torstai 27. elokuuta 2009

Kiireellisiä päiviä ja muutto-tohinaa

Elän elämääni tällähetkellä keskellä pahvilaatikoita ja jätesäkkejä - hullua miten oman 19 vuoden elämänsä voi niinkin helposti pakata pieniin laatikoihin ja siirtää toiselle paikkakunnalle. (Kuvaa ette tästä kaaoksesta saa ja tuskin tahtoisittekaan! :D)

Toinen asia mihin elämäni on lähiaikoina mennyt on saksa, saksa ja saksa - yliopiston muodossa siis. Kursseja, aikatauluja, monisteita, tutustumista..Huomenna olisi heti aamusta (turhaa) infoa mutta syytän juna-aikatauluja, laiskuuttani, tilajärjestelyjä ja sitä etten vielä asu Vaasassa siitä, että aion skipata ne ja mennä vain 12-15 menevään lukujärjestysten tekojuttuun. Ja Vaasaan olen menossa kyl heti aamusta enkä ainakaan myönnä että menisin mitään shoppailemaan.. Jotain pientä ehkä!

Yliopisto luentoineen varsinaisesti alkaa vasta joskus syyskuussa, mutta kaikkea muuta turhaa ja vähemmän turhaa on luvassa sitä ennen. Asukuvia ette saa, sillä aamulla olen hirvessä kiireessä aina! Mutta ehkä joskus.

Eilinen päiväni:

Heräsin klo 6.45 ja olin klo 9 ilmoittautumassa yliopistoon.
10.30-11.15 oli infoa ja siitä eteenpäin 12.45 saakka tuutoritoimintaa pienryhmissä.
13.30->16.00 infoa, infoa ja tuutoriohjausta
n. klo 17 olin kotona ja lähdin viemään posteja-> olin kotona klo 19 ja katselin Sairaalan, Salkkarit ja BB:n. Sitten menin nukkumaan. Voitteko kuvitella oliko hieman raskas päivä. :]

Eilen tuli uusin Cosmokin, mutta ehdin vain plarata sen läpi, sen verran väsynyt olin etten olisi voinut kuvitellakkaan jaksavani lukea sitä..

Tämä päivä:
7.50 herätys
10.15-12.00 pääaine-esittelyä ja keskustelua ja tietokoneella tutustumista yliopistonjuttuihin
13.15-n. 14.30 infoa opinnoista
14.30-15.20 vapaamuotoista infoa tuutorilta tulevista tapahtumista >:]
kotona n. klo 17 (jouduin odottamaan äitiä yliopistolla aika kauan, jos siis joku ei tiedä niin hän myös pääsi samaan yliopistoon lukemaan nykysuomea >:] )

Huh! Aika hektisiä päiviä siis, taukoja ei liiaksi ole ja aikataulut eivät mene sen mukaan mitä listoissa lukee..

Nämä lähipäivät tulevat olemaan melko kiireisiä mutta koitan antaa pikapostauksia tms jotain että pysytte selvillä tekemisistäni, mutta lupaan että kun tämä tästä vähän rauhoittuu niin postaustahtikin säännöllistyy. Nyt menen Salkkareille->

Vastatkaa toki oikealla näkyvään lempivärikyselyyn, vielä muutamia tunteja aikaa! >:]

pps. Loin uuden Yliopisto-kategorian, että yliopistoelämästä kiinnostuneet löytävät aiheesta kertovat kirjoitukset helpommin. :]

1 kommentti:

  1. Kiva oli lueskella opiskelujuttujasi. Ja kiva, että kerrot yliopistosta jatkossakin:)

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)