perjantai 21. elokuuta 2009

Outin ja Sonjan tuparit

Oon kokoajan puhunu ajatuksissani polttareista mutta siis kyseessä ovat tuparit. Jos joku ei tahdo esiintyä kuvissa täällä blogissa, mainitkoon kantansa minulle ensitilassa. D: Pahoitteluni osittain heilahtaneista kuvista!

Aamulla keskiviikkona postienjaon jälkeen suunnistin asemalle odottamaan hieman kahden jälkeen lähtevää junaa Sannan kanssa.

Bolero: Gina Tricot
Toppi: Gina Tricot
Farkut: H&M
Kengät: Huuto.net
Laukku: Markkinat

Korkokenkäkorvikset & ruusukorvikset: Ninja
Koru: Lahjaksi saatu

Sannan ja minun tuparilahja oli tarkkaan suunniteltu ja sen paketoiminen oli varsinainen elämys keskellä kauppakeskusta rapisevien papereiden ja ihmisten katseiden keskellä.. Jos joku näki meidät siellä niin terkkuja vaan!

Lahja sisälsi:
1kpl sanko
2 kpl lasinen coca-colapullo
1kpl jäätelökauha
rättejä
1kpl kasvonaamio
1kpl vessapaperirulla
1kpl makaronipussi
1tlk tonnikalaa
1kpl ananasviin(a/i)
2kpl hammasharja
1kpl dominokeksipaketti

Olikohan siinä kaikki? D: Ideat eri lahjoista tulivat muistojen ja tietojemme perusteella, esim. meillä on Sannan kanssa hyvin tiedossa, että O&S pitävät jäätelöstä, siitä jäätelökauha.

Sormukset:Ebay, Kalevala
Hiusklipsi: Lahja

Maijun antama lahjapullo saatiinkin heti käyttöön boolin muodossa. Nyt myönnettäköön, että sen muita ainesosia en muista, paitsi että Mountain Dewiä ja puolukkaa siinä oli jossain muodossa tuon mangoviini/a:n lisäksi.Oletko koskaan miettinyt miten käy, kun sekoittaa Coca-Colaa ja Bailey'siä?

Näin siinä käy, juomasta tulee tuollaista ihme mössöä, yyää. ; / Vein siis Bailey's pulloni sinne, sillä tahdoin saada sen päätökseen. No ei sitä loppuun saatu eilenkään, mutta jätin sen sinne S&O:n tuhottavaksi, haha. ;D

Pelattiin Cluedoa ja kaikki olivat yhä enemmän pihalla mitä enemmän boolimalja tyhjentyi (lopussa siis melkein kaikkien lopputulokset olivat enemmän kuin sekavia)


ja samoin tämä kuva on yhtä selkeä kuin ottajansakin tuolla hetkellä


Miten osaankin aina olla ihan pihalla tilanteesta? Outi sentään muistaa poseerata joka tilanteessa.

Syöpöttelyn (ja juopottelun) ja pelaamisen jälkeen siirryimme juopottelemaan hieman lisää baariin Hulluun Pulloon.

Baarissa sitten, no mitä siitä nyt voi sanoa, humalaisia ihmisiä ja mitä kummallisempia tarinoita asioista joista ei täällä kaikenkansan nähden kirjoiteta. Ja olihan siellä muutamia tuttujakin!


Tähän kuvaan on hyvä päättää, eli yhteisvessakuvaan!

Kiva ilta oli, vaikka vähän oli kylmä kävellä ilman takkia O&S:n kämpille, sen siitä saa kun ei tahdo maksaa narikkamaksuja!

6 kommenttia:

 1. Ei LUOJA, näytän aivan pöllöltä joka kuvassa! O.O Hihi. Pitää katsoa tätä postausta ja kuvia vielä tarkemmalla silmällä huomenna kun ei ole aivan yhtä väsynyt. Mutta jos nytkin näytin aivan pimeältä niin (mitä ihme ilmeitä ja asentoja)sitten varmaan huomennakin.%)

  VastaaPoista
 2. Sanna: Jep! >8]]

  Outi: Älähän nyt! >:o Solit oikee poseerausmielentilassa eilen. 8]

  VastaaPoista
 3. Mutta joo oli hauskaa. Ja Minttu saat tulla meille tuhoamaan baileysin loppuun! Ja mitä opimme Baileys&Cokis sekoitus pitää juoda äkkiää (heti cokisen lisäämisen jälkeen) ettei tapahdu tuota ihmeellistä kemiallista reaktiota. :V

  VastaaPoista
 4. Niin ja vielä että siinä boolis oli sitä puolukkavodkaa! Ja hyvää oli!

  VastaaPoista
 5. Ach Gott! Mä oon viimeisessä kuvassa niin kummallisessa kenoasennossa kuin kangistettu! :O :D

  VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)