sunnuntai 16. elokuuta 2009

Lauantaiset häät

Olen tarkkaillut kyselyiden tuloksia tuossa oikealla ja suurinosa näyttäisi pitävän enemmän siitä, että jokapäivä tulisi lyhyitä postauksia kuin että esim. viikoittain tulisi joku 1 pidempi postaus joka käsittää koko viikon tapahtumat. En tiedä osaanko kirjoittaa LYHYESTI jokapäivä, mutta luulen, että useimmat ovat tässäkohtaa tarkoittaneet, että mieluumin jokapäiväisiä postauksia kuin harvemmin. Tein erillisen kynnet-kategorian joka tapauksessa, kun edes joku sellaista haluaa eli silloin se on tarpeellinen. Siihenkin saa edelleen kertoa mielipiteensä, eli äänestää saa edelleen, kyselyt näkyvät oikealla!!

Sitten perjantaihin.

Silloin ei tapahtunut oikein mitään. En tosiaankaan tehnyt mitään. Taisi olla aika tylsäpäivä kun en edes muista mitä tein. Olin yksin kotona vain..

Huomio, jos joku kuvassa esiintyvä tahtoo itsensä pois kuvasta, ilmaiskoon kommenttiboksissa!!

Lauantaina sitten lähdimme kohti Kauhavaa, sillä serkkuni häät olisivat siellä alkaen kello 13.

Kirkkoilun jälkeen menimme opistoupseeri(vai upseeriopisto?)kerholle viettämään hääjuhlaa. Paikka oli kauniisti koristeltu hieman fuksianpunertavasti ja morsian oli pukeutunut koko mustaan juhlapukuun oliko se nyt 1700(?)-luvun perinteiden mukaan.


Minä olin pukeutunut seuraavasti

Kuvassa: Satu, serkkuni Noora, tätini Jaana ja Joona-serkkuni tyttöystävä Maarit ja oikeanpuolimmaisena minä

Pinkki mekko: Huutonet
Vaalean lilat kengät: Anttila
Hartiahuivi: kangas Te-Va Peite, ompelijana toimi äiti.

Korvikset: Ninja
Kaulakoru: H&M
Hiuskukka: H&M

Kuvassa: Ylhäältä: Minä, isosiskoni Melina, isoveljeni Mikko, serkku Noora, serkku Niko, serkku Juulia ja serkku Joona.
Alhaalla: Serkkuni Gabriel ja Isabella, sekä hääpari Jenni ja Petri
Laukku: En muista liikkeen nimeä, joku laukkukauppa Vaasassa se oli.

Tässä kuvassa ilmeisesti katselemme taivaalle kun saimme nähdä kivoja lentoesityksiä. 8]

Niin ja tietysti kynnet pitää esitellä, ne oli kuvioitu näin. :]

Kaikkea herkullista syötävääkin siellä oli tarjolla ja ohjelmaa oli laulamisen (sekä karaoken että laulu-esityksen) muodossa, arvontakin oli ja hauskoja videopätkiä ja tietenkin puheita! Baari aukesi luonnollisesti klo 18. Parit lonkerot se äiti suostui minulle kustantamaan, itsellänihän ei kukkaro ollut mukana kun ei tuohon niin käytännölliseen pikkulaukkuun mahtunut. Mutta eipä se mitään, ei kuski-veljeni Mikko olisi kauempaa jaksanut minua odottaakkaan. Se on rankkaa olla ainut selvinpäin. Vaikka eihän se kyllä ainut siellä ollutkaan, eniveis.

Tultiin sitten illalla kotiin ja loppuilta kului lepäilyn merkeissä.

Tänään en ole muuta oikeastaan tehnyt kuin odottanut sateenloppumista, että saisin vietyä mainokset suht' kuivissa olosuhteissa. Loppuihan se sade välillä ja alkoi sitten uusiksi, joten enpä sen loppumista jaksanut odottaa vaan heitin mainokset laatikkoihin ja nyt olen täällä sängyllä kirjoittamassa teille. Sen kummempia suunnitelmia ei myöskään tällepäivälle ole, joten katsotaan mitä keksin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)