maanantai 19. huhtikuuta 2010

Kuulumisia viikonlopulta


Tjänare!

Mun suunnitelmat tehdä hieno postaus kuvineen Kuopiosta meni vähä mönkään kun lauantaina päätti alkaa satamaan räntää ihan urakalla ja siellä sateessa ei kuvia kyllä räpsitä ja sisällä en tietenkään tajunnut kameran mukanaoloa. Uskokaa tai älkää, lauantainen kaatoräntäsade ei silti estänyt meitä kiertämästä montaa kilometriä pitkin Kuopiota kävellen, enkä kyllä edes muista milloin olisin näyttänyt yhtä uitetulta koiralta kuin silloin..

Viikonloppu meni aivan liian nopeasti ja tuntuu ettei ehditty tehä mitään mitä suunniteltiin! Noh.. Joskus voi ottaa aivan rennosti sen kummempia suunnitelmia.


Joitain kuvia mulla kuitenkin on lauantai-päivältä ja pistän niitä tähän koristukseksi vaikkei ne välttämättä tekstiin hirveästi liitykkään. Tykkään silti kun tekstin seassa on kuvia tauottamassa lukemista, mitenkäs te? :)


Perjantaina saavuin siis illalla Kuopioon ja odotin Roopea samalle asemalle armeijasta. Oli muuten aika wooo-fiilis kun sieltä bussista rupes purkautumaan liuta armeijapukuisia miehiä, vähän tuli fiilis, että löydänkö Roopea sieltä joukosta ollenkaan. :D Lähdettiin sieltä sitten mukareippaina kävellen Roopen luo, mutta päädyttiin kuitenkin ottamaan bussi. Käytiin kaupassa ostamassa ruokaa ja herkkuja ja löllöiltiin koko loppu ilta.


Lauantaina päivällä ehdittiin pieni lenkki kiertämään taas lähiympäristössä ja sieltä suurinosa näistä kuvistakin. Taisin jotenkin tykästyä tuohon siltaan kun tuntuu ettei kuvissa muuta näykkään. :D


Illemmalla oli tarkoitus sitten käydä vähän kauempana ja hakea pitsaa (Roopen tapauksessa tietenkin kebabbia) mukaan mutta kuinkas kävikään.. Kymmenisen kilometriä käveltiin räntäsateessa, joka alkoi kesken matkan ja jäätiin vielä ilman ruokaakin kun ovet lyötiin kiinni nenän edessä. :( No keksittiin sitten paistaa karjalanpiirakoita. <3


Sunnuntaina ei pahemmin mitään ehdittykään, bussi takaisin Vaasaan lähti jo aamupvällä 12 aikaan. Keskustassa näin kyllä pinkin limusiinin, mutta arvatkaa muistinko ottaa kuvaa? No en!


Oli ihana viikonloppu vaikken voinutkaan tuhlailla rahojani kaupoissa. Opiskelijan on hyvä muistaa rajansa! ;D Roope kyllä näytti mulle kaikki ihanimmat kaupat ja päätinkin, että tulen takaisin kun olen vähän rikkaampi. ;)

Miten teidän viikonloppunne sujui? :]

2 kommenttia:

  1. Ihan hyvin hän se viikonloppu sujui Itsekkin olin kuopiossa reissussa.

    VastaaPoista
  2. Oo hienoa! Kuopio on kiva paikka. :]

    VastaaPoista

Asialliset kommentit ovat aina tervetulleita! :)