maanantai 24. elokuuta 2009

Don't be afraid

.. it's me, Mario!

No ei sentäs.

Ajattelin esitellä teille minun meikkihistorian kummallisimman meikin ja samalla eilen värjätyt hiukseni, joista idea lähti.

Tiedän, että teitä naurattaa tämä meikki, niin minuakin. Tarkoituksena oli siis tehdä varsinainen kontrastimeikki. Eli sinistä-punaista.

Homma lähti eilen värjätyistä hiuksistani, joista tuli siis tosi punaiset. Iskin tänään päälleni sinisen topin ja siihen sinisen neuletakin ja siitä se ajatus sitten lähti.


Meikkeinä siis käytetty
pohja: Lumene Hydradrops, Oriflame Visions V* No time for shine pressed powder, Visions V* Natural Retouch Concealer, Giordani Gold Luminous Concealer, Maybelline Dream Matte Mousse
kulmakynänä H&M Eyebrow lineriä
sininen rajausväri on Oriflame eye intensity navy blue
rajauksen päällä H&M turquoise glitter eyeliner
ripsissä Oriflame Visions V* Watercolour Gloss mascara Ocean blue, alaripsissä Luminelle Mascara bleu
huulipunana (tämän valinta oli vaikea, sillä nappasin tämän noista Oriflamen pienistä näytteistä eikä kunnollista punaista meinannut löytyä millään mutta kappas!) Oriflame Beauty Colour attraction 53 Cabaret Red
Paita: H&M
Toppi: H&M

Pienet kirsikat: Crazyfactory
Isot kirsikat: Cybershop

Jollain hullulla tavalla silti tykkään tästä meikistä, pelkistetty naama muuten mutta vahvat rajaukset ja vahva huulimeikki. En silti usko että tälläistä voisin kovin usein pitää, nimittäin omistan 1 ainoan huulipunan ja noita näytteitä on toki kasoittain, että niillä saa jotain aikaan myös. Ja tämä on elämäni ensimmäinen kerta kun pistän kirkkaanpunaista huulipunaa. D:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)