenkin tehdä teille postauksen himoamistani kynsijutuista.

Maybellinen Mirrorimage-lakka on tuollainen hopea, peilikuvamaisen pinnan omaava lakka joka tehdään kahdella eri lakalla. Tuo kuva on googlesta, mutta löytyy myös täältä . Tuota lakkaa saisi kyllä eBaysta, täytyy kait katsella jos tilailisi joskus, mutta ei ainakaan nyt.

China Glazen Ghoulish Glow päällyslakan olen jo yrittänyt eräästä kaupasta ostaa, mutta eipä ole koskaan kuulunut. Eipä ole kyllä rahojakaan lähtenyt tililtä joten eipä tuo mitään. Ebaysta tuollaisen voisin myös hommata. Tuo kuva on 8ty8beauty.comista. Tuosta lakasta siis vielä, että se kait sisältää fosforia joten se loistaa pimeässä. Se siinä eniten ehkä kiehtoisi. >:]

CG Fairy Dust näyttää tosi söpölle glitterille, että tuohan olisi melkein pakko hankkia. Kuva Googlesta ja rajattu vain.

CG Metallics-kokoelma olisi myös tällaiselle harakalle unelma
Oi nuo värit ovat i-ha-ni-a! Kuva 8ty8beuaty.com

Orlyn Oh cabana boy, oi mikä väri! Tuollaisenkin tilasin kerran mutten koskaan saanut perille asti. Täytyy joskus hommailla se uusiksi. Kuvat googlesta, mutta nuo ovat myös Charmingnailsin blogista.Myös tämä Orlyn Passion fruit näyttäisi söpölle. Mitä enemmän näitä katson sitä enemmän huomaan, että samat lakat miellyttävät, esim tuo cabana boy ja tämä ovat melkein samaa sävyä ja kaikki kimaltavat kiinnostaa kuin harakkaa.

Color Clubin Catwalk Queen-kokoelma

Color clubin Electro candy-kokoelma

ja Color clubin Femme Fatale-kokoelma, kaikki ihastuttavia sävyjä.

Lisäksi uusia Konad-laattoja voisin haluta. Mutta en osta nyt hetkeen vaikka tekisi mieli. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)