torstai 13. elokuuta 2009

Kiireiset päivät

Siitä kun viimeksi kirjoitin (olikohan se nyt 7. päivä?) tämä viikko on ollut yhtä hullunmyllyä! Siitä lähtien kun sain tiedon olen elänyt elämääni ilman kunnollisia syömisiä ja -unia, stressaten tulevasta, kunnes 11.8 tiistaina sitten VIHDOIN löysin sen asunnon. Sitä ennen oli pari päivää soittelua suu kuivana puhumisesta ja kyselemisestä, turhia näyttöjä ja yksi katastrofikämppä. Niistä päivistä ei sen enempää paitsi tässä kynnet niiltä päiviltä

ja sitten suoraan tiistaihin.

Tiistaina lähdimme luottavaisin mielin matkaan katsastamaan asuntoa ja puhuimme (tai siis Melina puhui!) asunnon omistajat ympäri ja nyt minulla on 44m² kämppä alle 500m säteellä tulevasta yliopisto-opiskelupaikastani! Voisiko parempaa olla? No ei varmasti! Pystyin jopa naurahtamaan Voasin onnettomalle 18,5m²-luukkutarjoukselle joka eilen saapui spostiini, ei tule kuuloonkaan että sellaiseen muuttaisin nyt kun tiedän paljon paremmasta. ;D

Nyt tämä blogi saattaa muuttua hyvinkin sisustus-painotteiseksi, mutta lupaan yrittää pitää edes jonkinlaista tasoa kosmetiikka ja vaatepuolellakin.

Asunnon tsekkauksen ja vuokrasopimuksen kirjoittamisen jälkeen riensin Citymarkettiin ja ostin seuraavia juttuja:

Kupit oli yht. 1e, rätit jotain päälle 1e, tiskiharja 1,05e, tölkinavaaja taisi olla päälle 4e. Huomatkaa värimaailma.. Pinkkiä, pinkkiä.

Ginasta mukaani kuitenkin vaatelakosta huolimatta tarttui tennishame, 2,90e. Joo, se hinta veti puoleensa, ja tuossahan olikin sitten vetskari rikki mutta äkkiäkös sen korjaa! Oikea hinta tuolla oli kuitenkin 24,90e. p.s. tsekatkaa sukat alareunassa.

Keskiviikkona olikin hirvittävä sadepäivä ja jouduin puolet mainoksista jakamaan kaatosateessa kun jääräpäänä en suostunut poistumaan jakoreitiltä keskenkään. No eipä tuo nyt haitannut, ainakaan vielä en tullut tuosta kipeäksi.

Eilen kävin ostamassa vaijerilukon pyörää varten ja lasisen kahvipurkin, mutta ne eivät nyt ehtineet kuvaan. Näette varmasti vielä joskus! Vaijerilukosta tulikin mieleeni, että siihen vuokrakämppään ei kuulu mitään säilytystiloja, joten pyörä pitää tuoda aina sisälle, keskelle olohuonetta, murr..

Eilinen loppuilta meni pakkaillessa kaikki astiat (omat ja äidin minulle luovuttamat) kun äiti tahtoi tsekata kaappinsa. Kaikki astiani mahtuvat kahteen ISOON laatikkoon.


Tänään on ollut ihan mukava päivä, joka on kulunut mm. näitä asioita tehdessä.Kävin kaupassa, ostin puffetin, Ajaxia (no tarjoukset pitää aina hyödyntää!) ja ikioman moppisetin! (Noniin Melina, nyt on ikiomasetti!)

Tuosta Ajax-pullosta tulikin mieleeni, että voisin näyttää teille yhden aivan ihanan uutuustuotteen tulevasta Oriflamen katalogista. Se ei ainoastaan näytä hyvälle, vaan tuoksuu taivaalliselle!


Äiti löysi pihaltamme vadelmia, mitä helvettiä!

Tässä teille taas pieni resepti, joka on helppo toteuttaa

Banaani-mansikkapirtelö
Aineet:

1 banaani
n. 1dl(tai oman maun mukaan) mansikkajogurttia
oman maun mukaan vaniljajäätelöä
n. 0,5-1dl maitoa

1. Banaani paloiksi.

2. Banaani mössöksi (jos et omista samanlaista mössäyslaitetta, haarukkakin käy tai sauvasekoitin yms.) p.s äiti lupasi että saan mörssäyslaitteen omaan kotiini, kun käytän sitä enemmän kuin äiti!

4. Banaanimössön sekaan oman maun mukaan vaniljajäätelöä.

5. Mukaan jogurtti.

6. ja maito. 7. Kansi kiinni ja mössöksi.

8. Koristeeksi vaikka vadelmia. Juodaan pillillä (suosittelen isompaa kuin normimehupilliä, saattaa olla työlästä jos banaaninpalat yms. liian isoja). D;

Keksin muuten eräälle pienikokoiselle, leveälle vyölleni käyttöä!

Tuo ei paksuutensa tähden mahdu oikein mihinkään vyönlenkkeihin, joten tuohon hommaanhan se on erittäin kätevä.

Sitten hieman sisustusjuttuihin! (huomaatteko miten osaan ämpätä kosmetiikan, sisustuksen, vaatteet ja reseptit samaan postaukseen? toivottavasti postausten pituus ei haittaa!)

Ostimme siis äidin kanssa tässä kerran 5e muovipussin kankaanpaloja, tuossa ovat minun kankaani ja niistä olen suunnitellut seuraavaa:

Vasemmalla olevat 2 erilaista pinkkiä kukkakangasta: en ole vielä keksinyt, ehkä tyynyliinoja.
2. kangas vasemmalta: tuo sininen kukkakangas on vielä täysin epäselvä käyttökohteeltaan.
3. kangas vasemmalta: ei tietoa
4. kangas vasemmalta: ei tietoa
5. kangas vasemmalta: ei tietoa
6. kangas vasemmalta: verhot keittiöön

Samaa kangasta on myös sinertävänä, hmh! Tuo kiinalaistyyppinenkukkakangas on tosi söpö ja tahtoisin ehdottomasti tehdä siitä sellaisen alakapan yläkapan tai miten nyt keksinkään. Täytyy katsoa niitä mittoja sitten ja kuinka kangas riittää.

Nyt saa ja pitää antaa ideoita noiden loppukankaiden käyttöön! Kaikki innokkaat ompelijat ja mikseivät muutkin, ideoita saa jättää kommenttilaatikkoon!

Kysely postaustahdista on nyt ohi ja tulokset ovat seuraavat:

Eniten (7 ääntä) tahdottiin postaustahdin olevan kerran päivässä, muutaman kerran viikossa (4 ääntä) oli toiseksi suosituin vaihtoehto ja enemmän kuin kerran päivässä postauksia tahtoi 2 ääntä.

Kiitos äänestäjille!!

Tämän postaus venyi nyt sen verran, että seuraavaksi tahdon tietää, että pidättekö enemmän harvemmin tulevista pitkistä postauksista vai lyhyistä jokapäiväisistä postauksista, sekä tahdotteko kokkailut resepteineen koko komeuden väliin vai erillisiksi postauksiksi? Myöskin tahtoisin tietää, tarvitseeko blogini kynnet-kategorian, eli onko pelkkien kynsiaiheiden seuraajia blogissani vai löydättekö ne tuolta kosmetiikan joukosta? Näihin voit vastata oikealla!!

Nyt iltani jatkuu heitellen vanhoja lehtiä palamaan ja selaillen ihastuttavia sisustuslehtiä ja haaveillen isosta kukkarosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)